Veerman ICT Services BV

Veerman ICT Services BV
Description:
Veerman ICT is jouw strategische partner op het gebied van beheer, beveiliging en infrastructuur. Wij denken mee over het IT-beleid, overwegen samen met jou de opties en adviseren over de uitvoering. Wij staan naast onze klanten en werken samen aan jouw toekomstbestendige IT-omgeving. Een eerlijke relatie is in onze ogen de beste basis voor een samenwerking. Wij delen onze visie en luisteren naar jou wensen om zo samen tot een passende oplossing te komen.
#MSP Select Netherlands

MSP Select Netherlands 2023. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2023, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Veerman ICT Services BV demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

15+ SMB SME upGrowth

Maters en De Koning

Maters en De Koning omarmt een toekomst in de cloud

ATM (onderdeel van Renewi)

ATM en Veerman ICT: van leverancier tot IT-partner

Services:
Virtualization, Cybersecurity, DaaS, Data Storage, Email Security... and 5 more
Partnerships:
Veeam, Cisco, Citrix, HP, Juniper, +7 […]
HQ:
Roosendaal, Netherlands

Veerman ICT Services BV Reviews

Write a Review

Via de website van Veerman ICT maakte we een afspraak voor een eerste kennismaking. Ze zaten in de buurt en waren op korte termijn beschikbaar wat voor ons er belangrijk was. Het gevoel na deze kennismaking was dusdanig goed dat een tweede afspraak op de nieuwe locatie snel volgde. Ze konden ons in Jip en Janneke taal vertellen wat er moest gebeuren en welke oplossingen daarbij pasten. Dat is fijn als ICT leek. Daarnaast liet Veerman ICT direct een juiste partner aansluiten om de bekabeling voor hun rekening te nemen.

Linda van der Zalm, Office Manager
Move Beyond

De laatste jaren is Veerman ICT steeds meer een leverancier van kennis voor ons geworden. Zowel in de vorm van projecten op ATM en Renewi niveau als het dagelijks beheer van o.a. servers en switches. Dit sluit perfect aan bij de visie van ATM: intern steeds meer een regie rol vervullen en specifieke kennis in huren.

Jeroen Clement, IT Manager
ATM (onderdeel van Renewi)

Werken met microsoft azure biedt ons betere gebruikerservaringen, meer flexibiliteit in werkomgevingen, grotere schaalbaarheid en minder tijdrovend it-beheer.

Bart de Kok, Design Leader/ Constructor
Maters en De Koning

Managed Service Providers near Roosendaal

  • Steenbergen
    DataByte is al meer dan 20 jaar een begrip in Zuidwest Nederland. Wij adviseren, implementeren en beheren volledige ICT omgevingen, gebaseerd op actuele technologische ontwikkelingen. Van een … More
  • Bergen op Zoom
    Invision ICT is een betrokken en deskundige business partner voor ICT-oplossingen.
    Onze kernwaarden: Passie - Deskundigheid - Vertrouwen. Dat is waar wij voor staan, elke medewerker, elk moment … More
  • Kwalimax helpt particulieren en MKB bedrijven met de ICT uitdagingen die zij tegen komen. Wij leveren de beste oplossingen om de klant van zijn ICT te ontzorgen. Van Managed Services tot advies en … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Veerman ICT Services BV? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.