iVenture IT Solutions BV

iVenture IT Solutions BV
Description:
iVenture IT Solutions BV is een bevlogen IT dienstverlener met wortels in Zeeuws-Vlaanderen en een scope in overig Zeeland en aangrenzend Vlaanderen. Wij hebben oprechte aandacht voor u, de klant. Bij ons is maatwerk de norm en behoort uitval tot het verleden. Daarnaast gaan betrouwbaarheid en beschikbaarheid hand in hand. U kunt zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden en is IT voortaan bijzaak. Met iVenture IT Solutions BV haalt u een specialist in huis op het gebied van hosting, ontwerp, implementatie en beheer van netwerken en IT infrastructuur. Nazorg, support en ondersteuning is de borging van onze relatie. Met onze kennis van morgen heeft u grip op vandaag en kunt u werken aan de toekomst.

10+ SMB

Services:
Virtualization, Cybersecurity, Data Storage, Email Security, IT Consulting... and 5 more
Partnerships:
Veeam, HP, VMware, Microsoft, HPE, +2 […]
HQ:
Breskens, Netherlands
Website:
Tel:
0117-746 020

iVenture IT Solutions BV Reviews

Write a Review

De wereld om ons heen verandert. Onze branche kenmerkt zich door steeds verdergaande automatisering, zeker als het gaat om de administratieve verwerking van bijvoorbeeld inkoopfacturen, kassabonnetjes en bankafschriften. Meer en meer wordt gewerkt met cloudoplossingen. Dat vereist een andere inrichting van een ICT-omgeving. iVenture heeft ons begeleid om hierin de juiste keuzes te maken.
De service van iVenture kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, heldere afspraken en no nonsense-aanpak. Als WEA Zeeland ontzorgen wij onze relaties op diverse vlakken; in iVenture hebben we een partij gevonden die ons ontzorgt op ICT-gebied.

Stefan Krijnen, Vennoot
WEA Zeeland

Pladdet is een handels- en constructiebedrijf wat in de afgelopen jaren is gegroeid tot een bedrijf met meer dan 90 ervaren medewerkers. Door deze groei zijn er natuurlijk steeds meer kantoren bijgekomen met computers en laptops, we hebben nu in totaal zo’n 25 ICT-werkplekken.
Begin 2015 moest onze server vernieuwd worden. iVenture meldde zich bij ons met de vraag of zij zich mochten bewijzen. Geen gemakkelijke keus omdat de server toch het hart van je bedrijf is, geef je zo’n nieuw bedrijf het vertrouwen? Tot op de dag van vandaag zijn we oprecht verbaasd over de geweldige service, de bereikbaarheid en de intelligentie achter iVenture. Ze hebben zich enorm goed bewezen, ook in het bieden van toegevoegde waarde. Zoals bijv. pro-actief meedenken met opzetten van een nieuwe server structuur zodat bestanden sneller gevonden kunnen worden. Ingebruikname server gebeurt niet tijdens kantooruren waardoor iedereen stil ligt, nee vrijdagmorgen 7 uur is iVenture aanwezig, heeft reeds het nodige gedaan en is voorbereid op overgang nieuwe server. Zaterdagmorgen laatste details regelen, ook om 7 uur aanwezig, voordat ons personeel kwam werken. Dit was voor ons ideaal, we konden gewoon doorwerken.
Omdat we in de polder zitten is de internetsnelheid niet optimaal, zeker als je met 25 mensen op eenzelfde lijntje zit. Maar ook hier hebben ze een geweldige oplossing voor bedacht, waardoor onze internetsnelheid enorm verbeterd is. iVenture heeft voor alles een oplossing, en helpt ons altijd zo snel mogelijk. Wat je nodig hebt bij ICT bedrijven: mensen die kundig zijn, veel kennis hebben, oplossingsgericht zijn en vooral bedrijven kunnen ontzorgen op het gebied van ICT. Aan al deze eisen voldoet Iventure voor 100%. We zijn blij met iVenture als partner en zullen hen zeker bij velen aanbevelen.

Jonathan de Putter, Directeur
Pladdet BV

Begin 2014 is wat betreft ICT de keuze gemaakt om zaken te doen met iVenture. Enkele redenen voor ons waren onder andere: goed luisteren naar de wensen van de klant en nauwkeurig inventariseren van de situatie. Ook de heldere uitleg van de mogelijkheden, voor- en nadelen en de kosten wogen mee in de keuze voor iVenture. Positief waarderen we ook de “leven en laten-leven” instelling van de mensen achter iVenture. Dit zorgt voor een wisselwerking die een positieve invloed heeft op een zakelijke relatie en beider netwerk.
Ondertussen werken we met plezier met een centrale server waar alle vestigingen op draaien. Het beheer en monitoring wordt perfect gedaan door iVenture. En als er een vraag is, wordt deze in het algemeen onmiddellijk, helder en duidelijk beantwoord. De ontzorging van de ICT is voor ons bij iVenture prima geregeld. “ iVenture: uw partner voor zorgeloze IT-oplossingen” is voor ons zeker van toepassing.

Aart de Jonge
Rida Groep

Sinds 1 april 2012 is de bemanning verdubbeld en diende zich plotseling de behoefte aan om de computers met elkaar te laten communiceren. Op alle gebied; van email tot en met de administratie. Iventure, eveneens te Breskens en eveneens op de Deltahoek, had voor ons een kant en klare oplossing in huis. Zij hebben een eigen datacenter, waar je een stuk(je) capaciteit kunt inhuren. Je huurt al naar je behoefte een stuk capaciteit in, hetzij groot of klein, en zij doen de rest. Zij zorgen ervoor dat de computers met elkaar kunnen communiceren, email, Excel en Word bestanden, administratieve pakketten enz. Voor een vaste prijs per maand verzorgen ze alles, inclusief de dagelijkse back ups, die om veiligheidsredenen, elders gehuisvest zijn. Je hoeft dus als bedrijf niet in dure apparatuur te investeren, de kennis van zaken, huur je er bij, evenals de steeds veranderende en vernieuwende technologie. Je kunt je als bedrijf 100% richten op de kern activiteiten van je bedrijf, zonder je druk te moeten maken over IT problemen.

Henk van Hanegem
Agromey Holland

In 2012 hebben wij voor iVenture gekozen. iVenture verzorgt voor ons het systeem- en netwerkbeheer, beheer en opslag van mail en documenten, advies en implementatie op het gebied van software. Een eigen systeembeheerder is in ons geval, en voor vele MKB-bedrijven, niet haalbaar. iVenture biedt hiervoor een prima oplossing.
Binnen ons bedrijf zien we dat de netwerkomgeving steeds complexer wordt. Denk aan de slagboominstallatie die werkt op basis van kentekens, met behulp van telefoon de meterstanden aflezen, een koppeling met kassa’s, pinautomaat, de aansturing van de servicedienst en niet te vergeten de online reserveringen. We zien dat steeds meer kritische bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van IT. Dan moet het systeem simpelweg ‘werken’ en moeten we erop kunnen vertrouwen. In iVenture hebben we daarin een goede IT-partner gevonden.
De focus en kennis op het gebied van systeem- en netwerkbeheer was voor ons doorslaggevend om voor iVenture te kiezen. We zien iVenture als een kundige en gedreven partner met een flexibele opstelling.

Eric van Damme
Strandcamping Groede

Managed Service Providers near Breskens

 • Breskens
  Ervaren, laagdrempelig, enthousiast en gedreven om u de beste service en hoogste kwaliteit te bieden. Dat is waar de experts van B en P voor staan. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis … More
 • Ghent
  Codit is a leading IT services company providing consultancy, technology and managed services in business integration. We successfully help companies reduce operational costs, improve efficiency and … More
 • Steenbergen
  DataByte is al meer dan 20 jaar een begrip in Zuidwest Nederland. Wij adviseren, implementeren en beheren volledige ICT omgevingen, gebaseerd op actuele technologische ontwikkelingen. Van een … More
 • Eeklo
  Met een gedreven team, een persoonlijke aanpak en kennis van zaken bieden we KMO's een totaaloplossing voor hun volledige IT- en Telecominfrastructuur. More
 • Gent
  Som følge af disse fire specialiserede brands har team.blue mulighed for at tilbyde små såvel som store virksomheder lige præcis de hostingløsninger, som giver værdi for dem og deres forretning. … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from iVenture IT Solutions BV? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.