Sharecom BV

Sharecom BV
(0)
No Reviews Available
Description:
Door meer dan 30 jaar ervaring heeft Sharecom een uitstekende reputatie opgebouwd, voor het leveren van IT services en infrastructuur voor vele tevreden KMO's en zelfstandigen.
We onderscheiden ons van onze concurrenten door een groot aantal experten in huis te hebben, die de meest uiteenlopende problemen en uitdagingen in de IT te kunnen oplossen. Tevens beschikken wij ook over een grote stock van IT, computer- en netwerkmaterialen om onze klanten snel te kunnen depanneren in ons ruim atelier.
Wij zijn tevens ook distributeur voor verschillende merken als HP, Ruckus en PfSense voor België en Europa, met een ruim assortiment op voorraad.
Onze Research afdeling is het hele jaar door bezig met de nieuwste technologieën voor onze klanten te testen en uitproberen. Zo zijn wij als IT bedrijf altijd op de hoogte van de technologieën die nog moeten uitkomen.

10+ SMB upGrowth

Services:
VoIP, Cybersecurity, Data Storage, IaaS, Managed IT... and 5 more
Partnerships:
Veeam, Microsoft, Huawei, HPE, Fortinet, +1 […]
HQ:
Brugge, Belgium
Website:
Tel:
050-777000

Managed Service Providers near Brugge

  • Brugge
    Fly By Wire provides a number of ICT services to customers all over Europe since 2000. We specialize in 3CX VoIP phone systems and WiFi for companies and hospitality. On top of that we also … More
  • Een integrale service op vlak van ontwerp, installatie, beheer en onderhoud van IT-netwerken: daarvoor kloppen heel wat kmo's uit Brugge en omstreken aan bij cube IT solutions, dat excelleert in een … More
  • Zedelgem
    Grote ondernemingen beschikken vaak over een eigen IT-afdeling voor hun werknemers. Uw KMO kan óók genieten van de voordelen van een eigen IT-afdeling. We zijn gespecialiseerd in het bijstaan van KMO’… More

View Map of MSPs near Brussels

Are you from Sharecom BV? Edit your profile
Managed Service Providers near Brussels

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.