Fellowmind Denmark

Fellowmind Denmark
Description:
Vi hjælper vores kunder med at accelerere deres digitale transformation ved at bruge Microsoft cloud-løsninger, tilskynde til agil udvikling, implementere integrerede platforme og hjælpe slutbrugere med at lære at anvende teknologien. Med andre ord, at få folk til at glædes ved at arbejde med teknologi, og at få teknologien til at arbejde for dem.
Vores konsulenter elsker et godt, dybt dyk ned i branchespecifikke detaljer. Vi er jeres passionerede ledsagere, når det gælder om at finde løsninger, der sætter mennesket i centrum.
#MSP Select Denmark

Every year Cloudtango honors the most successful managed service providers with MSP Select Denmark. By being selected, Fellowmind Denmark demonstrated a track record of successfully delivering innovative IT solutions while exceeding customer expectations.

25+ LE

Trioplast

Trioplast har flyttet deres data warehouse til Microsoft-skyen, hvilket har givet bedre performance og store […]

ISS Sverige

Millioner af årlige data har hjulpet ISS Sverige med effektiv og målrettet implementering af Office 365.

Services:
Virtualization, SharePoint, Microsoft 365, Dynamics 365, Cybersecurity... and 2 more
Partnerships:
Microsoft
HQ:
Frederiksberg, Denmark
Branches: Odense and 4 more

Fellowmind Denmark Reviews

Write a Review

I et offentligt-privat samarbejde mellem Region Syddanmark og ProActive A/S har vi udviklet app’en Data Donor til opsamling og visning af simpel adfærdsdata. Vi stod i en situation, hvor vi havde få måneder til at få udviklet, testet og godkendt en app. Heldigvis fik vi samarbejdet med ProActive A/S i stand, og på meget kort tid stod vi med et færdigudviklet, gennemtestet og godkendt produkt. Samarbejdet er foregået fuldstændig gnidningsfrit, alle aftaler og leverancer er blevet overholdt, og vi oplevede utrolig stor fleksibilitet og tilpasningsdygtighed samt en høj grad af professionalisme hos ProActive A/S.

Christian Mercado, Enhedschef, Digital Innovation
Region Syddanmark

Vi har været rigtige glade for samarbejdet med ProActive, som hele vejen igennem projektet har leveret solid teknisk og forretningsmæssigt udvikling, rådgivning og sparring.

Flemming Gullith Albrechtsen, Group CIO
Alliance+

Vi har været glade for at kunne forbedre vores marketingaktiviteter og gøre brug af Dynamics 365 platformen. ProActives store viden og fokusering har sikret vi kunne få den rigtige løsning på kort tid.

Mickey Jervin, Modern Workplace Architect
FLSmidth

Samarbejdet med ProActive har været godt. Vi har samme kultur, deler de samme værdier, vi har høj faglig stolthed og står ved vores ord. ProActive har taget et stort ejerskab i denne her transformation og har haft et godt samarbejde med vores interne team.

Jonas Toft Olesen, Head of IT
Brüel & Kjær

Teknikken og mulighederne er på plads, forretningen er klar og allerede godt i gang. Vi arbejder mod at reducere støj og få nogle tydelige kanaler og arbejdsgange, der alt sammen linker op til realisering af vores strategiske målsætninger. Forandringsteknisk arbejder vi lige nu med et white-glove princip overfor owners af særlige strategiske teams. På den måde sikrer vi buy-in fra ledelseslaget, hvilket jo er side 1 i enhver bog om change management. Hele vejen har vi ProActive med som tæt samarbejdspartner, også om de mere bløde ting.

Anders L. Munck, Head of Workplace Technology
Saxo Bank

Samarbejdet med ProActive har fungeret perfekt. Kombinationen af vores forretningsmæssige behov og ProActives tekniske forståelse for SharePoint og PowerApps har virkeligt skabt et brugbart og lettilgængeligt system. Den konstruktive og fleksible tilgang igennem projektet har desuden været en nødvendighed i et projekt, hvor 3 systemer fra 3 organisationer og endnu flere fagdiscipliner samles i ét system.

Bjørn Langeland, Chief Engineer
Grundfos

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med ProActive. Der har været en stor lydhørhed og vores ønsker har haft en direkte indflydelse på produktudviklingen. Vi er samtidig rigtig glade for det community, der er blandt IntraActives kunder. Det er altid inspirerende at høre og se, hvordan andre gør. Vores brugere og redaktører er glade for vores nye forside, som har åbnet op for flere og mere vedkommende nyheder og begivenheder.

Maj-Britt André, Seniorspecialist.
Nykredit

Managed Service Providers near Frederiksberg

 • Brøndbyvester
  Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de nyeste … More
 • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More
 • Copenhagen
  datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og netværk til SMV'er i Danmark, Norge og Sverige. <… More
 • Copenhagen
  Med TDC Erhverv som samarbejdspartner har du altid adgang til markedets bedste værktøjer. Fra enkle mobilløsninger til komplette samarbejdsværktøjer, fra cloud-løsninger til Internet of Things - vi … More
 • Ballerup
  timengo er et veletableret kompetencehus, der favner alt hvad du har brug for i din cloud transformation.
  Vi kombinerer markedsledende kompetence indenfor salg, rådgivning og optimering af … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Fellowmind Denmark? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×