Automize A/S

Automize A/S
Description:
Automize blev grundlagt i 2015 med ønsket om at skabe værdi ved at drive digitaliserings- og transformationsrejsen, som alle virksomheder er på i dag. Det gør vi ved at bringe mennesker, forretning og teknologi tættere sammen.
#MSP Select Denmark

MSP Select Denmark 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Automize A/S demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

5+ SME LE upGrowth

QualiWare

Next generation data center leveret som Platform as a Service

Energinet

Datadelingsservice pakket ind i sikkerhed med Kubernetes og Docker på Azure.

Services:
Virtualization, Microsoft 365, IT Consulting, IaaS, Data Storage... and 3 more
Partnerships:
Microsoft, Parallels
HQ:
Kolding, Denmark
Branches: Taastrup

Automize A/S Reviews

Write a Review

Når man sidder i en kommunal forvaltning, skal man virkelig kende sine fagsystemer for at kunne vurdere, hvornår det giver mening for brugerne, at vi flytter ud i skyen. Vi har prioriteret fagsystemer med en lav eller medium kompleksitet, da vi foretog en massiv flytning mod Azure, så vi sikrede en god brugeroplevelse.
Vi blev mødt af en tekniker fra Automize, som lyttede til vores ønsker ledelsesmæssigt, omsatte dem til noget der kunne bruges konkret, forklarede hvordan det hele skulle sættes op, og redegjorde for hvilke besparelser, vi ville få ud af det. Dét er rådgivning – at få hjælp til at vælge den vej, der er den rigtige og mest hensigtsmæssige for lige præcis os!

Tommy Engholm Jensen, Teamleder for IT-Infrastruktur & SkoleIT
Varde Kommune

Efter vi er gået i skyen med Automize, har vi kun modtaget positive tilkendegivelser fra vores medarbejdere – også fra de dem, der var skeptiske til at begynde med.
Sammen med Automize har vi fået overblik over nogle processer, som hidtil ikke har været klarlagt, fx indkøb og håndtering af både hardware og software. Det har lettet administrationen internt og givet fokus på omkostninger til IT-udstyr og software.

Jan Møller, Økonomidirektør
Johs. Møllers Maskiner A/S

Jeg får en god behandling hos Automize og mærker tydeligt, at de vil holde mig glad.

Mikkel Fløj Lindegren, CIO
Nellemann

Automizes drejebog er velskrevet og afprøvet – de benytter deres erfaring fra tidligere, og spilder ikke tid og penge på at genopfinde den dybe tallerken.
Automize har hele vejen gennem processen haft en pragmatisk og operationel tilgang til opgaven, og det har været helt afgørende for, at projektet blev en succes.

Morten Klank, Head of Cloud Services
EnviDan

Automize fokuserede på at komme i gang med arbejdet – i stedet for at have travlt med at binde os til en langsigtet kontrakt fra starten. Lige fra vores første møde har det føltes som et godt match med Automize.
Adoption og forankring er afgørende ved ny teknologi og nye projekter – ellers står man tilbage med den der pakke fra konsulenthuset, der står midt på gulvet, og ingen ved helt, hvad de skal bruge den til.

Allan Riis, Cloud Center of Excellence Lead
Bankdata

Med et projekt af den her størrelse og kompleksitet vil jeg klart anbefale, at man allierer sig med nogen, som har den nødvendige erfaring.
Det er dygtige folk, Automize sender afsted til os, og den kontinuitet, vi oplever i samarbejdet med Automize, har stor værdi for os.

Paul Sørensen, Senior Dataarkitekt
Energinet

Vores relation med Automize har været så overbevisende, at de nu ikke kun er partnere på vores cloud, men også er blevet partnere på vores interne driftsmiljøer, i vores eget driftscenter. Der er ingen tvivl om, at Automize’s kompetenceniveau ligger rigtigt, rigtigt højt, og det giver en tryghed.

Jacob Lund, COO
QualiWare

Managed Service Providers near Kolding

  • Odense
    Eksperter i Microsoft Cloud - Specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads.
    JDM er blandt Danmarks stærkeste leverandører af cloud-baseret Microsoft-teknologi, der er fundamentet … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Automize A/S? Edit your profile
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.