iteam AS

iteam AS
Description:
iteam er et av Norges raskest voksende IT-selskaper med over 30 avdelinger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Hos oss finner du noen av bransjens beste folk, som leverer sikre og smarte IT-løsninger for moderne arbeidsplasser.

SME LE upGrowth

Jobbklar

Da Jobbklar plutselig sto uten sin IT-medarbeider, i en verden hvor det meste avhenger av teknologi, innså de sin egen […]

Econor AS

Econor vil ha mer enn bare en IT-leverandør

Services:
VoIP, Backup & Recovery, Cloud Migration, IT Consulting, Managed IT... and 6 more
Partnerships:
Microsoft, Cisco
HQ:
Narvik, Norway
Branches: Kristiansand and 29 more

iteam AS Reviews

Write a Review

The most important thing for us is to avoid downtime. Because it is both costly and ineffective. Therefore, it was crucial for us to have a partner who is good at customer service, and who delivers secure and stable services.

Joar Ajer, CEO
Bandak

For oss var support og lokal tilstedeværelse det aller viktigste», forklarer Karl-Wiggo Jensen i Jobbklar om valget av iteam som samarbeidspartner. «Det var ingen av de andre leverandørene som kunne måle seg med supporttjenesten til iteam.

Karl-Wiggo Jensen
Jobbklar

Tellus har behov for en profesjonell og agil partner, som kan strukturer og løse våre IT-utfordringer hurtig og effektivt. iteam har løst oppgaven på en glimrende måte, og vi ser frem til å utvikle samarbeidet i tiden som kommer.

Anders Gadsbøll, CEO
Tellus

Vi i Telenor Maritime er opptatt av høy kvalitet og trygge leveranser. Vi valgte å bruke iteam som partner på flere av våre offshore-oppdrag fordi vi stoler på deres solide kompetanse innenfor wifi-design, kartlegging og dekningsanalyser. Det tette samarbeidet har bidratt til at vi har kunnet levere flere oppdrag til våre partnere i offshore-segmentet.

Svein Inge Johnsen
Equinor

Delta opplever at iteam evner å forstå våre utfordringer og virkelig vil hjelpe oss som kunde i det vi skal gjennom en strategisk viktig digitaliseringsreise og løfte oss teknologisk med brukeren i sentrum, og det uten å gå på akkord med sikkerheten og samtidig bygge opp en robust infrastruktur. De serviceinnstilte menneskene og kompetansen som iteam besitter vil være helt avgjørende for vår samlede digitale utvikling.
Helt avgjørende for oss er at iteam genuint ønsker at vi lykkes med våre mål og visjoner – og frem til nå har iteam imponert oss stort ved at dem ser oss og våre brukere, og legger opp til et nært og særdeles godt samarbeid hvor det er gjensidig forståelse og tillit om at vi skal lykkes i koblingen mellom mennesker og teknologi. Gevinstrealiseringene har allerede vært mange og det på kort tid! Vi gleder oss derfor enormt til fortsettelsen.

Tuan Williams, IT-leder
Delta

iteam har vært leverandør av IT-tjenester for Igland Garasjen AS i en årrekke. De har mange løsningsorienterte medarbeidere med god kompetanse. Senhøsten 2021 ble våre dataløsninger migrert til Azure og Windows virtual desktop. iteam løste dette på en god måte, de tok kommunikasjonen med 3. partsleverandører og ledet prosjektet meget tilfredsstillende. De har også en bra supportavdeling som hjelper oss med daglige IT-utfordringer av stort og smått.

Hallstein Ulvshus
Igland Garasjen AS

For oss er det viktig å ha tilgang til riktig kompetanse lokalt, og ikke minst ha en IT-leverandør som utfordrer oss til å ta i bruk teknologiske løsninger som øker vår produktivitet og gir oss et moderne og skalerbart teknologilandskap. Med iteam på laget er det alltid kort vei til hjelp siden de kjenner våre systemer og prosesser.

Mikael Forselius, Direktør
Hotel Britannia

Det er avgjørende for oss at vi alltid har tilgang til riktig kompetanse lokalt og at alt av sikkerhet og standarder er ivaretatt til enhver tid. For oss er det en forutsetning å ha partnere som hele tiden utfordrer oss til å se hvordan teknologiske muligheter og skytjenester kan øke konkurransekraften vår. Vi jobber kontinuerlig for å forbedre produktiviteten gjennom en bærekraftig produksjon, og en moderne og skalerbar IT-plattform er viktig for at vi skal lykkes med våre målsetninger. Vi trygge på at vi har de beste leverandørene i ryggen på vår vekstreise. At de evner å samarbeide om å levere gode løsninger til oss var en viktig grunn for at valget falt på Vikt og iteam som partnere.

Martin Rasmussen, Administrerende direktør
Andfjord Salmon AS

iteam har vært vår leverandør og rådgiver av teknologi i flere år. Vi verdsetter det gode samarbeidet og de løsningsorienterte medarbeiderne. Med iteam som vår lokalleverandør er det alltid kort vei til hjelp siden de kjenner våre systemer og behov.

Arne Munkvold
Econor AS

More IT Service Providers from Nordland

  • Sandnessjøen
    Vi tilbyr rådgivning og levering av skytjenester, nettverksløsninger, endepunktssikring og datautstyr. Sinus Data jobber for å styrke din bedrift med optimaliserte løsninger som gjør din IT-hverdag … More

View Map of MSPs near Norway

Are you from iteam AS? Edit your profile
Managed Service Providers near Norway

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.