Nexxt

Nexxt
Description:
Met onze passie voor het vak, de drive om de beste te zijn én de vertrouwde service die je verwacht van een lokale organisatie brengen we jouw organisatie stapsgewijs naar the NEXXT-level. Een mooi statement, maar dat moeten we wel waarmaken. En dat doen we graag. De kennis van één man maakt van het bedrijf nog geen specialist. Daarom zijn wij continu bezig om onze expertise organisatie-breed verder te ontwikkelen.
Alles draait om vernieuwing en verbetering van de ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van het beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit. It’s all connected.
#MSP Select Netherlands

MSP Select Netherlands 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Nexxt demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

20+ SME LE ISO 27001 ISO 9001

Gemeente Groningen

Onze klanten zijn onze echte ambassadeurs. En omdat ervaringen overtuigender zijn dan verhalen, verhalen we hier over […]

Scholengemeenschap Viviani

Scholengemeenschap Viviani heeft maar liefst 2000 werkplekken, verdeeld over 14 locaties. Dat zijn er meer dan een […]

Swinkels Family Brewers

Bij Swinkels Family Brewers ging onlangs de IT op de schop. Het resultaat hiervan is een infrastructuur die ruimte […]

Zwanenberg Food Group

Soms maken verouderde IT-infrastructuren het lastig om bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Dat merkte ook Eilko […]

Services:
VoIP, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS... and 8 more
Partnerships:
Zerto, VMware, Nutanix, Microsoft, Ivanti, +1 […]
HQ:
Wognum, Netherlands
Branches: Groningen and 3 more

Nexxt Reviews

Write a Review

NEXXT heeft goede ideeën over de inrichting, weten hoe het werkt, wie erbij betrokken zijn en houden overzicht, zonder het resultaat uit het oog te verliezen.

Arjo Stokman, Informatieadviseur
Gemeente Groningen

Met NEXXT hebben we een goed plan opgesteld, want het moest soepeler en eenvoudiger. Resultaat is dat álle werkplekken nu rechtstreeks met de Microsoft cloud verbonden zijn. En daar hebben leerkrachten, leerlingen en het beheer profijt van. Het is allemaal een stuk eenvoudiger geworden.

Gijsbreght van Doorn, IT-beheerder a.i.
Scholengemeenschap Viviani

Dankzij de Nutanix HCI-oplossing van NEXXT zijn alle bestaande compute, storage en virtualisatie oplossingen vervangen in één oplossing. Dit leverde een besparing op licenties op en vereenvoudigde het beheer op zowel cluster-, vm- als file serverniveau.

Rolf Soeten, IT Operations Manager
Royal Swinkels Family Brewers

Dankzij ICT-Partners is onderwijs apparaat- en lokaalonafhankelijk.

Erik Kuiper, hoofd ICT
Roelof van Echten College

We hadden al ervaring met ICT-Partners als dienstverlener tijdens een eerdere Exchange migratie. Dit gaf ons vertrouwen om ook dit project samen met hen aan te gaan.
Bovendien hecht ICT-Partners net als ons veel waarde aan de functionele implementatie. Wanneer te veel vanuit een technische blik wordt geredeneerd, blijkt, zeker in het geval van Microsoft Lync, de oplossing vaak niet te passen bij het werk van de eindgebruiker. Terwijl deze bij het gebruik van Lync centraal staat. ICT-Partners kwam met waardevolle tips & trucs om de business geleidelijk mee te nemen in de transitie en te overtuigen van het nut en de noodzaak van Microsoft Lync.

Helga de Boer, informatieadviseur
Waterschap Groot Salland

Managed Service Providers near Wognum

  • Heerhugowaard
    Wij leggen het fundament voor uw digitale transformatie. Met behulp van een moderne werkplek krijgt uw organisatie altijd en overal toegang tot informatie en kunnen mensen slimmer samenwerken. … More
  • Telecom: Uw leverancier op het gebied van VoIP telefonie. Wij hebben voor elke klant de oplossing. Van kleine tot grote ondernemingen. Met Hosted VoIP is uw telefooncentrale geheel ondergebracht in … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Nexxt? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.