Conocido B.V.

Conocido B.V.
(0)
No Reviews Available
Description:
Conocido is in 2004 begonnen als webhosting bedrijf, omdat al snel duidelijk was dat klanten behoefte hebben aan 1 aanspreekpunt voor alle ICT diensten is dat uitgebreid naar internetverbindingen, telefonie en managed services. Intussen hebben wij van tal van branches diepgaande kennis opgebouwd waardoor we vrijwel altijd een kant en klare oplossing kunnen bieden die perfect past bij de activiteiten van het bedrijf. Door ervaring op te doen in verschillende economische periodes kan ons team de beste kansen bepalen, of we nu in goede of in slechte tijden zitten. Goede tijden zorgen voor groei in ons portfolio en slechte tijden, ondanks mogelijke negatieve effecten, kunnen wij nieuwe kansen bieden. We zien onszelf als een toekomstgericht team met passie voor de IT en professionals met relevante ervaring.

20+ SMB

Services:
Backup & Recovery, Cybersecurity, Managed IT, Networking & Wi-Fi, VoIP
Partnerships:
3CX, Microsoft
HQ:
Den Haag, Netherlands

Managed Service Providers near Den Haag

  • Zoetermeer
    Campai ontzorgt haar klanten door het volledige of gedeeltelijke IT beheer uit handen te nemen. Zo stellen wij bedrijven in staat om te focussen op de eigen core-business.
    Het resultaat - … More
  • Unicomm is een handelsnaam van Telecomhuys Zakelijk B.V.
    Vandaag de dag communiceren niet alleen mensen met elkaar maar ook producten. Dit noemt men Unified Communications.
    Unified … More
  • Den Haag
    it2grow is de specialist in Cloud Computing en Software as a Service oplossingen voor professionals. Bent u als professional / kenniswerker werkzaam in de zakelijke dienstverlening of productie dan … More
  • Rijswijk
    Bezorgsupport is als familiebedrijf in 2004 in Nederland opgericht. Gedurende de jaren is Bezorgsupport uitgegroeid tot een organisatie met klanten die door heel het land verspreidt zijn.
    Onze … More
  • Den Haag
    Gids op het gebied van Digital Identity Vraagstukken op het gebied van Digital Identity benaderen wij altijd strategisch en de oplossingen voeren wij uit aan de hand van onze eigen unieke aanpak. … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Conocido B.V.? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.