Open Line

Open Line
Description:
Met 'Smart'​ producten en diensten adviseren en ondersteunen wij klanten in verschillende branches bij (complexe) ICT (outsourcing) en Cloud projecten. Ons managed services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat u helpt bij het realiseren van uw bedrijfs- en digitale doelstellingen. Iedere branche kent zijn eigen problematiek en hoewel onze producten en diensten branche onafhankelijk zijn, vraagt iedere branche toch om een eigen persoonlijke benadering. Geen organisatie is hetzelfde. Het komt erop neer dat wij in de huid kruipen van u als klant, wij uw branche kennen, weten wat u beweegt en waarom dat zo is. Alleen zo kunnen wij blijven waarmaken wat we u beloven. Onze visie is dat klantrelaties verder gaan dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-)... relatie is voor ons uniek. Wij zijn een partner voor onze klanten en zijn dan ook trots op onze referenties en duurzame relaties die dat onderstrepen. Onze focus? Het leveren van toegevoegde waarde door te excelleren in het technisch domein van uw informatievoorziening in ontwerp, bouw en beheer van Cloud infrastructuren. Open Line: uw betrouwbare en innovatieve Cloud Solution specialist.
#MSP Select Netherlands

MSP Select Netherlands 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Open Line demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

20+ LE upGrowth ISO 27001 ISO 9001

BUNZL

OPEN LINE EN BUNZL: SAMEN DIGITAAL TRANSFORMEREN

GGD ZUID-LIMBURG

OPEN LINE EN GGD ZUID-LIMBURG: FLEXIBEL WERKEN VOOR MAATSCHAPPELIJK BELANG

Services:
VoIP, Backup & Recovery, Cloud Migration, Colocation, DaaS... and 9 more
Partnerships:
VMware, Citrix, Dell, EMC², Ivanti, +5 […] more
HQ:
Maastricht Airport, Netherlands
Branches: Schiphol and 4 more
Website:
Tel:
088 500 6700

Open Line Reviews

Write a Review

Wanneer er een probleem is, is het fijn dat je partner support biedt in plaats van dat je partner zegt dat dit niet in het SLA staat. Open Line komt gewoon helpen, geeft uitleg en adviseert. Omgekeerd voeden ze ons ook een beetje op, door meer structuur aan te brengen. Daarnaast biedt Open Line ons nu structuur door ons te informeren over security issues en patches. Zij zitten er bovenop.

Christian Habraken, CIO
DPD Netherlands

Wij kiezen voor gerenommeerde merken die er morgen ook nog zijn en waarvan veel kennis in de markt aanwezig is. We zijn altijd erg tevreden geweest over EMC en we vertrouwen op het advies van OpenLine. Zij hebben veel kennis over de producten van EMC. Stabiliteit van de omgeving is voor ons heel belangrijk. In onze productiefabriek werken we continu en in onze verwerkingsfabriek werken we 24 uur per dag met uitzondering van het weekend. Het merendeel van de tijd is er niemand van IT aanwezig, dus we willen het aantal storingen minmaliseren. EMC heeft bewezen dat hun oplossingen stabiel zijn. Daar betaal je misschien iets meer voor, maar de kosten van betrouwbare omgevingen betalen zich snel terug, omdat de storage blijft werken.

Bert-Jan van der Burg, systeembeheerder
Van Houtum

We zetten nu onze beperkte IT-resources veel efficiënter in: voor informatiemanagement, informatiebeheer, directe gebruikersondersteuning en voor functioneel beheer. We hebben er bewust voor gekozen de eerstelijns ondersteuning en de helpdesk in huis te houden en storingen te laten verhelpen door Open Line. “Op deze wijze helpen de gehoste Citrix-oplossingen ons het raakvlak tussen onze organisatie en de techniek optimaal te houden en blijven we zelf de regisseur.

Ger Wischmann, beleidsadviseur Bedrijfsvoering
gemeente Simpelveld

Managed Service Providers near Maastricht Airport

  • Maastricht
    Als ondernemer bent u afhankelijk van uw ICT. De ontwikkelingen op dat vlak volgen elkaar in razendsnel tempo op. U wilt uw ICT dan ook goed geregeld hebben. Maar u heeft geen tijd om u bezig te … More
  • B/Focused helpt u om het optimale uit uw ICT omgeving te halen. Dat doen we met een duidelijke visie, namelijk "Focus on Functional ICT"​.
    Ons doel is functionele ICT oplossingen te leveren … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Open Line? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.