IT Relation

IT Relation
Description:
IT Relation er et moderne IT firma, hvor medarbejderne fungerer som hverdagens IT superhelte. Vores Servicedesk 24/7 er bemandet med kompetente, fleksible og smilende IT problemknusere døgnet rundt alle ugens syv dage, året rundt. ”No Problem” er derfor vores svar til enhver IT-orienteret udfordring.
Vi ønsker at være danske virksomheders foretrukne samarbejdspartner indenfor IT-support og outsourcing ved at skabe holdbare IT-løsninger og fokusere på langvarige samarbejdsrelationer.

IWA Consulting

Når man lever af at levere regulatorisk specialistviden til biotech-, pharma- og medicinalindustrien, skal der være […]

Alabu Bolig

Alabu Bolig har flyttet sine lokale servere og vedligehold – foruden sikkerhed, support og hosting – over til IT […]

Services:
VoIP, ERP, Email Security, Dynamics 365, Data Storage... and 15 more
Partnerships:
VMware, Microsoft, Lenovo, IBM, HP, +3 […]
HQ:
Herning, Denmark
Branches: Silkeborg and 5 more

IT Relation Reviews

Write a Review

Det har været et klassisk godt projekt, og IT Relation har været meget professionelle. De hjalp os skærmbillede for skærmbillede med at tilpasse løsningen til vores virksomhed, og vi har haft en rigtig god dialog over bordet. De sørgede også for, at vi kom i mål til tiden, og vi kunne helt uden skrupler lade en af vores største kunder komme på portalen som de første.

Morten Jensen, salgsdirektør
Nordea Liv & Pension

Med den størrelse og opbygning som Hillerød Forsyning har, vil det være rigtig svært at bygge en professionel IT-afdeling op.
Det der gør os glade ved den løsning, vi har med IT Relation er, at vi kun har én leverandør, dvs. vi har one-point of contact. Vi er godt kendt i IT Relation som kunde, og har vi problemer så kommer der lynhurtig attention på.

Carsten Hansen, Administrations- og økonomichef
Hillerød Forsyning

Skiftet fra egne servere til en fuld IT-outsourcing hostet hos IT Relation resulterede i besparelser på IT-driften, og er desuden en stor fordel for virksomheden.

Dennis Jensen, økonomichef
KEN storkøkken

IT Relation er gode til at spille sammen med vores udviklere og vores forretning, og forstår både det tekniske og det kommercielle.

Tore Hageskov, marketingchef
Coop Bank

Konsulenterne fra IT Relation havde et stort kendskab til de programmer vi bruger. Alle de bekymringer jeg måtte have haft om eksternes forståelse af vores systemer og processer er blevet gjort til skamme.
Den nye hosting- og supportaftale har gjort den daglige brug af vores løsninger langt hurtigere og nemmere end tidligere, og den gør os samtidig mere mobile.

Jeppe Dahl Larsen, IT-ansvarlig
Alabu Bolig

Vi har jo reelt set rykket vores servere op med rødderne og smidt dem i skyen. For vores brugere betyder det ikke de store ændringer i dagligdagen. Men kigger man ned i maskinrummet, så har vi fået en lang mere fleksibel og fremtidssikret løsning.
Fordi vi samarbejder med IT Relation, behøver vi ikke besidde alle kompetencer in-house. IT Relation klarer alt, der har med den daglige IT-drift at gøre, og vi kan stort set trække IT direkte ud af stikkontakten. I stedet kan vi fokusere på andre og mere strategiske opgaver.

Lars Juul, IT-manager
Komponent

Vi skal hele tiden have overblik over kontakter, sager og relationer til vores medlemmer. Derfor er CRM-løsningen reelt den mest kritiske af vores IT-løsninger.
Det er en stor fordel, at IT Relation både er løsnings- og supportpartner – og at de kender vores forretningsgange og processer rigtig godt.

Jakob Simmelkjær, IT-chef og digital rådgiver
Dansk Mode & Textil

Det har haft stor betydning for os at have IT Relation med os på rejsen. Hellere vælge den rigtige samarbejdspartner end at fokusere ensidigt på prisen – selv om økonomien altid vil veje tungt.

Stefan Lehn, IT-chef
Rådet for Sikker Trafik

More IT Service Providers from Denmark

 • Brøndbyvester
  Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de nyeste … More
 • Svendborg
  Danoffice IT puts a world of IT excellence at your disposal. We offer access to everything from servers, storage, networks, PC’s, printers, hosting and services – brand leading solutions that create … More
 • Odense
  Eksperter i Microsoft Cloud - Specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads.
  JDM er blandt Danmarks stærkeste leverandører af cloud-baseret Microsoft-teknologi, der er fundamentet … More
 • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More
 • Ballerup
  timengo er et veletableret kompetencehus, der favner alt hvad du har brug for i din cloud transformation.
  Vi kombinerer markedsledende kompetence indenfor salg, rådgivning og optimering af … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from IT Relation? Edit your profile
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.