treeICT

treeICT
Description:
Herke ICT heet voortaan TreeICT!
Met ruim 50 enthousiaste en gepassioneerde mensen zijn wij dé navigator voor digitale transformatie bij kleine en middelgrote bedrijven, in de bouw en daarbuiten.
Door onze kennis van IT en expertise van projectmatige bedrijfsprocessen laten wij bedrijven voorop lopen, zodat zij hun IT effectiever en slimmer inzetten en meer winstgevend kunnen opereren.
Onze Digital Cloud Suite biedt innovatieve oplossingen voor al jouw IT-uitdagingen.

25+ SMB SME ISO 27001

Cambridge Weight Plan Benelux

Betrouwbaarheid netwerk Cambridge Weight Plan enorm verbeterd.

MVRO

MVRO is een projectbureau voor retailbouwmanagement in binnen- en buitenland. Lees hoe MVRO SharePoint Online gebruikt […]

Triangel Groep

Efficiëntie en transparantie staan hoog in het vaandel bij Triangel Groep. Als financiële dienstverlener nemen ze onder […]

Pride Mobility

Prode Mobility kiest voor één pro-actieve IT-partner. Pride Mobility is wereldwijd marktleider in het ontwerpen en […]

Services:
VoIP, Backup & Recovery, Cloud Migration, Colocation, CRM... and 8 more
Partnerships:
Microsoft, HP
HQ:
Alkmaar, Netherlands

treeICT Reviews

Write a Review

treeICT ontzorgt ons. Onze ICT was altijd een beetje houtje-touwtje. We moesten altijd zoeken: waar hebben we dit ook alweer afgesloten, waar kunnen we dat vinden. Nu hebben we een helder overzicht. En komen we er even niet uit, dan bellen we treeICT. Een groot voordeel: één IT-partner voor onze volledige ICT. Ook bij de aanschaf van nieuwe IT-oplossingen is treeICT ons aanspreekpunt. Of ze regelen het zelf, of ze dragen een oplossing van een partner aan. Alles onder een dak, lekker overzichtelijk.

Desi van de Reep, Operations Manager
Pride Mobility

De Servicedesk van treeICT is goed bereikbaar. Vragen van onze medewerkers beantwoorden ze vlot. Collega’s helpen zij direct en worden zo niet belast met onnodige technische zaken.

Dick van der Hoeven, Logistics Manager
Cambridge Weight Plan Benelux BV

Herke ICT Group beschikt over een professionele Servicedesk. De lijnen zijn kort, de ondersteuning is goed en het aantal issues is nihil. En áls er issues zijn, gaat de terugkoppeling vlot”, vertelt Steven. “Op advies van Herke ICT Group maken wij tevens gebruik van Azure Active Directory: een cloudoplossing waarmee wij toegang tot onze toepassingen beveiligen én vereenvoudigen. Wat wij daarnaast ook als voordeel ervaren is dat Herke ICT Group naast software ook hardware levert. Zo kunnen wij voor al onze IT-zaken terecht bij één IT-partner!

Steven Luyckx, IT-manager
Transsmart

Onze medewerkers werken veel op mobiele devices. De licentiestructuur van Office 365 sluit hier ideaal op aan. In eerste instantie hebben wij Herke ICT Group gevraagd ons te migreren naar Office 365 en een SharePoint omgeving op te zetten. Gaandeweg is besloten ons volledige IT beheer en de aanschaf van hardware bij Herke ICT Group onder te brengen. Gebruikersvragen van onze medewerkers worden nu sneller opgepakt en zo vermijden wij eventuele discussies tussen de verschillende IT partijen.
De contacten met Herke ICT Group zijn goed. Met name de commerciële mensen zijn goed in staat te luisteren naar onze wensen en te schakelen met de eigen organisatie. Ook zij zien het gevaar wanneer je specifiek leunt op kennis van één persoon.

Joost de Boer, financieel directeur
CAV Agrotheek B.V.

Onze uitdaging hebben wij bij verschillende IT leveranciers neergelegd. Tijdens de gesprekken bleek dat alle IT leveranciers wel ‘iets’ bijzonders hadden. Hoe maak je in dat geval nou de juiste keuze? Dat vonden wij lastig. Wij hebben Herke ICT Group via onze interesse in BouwVision goed leren kennen. Zij boden ons als enige een meerwaarde in de gevraagde oplossing, namelijk het installeren van Office 365 op een RDS omgeving en het bieden van ondersteuning bij het opzetten en uitrollen van SharePoint. Daarbij gaven zij ons garantie op de prestaties zonder gebruik te maken van een dure Citrix laag.
Dit alles in combinatie met een juiste mix van een goede relatie en een aantrekkelijke aanbieding maakte de keuze uiteindelijk niet moeilijk.

Gijs Derks, proces coördinator
MVRO

Onze wensen? Een professionele IT partner van grotere omvang met een Servicedesk die adequaat en proactief reageert op onze issues. Maar ook een IT partner die gelijktijdig kan acteren op onze overstap naar Basenet in de Cloud. Naast Herke ICT Group stond onze vraag ook bij een andere IT leverancier uit. De keuze voor Herke ICT Group is met name een financiële afweging en een klik geweest.
Herke ICT Group beheert nu ruim 4 maanden onze IT en daar kijken we met een goed gevoel op terug. De ondersteunende consultant voorzag ons van voldoende informatie en was flexibel. Het contact met de Servicedesk ervaren wij als prettig. Zij pakken issues snel en volgens afspraak op. Mijn collega’s en ik zijn weer snel productief en dat zie ik dan ook als grootste voordeel.

Allard Hanrath, advocaat-partner
Rensen advocaten

Het draait nu als een geoliede machine. Als er nu weer updates, storingen, rare pop-ups, meldingen of andere zaken zijn waar we geen verstand van hebben, dan kunnen we contact opnemen met de medewerkers van de Servicedesk. Zij helpen ons altijd uitstekend. Lukt dit niet op afstand, dan komen zij naar ons kantoor.
Ben je op zoek naar een IT partner met specialistische kennis die een totaaloplossing kan bieden voor je IT omgeving? Denk dan aan Michael Koorn van Herke ICT Group.

Rosie de Weerd
Scherp Advocaten

Managed Service Providers near Alkmaar

 • Alkmaar
  hallo, is het begin van elk goed gesprek
  Bij hallo, beseffen we als geen ander dat goed contact met je klanten, partners, leveranciers en medewerkers het allerbelangrijkste is dat ICT jou moet … More
 • "Serving Quality Cloud Hosting". Virtualisatie, cloud, hosting, webhosting, cloud hosting, datacenter. ISO 20000. More
 • Heemskerk
  OfficeGrip past de nieuwste Microsoft-technologie slim toe voor uw organisatie. Daarbij geloven we sterk in de kracht van innovatie.
  Wie is OfficeGrip? Wij zijn sinds 2005 partner in managed ICT … More
 • Heerhugowaard
  Wij leggen het fundament voor uw digitale transformatie. Met behulp van een moderne werkplek krijgt uw organisatie altijd en overal toegang tot informatie en kunnen mensen slimmer samenwerken. … More
 • Alkmaar
  Cyso offers managed Vcloud and View based services in both a Private and Public Cloud businessmodel as well as SaaS offerings like Zimbra and Exchange services for end-users and our partner channels. … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from treeICT? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.