Global-e ICT Solutions

Global-e ICT Solutions
Description:
Wij zijn er voor bedrijven die hun ICT doordacht aanpakken. Voor ondernemers die omarmen wat hen verder brengt.
We gaan voor klanten die een persoonlijke relatie waarderen. Die zich graag laten kennen als daar diepgaand advies tegenover staat. Mensen die het fijn vinden om met een vaste club te werken. Een partner in de regio, waar ze altijd welkom zijn.
Onze roots liggen in 1988. Destijds hielpen we bedrijven met de stap van papier naar floppy. Tegenwoordig organiseren we integrale oplossingen, waarbij de data uit de cloud komt en medewerkers met talloze devices werken.
In een dynamisch vakgebied houden we vast aan onze koers. Vanuit oprechte interesse vinden we voor elke opdrachtgever de meest efficiënte oplossing.

35+ SMB SME

Services:
VoIP, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365, Managed IT, IaaS... and 4 more
Partnerships:
Veeam, Trend Micro, Microsoft, HPE, HP, +2 […]
HQ:
Rijen, Netherlands

Global-e ICT Solutions Reviews

Write a Review

Door one-stop-shop Global-e ICT solutions kunnen wij zowel via telefonie als via de Cloud o.a. werknemers en werkgevers snel met elkaar verbinden. Ontzorgen doen wij graag, en Global-e ontzorgd ons!

Gerart van Uitert, Directeur
Nilo

Als Internet Service Provider zijn wij zeer tevreden over de service van Global-e ICT solutions en de realisatie van een zeer stabiele Windows Virtual Desktop omgeving binnen Microsoft Azure, welke 24/7 toegankelijk is voor onze medewerkers.

Jos van Heesch, Technisch Manager
TriNed

Managed Service Providers near Rijen

  • Udenhout
    Féju biedt ICT-oplossingen waarin automatisering en telecom elkaar optimaal versterken. Door techniek en communicatiemiddelen op elkaar af te stemmen, werken medewerkers zo productief mogelijk. Een … More
  • Sinds 1990 is QNP ICT & Telecom professionals actief als dé ICT-partner in West-Brabant. Expertise op het gebied van automatisering, telecommunicatie en multifunctionele apparaten.
    Ondanks het … More
  • Breda
    F2it is in 2006 in Breda opgericht door Gerben van Dongen en Martijn Akkermans. Toentertijd leverde het bedrijf IT-diensten aan kleine zakelijke klanten en aan particulieren. Vanaf 2008 richt F2it … More
  • Tilburg
    Waarom Cubics IT bestaat? Binnen Cubics is het hoogste doel: Happy Users. Dat mogen wij bij vele organisaties verzorgen door rust te brengen in IT, altijd en overal. Hierbij beloven wij zekerheid, … More
  • Pro-Install levert totaaloplossingen in de kantoorautomatisering voor het MKB. Wij sturen geen “blauwe pakken” op u af met een louter commerciële inslag. Onze verkopers spreken duidelijke taal, … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Global-e ICT Solutions? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.