Advantive

Advantive
Description:
Wij zien de cloud ontwikkelingen als een strategische optie voor onze relaties. Met een compleet portfolio aan producten en diensten en een dedicated cloud team bieden wij u een veilige en gecontroleerde migratie naar de cloud aan en kunt u bij vragen terecht bij ons team van cloud specialisten. Wij bieden diensten van Microsoft Office 365 tot het Virtual Data Center. Bij de laatste kunt u uw eigen applicaties blijven gebruiken zonder investeringen in hardware te hoeven doen. Wij zijn er van overtuigd dat cloud een platform is waarmee u meer flexibel, productiever en kosten efficiënter kunt werken. De producten die wij daarvoor inzetten zijn Office 365, Windows Azure, het Advantive Virtual Data Center en Intune.

15+ SMB SME ISO 27001

Services:
Virtualization, Azure, Backup & Recovery, Cloud Migration, CRM... and 7 more
Partnerships:
Microsoft
HQ:
Weert, Netherlands
Branches: Genk

Advantive Reviews

Write a Review

InnovationScreen van Advantive biedt veel mogelijkheden om op een interactieve en snelle manier beelden op de schermen te tonen. We hebben gekozen voor Advantive omdat ze in de oriëntatiefase de beste indruk achterlieten en de beste tools hadden om de verschillende boodschappen gestructureerd te kunnen tonen. De templates zijn dusdanig op maat gemaakt dat deze uitstekend aansluiten bij onze wensen. Het werkt allemaal erg goed!

Tom van Dijk, Sponsoring & Evenementen
PSV

Samen met Advantive hebben we grote stappen gemaakt op ITgebied met als resultaat dat we nu echt innoverend bezig kunnen zijn met ICT.

Jan Schwillens, Manager I&A
Arcus College

Managed Service Providers near Weert

  • Becs IT Services is een service gerichte IT-dienstverlener. Wij zijn betrokken bij onze klanten en proberen steeds met onze klanten mee te denken. U mag van ons verwachten dat wij een onafhankelijk … More
  • Wetec Enterprise IT is opgericht in 1998. Sinds de oprichting heeft Wetec in een korte tijd een enorme kwaliteitsklank opgebouwd. De unieke aanpak heeft ertoe geleid dat Wetec momenteel een groot … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Advantive? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.