Braathe

Braathe
Description:
Braathe Group provides cloud services and IT products to Norwegian businesses. We are located in Oslo, Skien, Kongsberg and Tromsø, and our head office is located at Nærum farm in Rygge. The old manure cellar on the farm has been transformed into a state-of-the-art data center, and from here we deliver flexible end-user and infrastructure services to over 10,000 users and 3,000 servers.

35+ SME LE ISO 27001

Services:
VoIP, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS, IaaS... and 5 more
Partnerships:
Microsoft, Lenovo, HP, EMC², Dell, +2 […]
HQ:
Rygge, Norway

Braathe Reviews

Write a Review

Å nå det nivået av digital samhandling vi har i dag, tror jeg ville ha tatt 5-10 år i en normalsituasjon. Nå har vi gjort det på tre måneder i stedet.

Eivind Gjemdal, Administrerende direktør
Bits

Sammen med Braathe leverer vi løsninger som forenkler og effektiviserer hverdagen til alle våre kunder fra advokatbransjen.

Steven Portch
Jussystemer AS

Jeg ser frem til vi går over til Braathe Gruppen i september. Jeg er sikker på at det blir en sømløs overgang og har full tillit til dem.

Geir Heimdahl, Administrerende direktør
Re/Max

IT er det viktigste verktøyet i hverdagen vår. Våre valg når det kommer til IT er essensielle for vår suksess. Derfor har vi Braathe med på laget.

Hedda Molteberg Nilsen, Daglig leder
Molteberg Nilsen

Managed Service Providers near Rygge

  • Sandefjord
    Anskaffelse av nytt ERP-system er et viktig strategisk valg for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningsløsning og like viktig å velge riktig partner for implementering og støtte. Det … More
  • I Prosesspilotene er vi opptatt av å inngå langsiktig samarbeid med våre kunder slik at organisasjon, prosesser og system kan utvikle seg sammen i en lønnsom og håndterbar takt. I Prosesspilotene … More
  • Grålum
    R2IT er et konsulentselskap innen informasjonsteknologi som ble etablert i 2006. Vi holder til i Grålum ved Sarpsborg og er i dag 18 ansatte. Med stadig større fokus på datasikkerhet i lys av økende … More
  • Friday Networks så dagens lys i 2016. Selskapet kjøpte opp IKT Axxess og Mobil Axxess som i dag heter Friday Networks Drammen og er en del av Mobit-kjeden.
    Friday Networks er en markedsledende … More

View Map of MSPs near Norway

Are you from Braathe? Edit your profile
Managed Service Providers near Norway

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.