Netropolix

Netropolix
(0)
No Reviews Available
Description:
IT moet werken zoals het licht. Als je het aandoet, werkt het. Hierop baseren we ons dan ook om jou duidelijk te maken waarop je ons kan, mag én moet afrekenen: ervaar je IT op de Achtergrond of niet? Het spreekt natuurlijk voor zich dat er vele onmisbare schakels in de keten zijn die maken dat we in deze missie slagen. Of om binnen onze analogie te blijven: of de lamp gaat branden of niet.
Het is natuurlijk niet enkel een tagline. Ook intern volgen we deze rode draad. Bij Netropolix onderscheiden we hiervoor een 12-tal actiedomeinen met achterliggende meetpunten die cruciaal zijn binnen onze onderneming.
Doe het licht aan en ontdek onze actiedomeinen zodat ook bij jou het licht gaat branden!

25+ SME LE

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS... and 7 more
Partnerships:
Parallels, Microsoft, Meraki, Fortinet, Cisco, +1 […]
HQ:
Geel, Belgium

Managed Service Providers near Geel

  • Met IT op de voorgrond zorgen we voor meerwaarde. IT helpt je bij het bereiken van je doelen. Samen zorgen we voor meer veiligheid en verhoogde productiviteit.
    IT mag nooit een beperkende … More
  • Herentals
    De drive om verder te groeien – die typeert jouw bedrijf, en daar mag je trots op zijn. Doorheen de jaren heb je vast ook gemerkt dat IT een onmisbaar onderdeel is van je business. Dat je niks hebt … More

View Map of MSPs near Brussels

Are you from Netropolix? Edit your profile
Managed Service Providers near Brussels

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.