timengo a/s

timengo a/s
Description:
timengo er et veletableret kompetencehus, der favner alt hvad du har brug for i din cloud transformation.
Vi kombinerer markedsledende kompetence indenfor salg, rådgivning og optimering af licenser, med ekspertise på design, drift og service af Microsoft cloud platformen – med det formål, at hjælpe vores kunder med at skabe digital transformation og realisere værdien af cloud.
#MSP Select Denmark

MSP Select Denmark 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, timengo a/s demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

15+ SMB SME Microsoft EU

IDA

IDA optimerer sikkerhed og udnyttelse af Microsoft 365 med Evergreen

SNIPR Biome

Biotekvirksomhed bekæmper antibiotikaresistens uden behov for interne IT-ressourcer

Services:
SharePoint, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS... and 5 more
Partnerships:
Cisco, Microsoft
HQ:
Ballerup, Denmark

timengo a/s Reviews

Write a Review

Det er min klare opfattelse, at timengo har et rigtig godt kendskab til vores miljø, organisation og forretning. Samt at de bruger den indsigt til at prioritere deres feedback og anbefalinger. Så her er både den teoretiske dimension og en god indsigt i vores digitale rejse. Samtidig oplever jeg på møderne en god menneskelig dimension, hvor vi ser hinanden i øjenhøjde. I sidste ende udmønter det sig i konkrete aktionspunkter, som enten timengo eller vi tager sig af. Jeg oplever kort sagt at få god, konkret vejledning, som giver os en klar vej frem. Hvilket er særdeles værdifuldt.

Thomas Knappe, IT Driftschef
Gyldendal

Investeringen i timengos rådgivning blev tjent hjem på under to måneder!

Jesper Aarestrup, Head of IT
Comwell

Alt bare fungerer bedre end før. Lige fra administrationen, hvor vi hurtigt kan op- eller nedskalere kapaciteten efter behov og til selve driftsstabiliteten. Vi har ikke oplevet ét eneste nedbrud eller datatab i de to et halvt år siden skiftet til Azure. Hvilket ikke mindst skyldes, at vi i samspil med timengo er lykkedes med at konfigurere og tilpasse den samlede infrastruktur, så alle elementer spiller godt sammen.

Henrik Nellager, IT-chef
GRUNDEJERNES INVESTERSFOND

Folkene hos timengo kender os og ved, at de ikke skal gå i ”teknisk mode”, når jeg stiller et spørgsmål. Jeg har også kun ét sted, jeg skal bede om bistand. Det er en stor hjælp i det daglige.

Christian Mygind, Head of Finance and IT
SNIPR Biome

Med timengos Evergreen-service bevarer vi derimod kontinuerligt overblik over ændringernes konkrete og potentielle betydning for vores infrastruktur og sikkerhed. Jeg slipper kort sagt for at bruge tid og ressourcer, jeg ikke har, til at håndtere en opgave, der skal løses. Det har stor værdi for os.

Jesper Brink Sørensen, IT Services & Operations Manager
IDA

Med den kompleksitet og det tempo tingene ændrer sig i, er det en fornøjelse, at kunne trække på timengo og deres store viden og erfaring omkring software og licenser og ikke mindst, at kunne lægge noget af ansvaret fra mig omkring administrationen af mine licenser og vide, at der sidder nogle kompetente og dedikerede mennesker i den anden ende – det giver ro i maven.

Kenneth Bune Trust
Lauritz.com

timengo’s samlede tilgang til Microsofts cloud platforme, var grunden til at jeg bad dem om et reference design af en komplet og sikker Microsoft cloud platform. Deres metodiske tilgang til design og høje fokus på sikkerhed ses tydeligt på resultatet.

Tom Christensen
Mærsk Olie & Gas

Managed Service Providers near Ballerup

 • Brøndbyvester
  Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de nyeste … More
 • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More
 • Copenhagen
  datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og netværk til SMV'er i Danmark, Norge og Sverige. <… More
 • Netteam Technology A/S blev grundlagt af Peter Durup i 2001 og er siden vokset støt. Vi er et succesfuldt IT-firma, der projekterer, implementerer og servicerer netværksløsninger hos virksomheder af … More
 • Taastrup
  Siden starten tilbage i 1998, har fokus i Rackhosting været erhvervskunder og god, personlig service. Dengang var vi blandt de første udbydere af webhoteller i Danmark. Senere udvider vi bl.a. med … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from timengo a/s? Edit your profile
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.