Cegeka

Cegeka
Description:
Cegeka helpt ondernemingen om sterk te staan en te groeien in een digitale wereld. Dit is mogelijk dankzij onze geavanceerde IT-oplossingen, een strategische manier van denken en een praktische aanpak. We willen een betrouwbare raadgever zijn voor onze klanten die hun IT-oplossingen willen afstemmen op bedrijfsdoelstellingen die meerwaarde creëren.
#Global100

Global100 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Cegeka demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

30+ LE upGrowth

GGD regio Utrecht

Zorgverleners GGD regio Utrecht kunnen nu overal snel werken

Carglass

Optimale systeemintegratie door betrokken samenwerking

Services:
Web Development, Microsoft 365, ERP, Dynamics 365, CRM... and 3 more
Partnerships:
Cisco, Fortinet, Ivanti, VMware, Microsoft
HQ:
Veenendaal, Netherlands
Branches: Unterpremstätten and 27 more

Cegeka Reviews

Write a Review

De samenwerking met Cegeka heeft ons bewust gemaakt van de mogelijkheden binnen TOPdesk. Het uitzoeken van bepaalde zaken zou ons vijf dagen kosten. Cegeka komt met die kennis binnen en kan direct aan de slag. Zo heeft dit traject ons onder aan de streep tijd en geld bespaard.

Richard Fredriks, Operationeel Manager
CTS-IT

We vinden het fijn dat ze een toegewijde beveiligingsadviseur aan ons hebben toegewezen, maar aanvankelijk was er wat personeelsverloop. De zorgen die we hierover uitten, werden onmiddellijk gehoord en opgelost. Op dezelfde manier waren er, toen Cegeka begon met het implementeren van zijn beveiligingsoplossingen binnen ons bedrijf, wat uitdagingen bij het coördineren hiervan met hun afdelingen die server- en werkplekbeheer deden. Maar ook die initiële uitdagingen werden snel opgelost.
Cegeka's aanpak van end-to-end IT-oplossingen maakt van hen een betrouwbare en handige one-stop-shop voor ons.

Kris Geukens, Director of ICT Infrastructure, Operations & Security (EMEA)
TERUMO EUROPE

“Niemand kan in zijn eentje winnen", aldus Pele. Voor ons geldt dat ook: de samenwerking met Cegeka was cruciaal om ons doel te bereiken.

Marco Damen, Product Owner ServiceNow
KPN

Cegeka biedt de flexibiliteit van een kleine speler met de professionaliteit van een grote.

Kris Geysels, Director
Aviapartner

Ik zoek kwaliteit en consistentie en ik verwacht dat de IT-taken met de uiterste vakmanschap worden uitgevoerd. Ik ben heel tevreden met Cegeka zoals het gaat. Alles loopt, en we kunnen nu onze focus op innovatie leggen. De roadmap die we hiervoor hebben gemaakt is klaar. Die is gebaseerd op de verwachte veranderingen van onze business en hoe de IT dat adequaat kan ondersteunen. Het gaat daarbij om state of the art oplossingen zoals virtual reality, Internet of things etc. Een deel van deze roadmap gaan we zeker samen met Cegeka realiseren.

Frauke Wessel, Manager Inkoop & ICT
AVR-Afvalverwerking B.V.

Cegeka bood ons niet gewoon een standaard oplossing aan, maar dacht met ons mee na over wat voor ons de beste oplossing zou zijn.

Ruth Degraeve, Technical Project Manager
VRT

Dit project gaat veel verder dan het uniform en intelligent bijhouden van informatie. We wilden vooral een beter overzicht van de inzet van onze middelen. Cegeka heeft ervoor gezorgd dat gelijk welke informatie na maximaal vier muisklikken op het computerscherm staat.

Lindsy Vanaudenhaegen, Project Officer
LRM

Managed Service Providers near Veenendaal

 • Veenendaal
  SPEYK is jouw ICT kennispartner uit het midden van het land: Veenendaal. Met meer dan 15 jaar ervaring een betrouwbare ICT dienstverlener voor zakelijke dienstverlening en het onderwijs. Ons doel is … More
 • Leusden
  Sinds 2003 is SJ-Solutions gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van omgevingen voor storage, computing, back-up, archivering en virtualisatie. Stabiele oplossingen voor de … More
 • Ede
  Welnet is your Managed IT Service provider which delivers the IT of tomorrow right at your doorstep. Personally, fast and secure. More
 • Barneveld
  RVS ICT Barneveld houdt zich bezig met het leveren en onderhouden van ICT netwerken voor kleine bedrijven en alles wat daarmee samenhangt. Onze klantenkring bestaat momenteel uit allerlei soorten … More
 • NEH is een ICT-dienstverlener uit Leusden, gespecialiseerd in de woningcorporatiebranche en de zorgsector. Met diensten als Kantoorautomatisering in de Cloud zorgen wij ervoor dat eindgebruikers … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Cegeka? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.