Netic A/S

Netic A/S
Description:
Fra vores hovedkontor i Aalborg og afdelinger i Aarhus og København hjælper vores medarbejdere dagligt offentlige organisationer og private virksomheder med drift og hosting af kritiske it-løsninger. Altid afsæt i kundernes behov.
#MSP Select Denmark

MSP Select Denmark 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Netic A/S demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

20+ SME LE upGrowth Cisco

Aalborg Universitet

Sikkerhedsmasterplan har ført til videre samarbejde

Trendhim

E-Commercevirksomhed fandt smart løsning på smerteligt nedbrud

Services:
Virtualization, Azure, Cloud Migration, Cybersecurity, Data Storage... and 7 more
Partnerships:
VMware, Cisco, CommVault, Google, IBM, +5 […]
HQ:
Aalborg, Denmark
Branches: København and 1 more

Netic A/S Reviews

Write a Review

Netic er dygtige. De har en meget høj faglighed og når man dertil lægger, at vi har en virkeligt god kemi med Netics konsulenter, så kan det næsten kun gå godt.

Jack Lilleskov - Head of PPM & Projects
Bisnode

Vi oplever Netic som en yderst professionel leverandør. De har stor forstand på sikkerhed og er meget procesorienterede, forstået på den måde, at de er 100 % alignede med ITIL. Vi taler samme sprog, og det er meget vigtigt i et differentieret og komplekst driftsmiljø, som vores.

Mads Parby - Specialkonsulent
NemHandel

Vores setup virker, fordi vi fra både MedComs og fra Netics side hele tiden har haft en keep it simple-tilgang til både design, arkitektur og drift. Vi gør ikke tingene mere besværlige, end de i virkeligheden er. I bund og grund er det et netværk, som er sat i system. Det skal være nemt, samtidigt med at det er sikret, og i det lys er vi rigtigt godt tilfredse.

Lars Hulbæk - Direktør
MedCom

Vi har aldrig haft et ”skæld-ud” styregruppemøde. Møderne handler altid om, hvad der er gået godt. Netic præsenterer at vi har outperformet på de-og-de parametre, og det er dejligt, for så kan snakken tage udgangspunkt i, hvordan vi kan gøre det endnu bedre.

Lars Nielsen - IT-direktør
JYSK

Vi ønskede fleksibilitet, og med Netic er der ikke langt fra beslutning til eksekvering. De er professionelle, uhøjtidelige, har en passende størrelse og modsat mange andre hostingfirmaer er de specialister, der kan rådgive om og levere andre ydelser. Vi har derfor samlet det hele hos en leverandør, der forstår vores forretning.

Kristian Majland Abelsen - IT-driftschef
Spar Nord

Managed Service Providers near Aalborg

  • Aalborg
    IT er mere end bare en server, en bærbar og en printer. Og det ved vi. IT har flyttet sig langt de seneste år. Uge for uge flytter trusselsbilledet sig, hvorfor sikkerhed bør være et fast punkt på … More
  • Aalborg
    IT er mere end bare en server, en bærbar og en printer. Og det ved vi. IT har flyttet sig langt de seneste år. Uge for uge flytter trusselsbilledet sig, hvorfor sikkerhed bør være et fast punkt på … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Netic A/S? Edit your profile
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.