VSA - Van Staalduinen Automatisering

VSA - Van Staalduinen Automatisering
Description:
Wij kennen de hotellerie als geen ander. Al meer dan 25 jaar zorgen wij er dagelijks voor dat wij de automatisering van de hoteliers optimaal ondersteunen, zo dat zij zich volledig kunnen richten op de dienstverlening aan hun gasten.
Met innovatie oplossingen spelen we in op nieuwe behoeften als locatie onafhankelijk werken en minder hardware in het hotel. We zorgen voor de koppeling met alle relevante systemen en bestaande hotelsoftware.
Wij bieden u alle interne automatisering (servers, netwerken, werkplekken), bescherming van uw netwerk (firewall) en veilige externe backup van uw data.

25+ SMB SME Hospitality ISO 27001

WestCord Hotel Jakarta

Ontwerp en implementatie van een duurzame hotelautomatisering: 3CX VoIP centrale, 24-uurs ondersteuning, Systeembeheer, […]

Kruisherenhotel Maastricht

Realisatie van VSA Werkplek in een monumentaal pand: VSA Werkplek, VSA Online Back-up, Automatisering in een […]

Services:
Cybersecurity, Server Mgmt, Private Cloud, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365... and 6 more
Partnerships:
Ruckus, 3CX, Microsoft, Stormshield
HQ:
Assen, Netherlands

VSA - Van Staalduinen Automatisering Reviews

Write a Review

Alle huizen van Oostwegel Collection hebben een rijke culturele en culinaire traditie. De transformatie van het voormalige Kruisherenklooster naar het huidige Kruisherenhotel was een groot project. Met 60 moderne hotelkamers waarvan 28 comfortabele suites, is er geen kamer hetzelfde! Bij de realisatie van zo’n project hebben wij betrouwbare partners nodig die ook in hectische periodes altijd klaar staan met advies en oplossingen.
Wij kennen VSA al vele jaren als een betrouwbare, deskundige partner met een uitstekende service. Daarom was de keuze voor VSA ook nu weer snel gemaakt. We zijn een bijzonder project aangegaan en willen dan ook dat alle faciliteiten bijzonder goed geregeld zijn. Ook deze keer is onze samenwerking weer naar volle tevredenheid verlopen.

Camille Oostwegel
Kruisherenhotel Maastricht

We zijn heel blij met het resultaat!

Manou Dolmans, Directie
Hotel Roermond

Afstanden zijn op ICT-gebied nauwelijks nog belemmerend. Alles wordt netjes vanuit Assen beheerd en wanneer er écht iets bijzonders aan de hand is, zijn ze hier alsnog snel genoeg. We hebben dan ook een goede relatie met VSA.

Coen Poelmans, General manager
Van der Valk Hotel Utrecht

Zij zijn een betrouwbare partner gebleken die weet hoe hoog onze lat ligt. Vanaf het moment dat het Amsterdam-Amstel Hotel in aanbouw ging, stond VSA voor ons klaar met advies en oplossingen.

Thymen Simons, Director
Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel

De wetenschap dat VSA met ons meekijkt, is een hele prettige gedachte. Het geeft onze hotelmedewerkers de mogelijkheid en de gemoedsrust om het verschil te maken voor onze gasten. Daar zijn wij erg blij mee!

Gerdi Snoeijer, General Manager
Hotel Mooirivier

Managed Service Providers near Assen

  • EIC (Enterprise Infrastructure Consultancy) wil de specialist zijn in het adviseren over en bouwen en implementeren van grotere bedrijfsinfrastructuren. Hierbij is de eigen werkplek het uitgangspunt. … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from VSA - Van Staalduinen Automatisering? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.