DataByte

DataByte
Description:
DataByte is al meer dan 20 jaar een begrip in Zuidwest Nederland. Wij adviseren, implementeren en beheren volledige ICT omgevingen, gebaseerd op actuele technologische ontwikkelingen. Van een complexe infrastructuur tot efficiënte informatievoorziening en software ontwikkeling op maat.
Onze ruim 90 toegewijde professionals ondersteunen u bij het vinden van praktische en branche specifieke antwoorden. Door hun persoonlijke en toegankelijke aanpak kunt u daadwerkelijk bouwen op een constructieve samenwerking. Want ICT is niet standaard, maar voor iedereen weer anders. Juist daarom blijft het mensenwerk.

35+ SMB SME ISO 27001

Showdown Displays

Showdown Displays heeft alle kantoren voorzien van een Microsoft 365 omgeving. Nadat het kantoor in Limburg de […]

WVO Zorg

WVO Zorg zit in de afrondende fase van de overgang van een traditionele ICT-omgeving met servers en storage op locatie […]

Horesca Lieferink

Voorbereid op incidenten

Anthura

De noodzaak van betere beveiliging

Services:
VoIP, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365, Managed IT, IaaS... and 4 more
Partnerships:
3CX, Google, SonicWall, Citrix, HPE, +6 […] more
HQ:
Steenbergen, Netherlands
Branches: Den Haag
Website:
Tel:
0167 544 544

DataByte Reviews

Write a Review

DataByte is ons single point of contact op het gebied van ICT. We hebben contact met één vaste partij, maar kunnen door Interstellar toch alle expertise in huis halen. De vertaling van behoefte naar concrete acties en oplevering gaat heel snel, waardoor het project ook voor ons minder tijdrovend is geweest.

Jurgen van Zwol, HR-Director
FMI

Dat we al meer dan tien jaar klant zijn, zegt denk ik genoeg over de dienstverlening van DataByte. Al die tijd zijn we al tevreden. We worden goed geholpen en hebben vaste aanspreekpunten binnen DataByte. Managed EDR van DataByte is een complete beveiligingsoplossing. Hierdoor hoef ik me geen zorgen meer te maken over de bescherming van onze ICT-omgeving.

Wilbert Karstanje, systeembeheerder
Bluekens Truck en Bus

Door de uitstekende service van DataByte maak ik me geen zorgen meer over incidenten.

Irma Renes, Operationeel Manager
Horesca Lieferink

Door de korte lijntjes kunnen we makkelijk specialisten inschakelen, waardoor de pentest snel is uitgevoerd.

Renco van Leeuwen, Hoofd ICT
WVO Zorg

Ik heb veel contact met Wim (accountmanager DataByte) en Freddy (Pre-sales consultant DataByte). Eens per twee maanden bespreken we samen wat de trends en ontwikkelingen zijn, hoe we binnen Anthura in de toekomst willen werken en hoe we daar met behulp van ICT gaan komen. Het advies van DataByte om endpoints te gaan monitoren als nieuwe manier van beveiliging, is een mooie stap. Ik merk tijdens de sessies dat Wim en Freddy oprecht geïnteresseerd zijn en proactief met ons meedenken om tot de beste ICT-oplossingen te komen. Persoonlijk contact en betrokkenheid zijn kenmerkend voor de aanpak van DataByte. Iedereen is laagdrempelig te benaderen. We spreken dezelfde taal, dat werkt erg fijn.

Patrick Hakvoort, manager IT-infrastructuur
Anthura

Met name de contactmomenten met de Accountmanager en IT-manager zijn erg prettig. Zij ontzorgen en helpen ons waar nodig. Hierdoor kunnen wij ons focussen op onze core business. Dat is voor ons het belangrijkste aspect van de samenwerking!

Jeroen Tubée, Vice President
Showdown Displays

Managed Service Providers near Steenbergen

  • Veerman ICT is jouw strategische partner op het gebied van beheer, beveiliging en infrastructuur. Wij denken mee over het IT-beleid, overwegen samen met jou de opties en adviseren over de uitvoering. … More
  • Bergen op Zoom
    Invision ICT is een betrokken en deskundige business partner voor ICT-oplossingen.
    Onze kernwaarden: Passie - Deskundigheid - Vertrouwen. Dat is waar wij voor staan, elke medewerker, elk moment … More
  • Kwalimax helpt particulieren en MKB bedrijven met de ICT uitdagingen die zij tegen komen. Wij leveren de beste oplossingen om de klant van zijn ICT te ontzorgen. Van Managed Services tot advies en … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from DataByte? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.