MIRANDA Partners A/S

MIRANDA Partners A/S
Description:
MIRANDA Partners er en IT-konsulentvirksomhed, der udvikler og rådgiver om optimale løsninger - altid med kunden i centrum. Vores filosofi er, at kundens succes er vores succes. Det er derfor vigtigt, at vores arbejde foregår i tæt dialog og samarbejde med kunden.

25+ SMB

Services:
Web Development, Azure, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity... and 5 more
Partnerships:
OneSpan, Microsoft
HQ:
Herlev, Denmark
Website:
Tel:
+45 70203525

MIRANDA Partners A/S Reviews

Write a Review

MIRANDA bestræber sig på at levere topkvalitet hele vejen igennem, hvilket desværre ikke er karakteristisk i IT-branchen. Vi har følt, at vi har fået meget kvalitet for pengene og præcis den kvalitet, vi forventede. Det er utroligt, hvad MIRANDA kan på udviklingsprojekter.

Kenny Munck, IT Chef
Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI)

Jeg synes, vi har fået en udmærket og velkvalificeret rådgivning fra MIRANDA Partners og der har ikke været nogen ubehagelige overraskelser undervejs i projektet. Vi har fulgt tidsplanen, og alt i alt svarer løsningen ganske godt til det scenario, vi blev stillet i udsigt.

Jørn Schou-Nielsen, IT Chef
Kræftens Bekæmpelse

Det er vigtigt, at en IT-leverandør har fornemmelse for, hvad vores arbejde omfatter, og at det her kan vedrøre liv og død. I den forbindelse synes jeg, at MIRANDA Partners har haft rigtig stor forståelse for vores område. De ved godt, at når systemet er nede, så har vi store problemer, fordi det er et område, der virkelig er kritisk. Hvis vi af en eller anden grund har problemer, og vi så ringer til MIRANDA Partners for at få hjælp, så synes jeg, at de hurtigt kommer ud til os, og de kan som regel se, hvad problemet er.

Jeanne Majland, Farmaceut
Sundhedsstyrelsen (tidl. Lægemiddelstyrelsen)

Det har været vigtigt, at vi har kunnet kommunikere sammen. IT konsulenterne har været gode til at sætte sig ind i vores verden og forstå vores problemstillinger og behov, og de har været gode til at inddrage os i løsningen af opgaven, så vi har følt os trygge ved det færdige produkt. Det har været meget tilfredsstillende, fordi det har givet os forståelse for systemets funktionalitet.

Iben Spliid, Civilingeniør
Energistyrelsen

Managed Service Providers near Herlev

  • Brøndbyvester
    Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de nyeste … More
  • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More
  • Ballerup
    timengo er et veletableret kompetencehus, der favner alt hvad du har brug for i din cloud transformation.
    Vi kombinerer markedsledende kompetence indenfor salg, rådgivning og optimering af … More
  • Copenhagen
    datacompagniet har mere end 20 års erfaring som infrastruktur-leverandør med fokus på salg af it-service og -support, hardware, software, licenser og netværk til SMV'er i Danmark, Norge og Sverige. <… More
  • Netteam Technology A/S blev grundlagt af Peter Durup i 2001 og er siden vokset støt. Vi er et succesfuldt IT-firma, der projekterer, implementerer og servicerer netværksløsninger hos virksomheder af … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from MIRANDA Partners A/S? Edit your profile
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.