Techne

Techne
Description:
Techne heeft expertise op vlak van IT-oplossingen voor verschillende soorten kmo’s en vzw’s. We werken voor organisaties van elke grootte en zijn actief in verschillende specifieke sectoren. Telkens spelen we in op de eigenheid van de organisatie en de sector. Daarom helpen onze IT-oplossingen onze klanten echt vooruit. Door gecertificeerde experts en ervaring in tal van sectoren proberen we organisaties te versterken met technologie.

15+ SMB SME

Meraki Accountants

Meraki is an accountancy firm with offices in Halle and Kapelle-op-den-Bos. The office was founded in 2020 by […]

Memo

When you provide call center support for critical business services, medical emergencies, healthcare providers, […]

Services:
VoIP, Backup & Recovery, Cloud Migration, Colocation, CRM... and 9 more
Partnerships:
Veeam, Ubiquiti, Microsoft, HP, Fortinet, +4 […]
HQ:
Roosdaal, Belgium
Website:
Tel:
02 669 00 30

Techne Reviews

Write a Review

De samenwerking verloopt heel vlot; de mensen bij Techne zijn steeds bereikbaar en maken duidelijke en goede afspraken. Dat is voor ons het belangrijkste.

Didier Bocqué, Zaakvoerder
B&V Invest

Het was onze IT-partner Techne die ons wees op de vele nieuwe mogelijkheden die SharePoint Online vandaag biedt en zij brachten ons, aangezien zij wisten dat gebruiksgemak zo’n belangrijke factor voor ons was, in contact met de mensen van Involv.

Stefaan van Bossuyt, IT Support Officer
Plan international België

De vernieuwing van het ERP-systeem kon niet gebeuren op de verouderde servers. Mijn vorige werkgever werkte met Techne en daarom vroeg ik hen nu ook om advies. Zij hebben namelijk een sterke affiniteit met de non-profit sector en hebben ook de nodige kennis van het SOCIALware aanbod.

Pieter Stevens, Hoofd Financiën, ICT en Facility
Oxfam Fair Trade

Techne zit in de regio, is zelf een KMO én werd aanbevolen door een bevriend advocatenkantoor. Daarmee vinkten zij meteen de belangrijkste vereisten af.

Jean Van den Bergh, mede-eigenaar
Orbius

Daarnaast is er tussen onze beide organisaties ook een duidelijk match op het vlak van cultuur en het creëren van een moderne werkplek waar iedereen zich thuis voelt. We zien Techne dan ook als een extensie van het team. Fantastisch om zo te kunnen samenwerken.

Tim Wynant, Eigenaar
Meraki Accountants

Op zoek gaan naar de nieuwe technologieën waarvan mijn bedrijf kan profiteren en die te implementeren, migreren en testen: dat is waar Techne het best in is.

Michael De Decker, CEO
Memo

Managed Service Providers near Roosdaal

 • Zemst
  Tyneso has been a leading IT service management (ITSM) provider since its establishment in 2005. It has become a specialist for medium- and large-sized companies. Based on a strategic approach, we … More
 • Haaltert
  Willux.be is een Managed Service Provider (MSP). Dit betekent dat we onze expertise en diensten afgestemd hebben op organisaties dewelke op zoek zijn naar een professionele partner voor het … More
 • Bruxelles
  As respected and trusted IT advisors, we offer solutions with added strategic, operational and human value. We combine in-depth knowledge of innovative technology relating to Cloud, Mobile, Social … More
 • Ghent
  Codit is a leading IT services company providing consultancy, technology and managed services in business integration. We successfully help companies reduce operational costs, improve efficiency and … More
 • Kontich
  Nieuwe technologie maakt van de bedrijfswereld meer dan ooit een survival of the fittest. Wie niet mee is, verdwijnt. Wie panikeert ook. Het komt erop aan te weten wat relevant is voor úw business, … More

View Map of MSPs near Brussels

Are you from Techne? Edit your profile
Managed Service Providers near Brussels

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.