De Smeth en Kok

De Smeth en Kok
(0)
No Reviews Available
Description:
Telecom: Uw leverancier op het gebied van VoIP telefonie. Wij hebben voor elke klant de oplossing. Van kleine tot grote ondernemingen. Met Hosted VoIP is uw telefooncentrale geheel ondergebracht in de Cloud. Dit heeft als voordeel dat u niet hoeft te investeren in een eigen telefooncentrale. U betaald alleen voor de dienst en de gesprekskosten. Hosted VoIP is snel te realiseren als er snelheid gewenst is.
IT-Beheer: Het IT-Beheer is een belangrijke dienst die wij aan onze klanten leveren. Elke klant heeft een ander netwerk met speciale eisen en wensen, een netwerk dat soepel moet draaien als een geoliede machine. Door uw netwerk up-to-date te houden vereist dit het nodige onderhoud. Wij kennen onze klanten, kennen het netwerk en weten hoeveel onderhoud uw netwerk nodig heeft om deze op en top te laten functioneren.

SMB

Services:
VoIP, SharePoint, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365, Managed IT... and 3 more
Partnerships:
Ubiquiti, Microsoft, Lenovo, HP, Dell, +1 […]
HQ:
Zwaag, Netherlands

Managed Service Providers near Zwaag

  • Wognum
    Met onze passie voor het vak, de drive om de beste te zijn én de vertrouwde service die je verwacht van een lokale organisatie brengen we jouw organisatie stapsgewijs naar the NEXXT-level. Een mooi … More
  • Enkhuizen
    Switch2asp is een begrip in de Hosted Services (SAAS) markt. Wij zijn Europa's toonaangevende Cloud Services (Hosting) Provider, en leveren Managed IT Services voor het MKB (midden en kleinbedrijf). … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from De Smeth en Kok? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.