Matrix IT

Matrix IT
Description:
Matrix is een enthousiast en dynamisch team van IT Specialisten met elk hun eigen expertise. De klant heeft bij ons een naam en geen nummer. Matrix is een professionele en ervaren ICT Dienstverlener voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Ons diensten portfolio is zeer breed. Naast het totaalbeheer van bedrijfsnetwerken tot aan de werkplek van zowel nationale als internationale klanten bieden we ook maatwerkoplossingen voor Internetaansluitingen, VPN verbindingen, (IP-)telefonie, Software As A Service (SAaS) en thuiswerkoplossingen. Onze internet- en telefonie-gerelateerde diensten leveren we voornamelijk vanuit ons eigen (en door ons beheerde) datacentrum`s. Wij kopen op grote schaal (bijvoorbeeld bandbreedte en belminuten) in, waardoor onze klanten van dit voordeel profiteren.... Door de schakels zo kort mogelijk te houden kunnen wij snel en efficiënt inspelen op behoeftes en mogelijke problemen. Dit resulteert in een betrouwbare totaaloplossing. Door de diversiteit van kennis en ervaring binnen Matrix zijn wij in staat om naast standaardoplossingen in zeer korte tijd maatwerkoplossingen op te leveren.

15+ SMB

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Colocation, Cybersecurity, DaaS... and 8 more
Partnerships:
VMware, Veeam, Ubiquiti, SonicWall, Microsoft, +3 […]
HQ:
Harderwijk, Netherlands

Matrix IT Reviews

Write a Review

Matrix IT beschikt over kennis en kunde en ze werken flexibel en probleemoplossend. Het is prettig om de mannen van Matrix aan je zijde te hebben, want ze fungeren als back-up, vraagbaak en sparringpartner.

Ad van ’t Hof, ICT Manager
Bieze Food Group BV

We hebben een onderhoudscontract met Matrix afgesloten, zodat we zeker weten dat alles functioneert zoals het moet functioneren. Matrix verzorgt voor ons het onderhoud van de computers, de computersystemen, de server en de software.

Rob Molenaar
, Eigenaar
Marotechniek B.V.

Het was prettig om te kunnen sparren met iemand die veel verstand heeft van netwerken. Ons netwerkplan was goed, dat werd beaamd door André, maar het werd hierdoor nog beter.

Marc Boelaart
Van Scherpenzeel

Matrix heeft de gehele ICT bij ons ingericht. Het is heel fijn dat we alles uit handen hebben kunnen geven en we overal veilig kunnen werken zonder storingen.

Ruud Mantingh, Directeur
Aequator Groen & Ruimte

Managed Service Providers near Harderwijk

  • Garderen
    Wentzo Wireless is dé WiFi specialist van Nederland. Onze deskundige medewerkers richten de meest hoogwaardige WiFi netwerken in waarop we keiharde garanties afgeven. Indien wenselijk verzorgen wij … More
  • Nunspeet
    aboIT is een allround ICT bedrijf. Wij leveren totaaloplossingen voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor non-profit organisaties zoals overheidsinstellingen en het onderwijs. We hebben een … More
  • QA-ICT B.V. houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van ICT omgevingen. Wij leveren oplossingen voor de zakelijke markt onder meer voor winkels, kantoren en … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Matrix IT? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.