Axdata Norge AS

Axdata Norge AS
Description:
Anskaffelse av nytt ERP-system er et viktig strategisk valg for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningsløsning og like viktig å velge riktig partner for implementering og støtte. Det handler om lidenskap for faget og erfaring fra din industri som til sammen kan optimalisere dine bedriftsprosesser og skape verdi.

25+ SMB SME upGrowth

Services:
ERP, Dynamics 365, CRM, Cloud Migration, Azure
Partnerships:
SAP, Microsoft
HQ:
Sandefjord, Norway
Branches: Osborne Park and 3 more

Axdata Norge AS Reviews

Write a Review

Vi mener avtalen med Axdata for implementering av ERP-systemet Microsoft Dynamics AX vil gjøre oss i bedre stand til å ivareta kravene fra kunder.

Gunnar Aasbø-Skinderhaug
Norsk Titanium

Etter vi byttet til Axdata har vi fått en proaktiv partner, vi har løst mange utfordringer som ikke fikk løst tidligere og vi har totalt fått en bedre brukeropplevelse med Microsoft Dynamics AX.

Eddie Olsen, CFO
Teknotherm Marine AS

Funksjonalitet som støtter alle bedriftsprosesser var helt avgjørende for oss og vi så ingen annen løsning enn å gå tilbake til Axdata som har kjent oss siden 90-tallet.
Da er det avgjørende at kunder som Lista Treindustri har en partner som forstår prosessene deres og er tidlig ute med å ta i bruk kostnadseffektive implementeringsmetoder.

Odd Rudlende, Administrerende direktør
Lista Treindustri

I løsningen er prosjektøkonomi og lønn innebygget, versjonshåndtering og sporing tilfredsstiller internasjonale myndigheters strenge krav og Ola Kvam er ikke i tvil om at samarbeidet med Axdata og deres bransjeløsning Axdata Engineering har gitt Loyds et konkurransefortrinn.

Ola Kvam, Purchasing and Logistic Manager
Loyds Industrier

Med Axdata har vi fått en partner som forstår våre prosesser og har forretningsløsninger tilpasset våre leveranser.
Vi ser frem til en veldig spennende implementering sammen med OceanSaver og kommer til å fortsette våre investeringer i utvikling av gode løsninger for maritim industri.

Rune Kristiansen, CFO
OceanSaver

Managed Service Providers near Sandefjord

  • Rygge
    Braathe Group provides cloud services and IT products to Norwegian businesses. We are located in Oslo, Skien, Kongsberg and Tromsø, and our head office is located at Nærum farm in Rygge. The old … More
  • Porsgrunn
    Procano har 40 medarbeidere og avdelinger i Brevik, Stockholm, Gjøvik og Oslo. Hovedkontor er i Oslo. Selskapets primærmarkeder er Norge og Sverige, med de øvrige nordiske land som sekundærmarkeder. … More
  • Grålum
    R2IT er et konsulentselskap innen informasjonsteknologi som ble etablert i 2006. Vi holder til i Grålum ved Sarpsborg og er i dag 18 ansatte. Med stadig større fokus på datasikkerhet i lys av økende … More

View Map of MSPs near Perth

Are you from Axdata Norge AS? Edit your profile
Managed Service Providers near Perth

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.