Chilitaito Oy

Chilitaito Oy
Description:
Chilitaito tuottaa modernit ja innovatiiviset IT-palvelut, joilla yrityksesi voi siirtyä tehokkaampaan ja turvallisempaan työympäristöön. Tarjoamme yrityksellesi tuoreet ideat ja palvelut, jotta pysyt tiedon ja kehityksen kärjessä. Toimitamme oikean IT-ratkaisun, oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Yrityksessämme työskentelee 100+ asiansa osaavaa ammattilaista. Chilitaito on osa Pohjoismaissa ja Benelux-maissa toimivaa Dustin Groupia.

5+ SME LE upGrowth

Services:
Virtualization, Microsoft 365, IT Consulting, Email Security, Data Storage... and 4 more
Partnerships:
Trend Micro, Redhat, Microsoft, IBM, F-Secure, +2 […]
HQ:
Helsinki, Finland
Branches: Turku
Website:

Chilitaito Oy Reviews

Write a Review

Chilit on auttanut meitä IT-ympäristöjen yhdistämisessä sekä integroinnissa. Yhteistyömme on syventynyt vuosien aikana kattamaan merkittävän osan IT-palvelukokonaisuudesta. Chilit toimittaa luotettavasti IT-palveluja korkealla käytettävyydellä, joten voimme keskittyä ydinliiketoimintaamme. Hyödynnämme laajasti Chilitin asiantuntijoita, sillä osastomme Suomessa on yhden henkilön vahvuinen.
Chilitin e-kaupan kautta pystyn tilaamaan henkilöstön laitteet nopeasti mihin tahansa toimipisteeseen käyttäen valmiita vakioituja ostoskoreja ja suosikkilaitelistauksia. Hankinnat tallentuvat e-kauppaan talteen, joten vanhat tilaukset ovat löydettävissä helposti. Vanhojen tilauksien RMA-prosessi voidaan kätevästi aloittaa suoraan e-kaupasta. Tilaan Chilitin kautta myös päivittäiseen työntekoon tarvittavat ohjelmistot ja niiden käyttömääriä hallitaan tehokkaasti. Ohjelmistomme ja lisenssimme ovat nyt tehokkaassa käytössä.
IT-palveluiden osalta turvaudumme yhä enemmän Chilitiin.

Juho Yliriesto
Assemblin

Service Desk- ja työasemapalveluiden keskittäminen yhdelle kumppanille auttoi pääsemään eroon rönsyistä ja vapautti aikaa kehitystehtäviin.
Toimintaympäristömme oli historian peruja myös teknisesti hieman hajanainen, joten asetimme tavoitteeksi olla tulevaisuudessa vahvasti Microsoft-teknologiaan nojaava organisaatio, joka toimii kustannustehokkaasti.
Nykyisin vanhoista laitteista päästään Chilitin avulla eroon tosi näppärästi ja niistä saa jopa rahaa takaisin. Muutenkin yhteistyö on todella sujuvaa ja rentoa siinä mielessä, että voin milloin tahansa soittaa ja kysyä mistä tahansa asiasta. Tutkimme harvoin sopimuksia tai mitään pikkupykäliä, koska pystymme kumppaneiden tavoin keskustelemaan puhelimitse tai kasvokkain.

Kimmo Koho
Transmeri Groupin

Halusimme ICT-palveluiden tuottajaksi kumppanin, jolla on kyky tukea kasvuamme ja liiketoimintaamme sekä vapauttaa meiltä aikaa oman ydinalueemme tehtäviin. Chilit on osoittautunut luottamuksemme arvoiseksi ja käyttäjiemme tyytyväisyys Chilitin palveluihin on ollut heti alusta saakka korkea.

Jussi Paasonen
Med Group

Managed Service Providers near Helsinki

 • Helsinki
  Tietoevry creates purposeful technology that reinvents the world for good. We are a leading technology company with a strong Nordic heritage and global capabilities. Based on our core values of … More
 • Helsinki
  Nordcloud is a European leader in cloud implementation, application development, managed services and training. It’s a recognised cloud-native pioneer with a proven track record helping organisations … More
 • Helsinki
  Olemme IT-palveluyritys, joka huolehtii yritysten verenkierrosta ja auttaa asiantuntijoita työskentelemään fiksummin. Perustyömme on huolehtia, että 10-300 hengen asiantuntijaorganisaatioiden IT, … More
 • Loihde Cloudon on pilviteknologioihin ja hyperskaalan pilvialustoihin – Microsoft Azure, Google Cloud, AWS – erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme siirtämään sovelluksia ja dataa … More
 • Helsinki
  Tarjoamme asiakkaillemme uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntä… More

View Map of MSPs near Finland

Are you from Chilitaito Oy? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Finland

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.