Contineo

Contineo
Description:
Het Contineo-team en ik zijn allen ICT-specialisten die werken op maat van jouw onderneming. We hebben elk onze eigen expertise en vullen elkaar aan. Met het ganse team werken we samen rond 6 aspecten van IT om het voor jou van de eerste keer goed te doen. Wij bieden Vlaamse kmo’s een totaaloplossing volgens een duidelijk afgesproken traject. Zo’n samenwerking starten we vanuit een gratis netwerkscan.

15+ SMB

Services:
VoIP, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365, Managed IT, Email Security... and 4 more
Partnerships:
Microsoft, Lenovo, HP, Fujitsu, Fortinet, +2 […]
HQ:
Turnhout, Belgium

Contineo Reviews

Write a Review

Zelf zijn we absolute IT-leken. Grote IT-problemen voor ons zijn voor Contineo kleine aanpassingen die snel worden opgelost zonder neerbuigend te doen of ons een ‘dom’ gevoel te geven.
Niet enkel het snel oplossen van issues is een reden om met Contineo te werken. Absoluut pluspunt is dat we geen ‘nummer’, geen ticket zijn. Een telefoon wordt onmiddellijk opgenomen en een vriendelijke, bekende stem stelt je onmiddellijk gerust. Dikwijls kan Contineo ons onmiddellijk helpen. Neemt de oplossing wat meer tijd in beslag, dan houden ze ons op de hoogte van de acties en van hoe lang het eventueel nog kan duren.
Contineo is voor ons een enorme aanwinst. Wij kunnen ons concentreren op onze job, Contineo neemt onze IT-zorgen voor zijn rekening.

Ruth Renders en Peter Van Bouwel, Zaakvoerders
Pglas

We gingen op zoek naar een nieuwe partner omdat we van een goede service houden. Met onze firma staan we ook garant voor een sterke onderhoud- en serviceafdeling.
Tijdens de netwerkscan merkten we dat we helemaal op dezelfde golflengte zaten met Contineo, en met Jan in het bijzonder.
We hebben nu een IT-coach gevonden die letterlijk om de hoek zit. Met hun Fully Managed IT-formule slapen we op beide oren. We weten dat ze paraat staan bij elk IT probleem. En eigenlijk al vóór dat er problemen zijn.
Onze samenwerking verloopt vlekkeloos. Contineo bewaakt onze IT dagelijks vanop afstand. En maandelijks komt een medewerker langs om concrete opdrachten uit te voeren. We zijn dan ook tevreden over onze samenwerking. Wat ons betreft to be continued…

Martine Noyens, Zaakvoerster
LMJ Construct

Na jaren aanmodderen op vlak van IT, wilden we nu onze IT eens écht grondig aanpakken en goed doen. We kwamen uit bij Contineo.
We kregen specifiek advies naar onze wensen en noden. Na verloop van tijd wijzigden onze behoeften en coachte Contineo ons i.f.v. een een snelle en flexibele aanpassing. Contineo denkt steeds mee in functie van ons en gebruikt steeds ‘mensentaal’. Iets waar veel IT’ers van kunnen leren!

Anne-Floor van Unnik, Zaakvoerster
PVCELE bvba

Graag bedank ik Contineo voor de goede installatie van onze digitale telefonie. Ze hebben door een terdege voorbereiding, een snelle service en een goede opvolging ons een vlekkeloze (en dus ook zorgeloze) omschakeling geleverd. Ik beveel dan ook Contineo sterk aan als partner voor uw IT-ondersteuning en digitale telefonie.

Dries Luyts, Directeur
Abante Erkend Sociaal Secretariaat

Managed Service Providers near Turnhout

 • Turnhout
  VanRoey ICT and EuroSys join forces to strengthen their position as professional ICT service provider!
  EuroSys, like VanRoey, is a well-known name in the world of ICT services for businesses … More
 • Turnhout
  Telecom & Cloud Expert in 1
  Met als doel uw medewerkers productiever te laten werken en communiceren.
  Wij zijn experten in Cloud telefonie, meetingrooms en user adoption. We bundelen deze … More

View Map of MSPs near Brussels

Are you from Contineo? Edit your profile
Managed Service Providers near Brussels

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.