Netteam Technology A/S

Netteam Technology A/S
Description:
Netteam Technology A/S blev grundlagt af Peter Durup i 2001 og er siden vokset støt. Vi er et succesfuldt IT-firma, der projekterer, implementerer og servicerer netværksløsninger hos virksomheder af alle størrelser. Vi sørger altid for, at du som kunde får produkter, rådgivning og service på et højt tekniske niveau. Vi sørger for konstant at videreuddanne og certificere vores medarbejdere, hvorfor vi kan garantere netværksløsninger, der altid er up-to-date. Vi er specialister i datacentre, LAN/WAN/WLAN, trådløse netværk, IP-telefoni, videokonference-udstyr og Cloud management. Vores løsninger er primært baseret på udstyr fra Cisco – en solid platform, som er på forkant og konstant følger udviklingen. Vores løsninger er primært baseret på udstyr fra Cisco – en... solid platform med lav TCO (bl.a. lang levetid, lavt strømforbrug, enkel installation og fejlfinding, livstidsgaranti på Switche), som er på forkant og konstant følger udviklingen.
#MSP Select Denmark

MSP Select Denmark 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Netteam Technology A/S demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

25+ SMB SME

Services:
VoIP, Cybersecurity, Email Security, Hyper-convergence, IaaS... and 5 more
Partnerships:
Darktrace, Cisco, Fortinet, Meraki
HQ:
Lynge, Denmark
Branches: Skanderborg

Netteam Technology A/S Reviews

Write a Review

Vi har altid haft en god dialog med Netteam og talt med den samme kontaktperson gennem mange år. Jeg kan godt lide, at Netteam har en vis størrelse, men heller ikke er så store, at vi bare er en lille bitte kunde i et kæmpe hus.

Søren Hassel, IT Manager
ReD Associates

Vi kender folkene fra Netteam rigtig godt, så vi ved hvad vi får. De leverer gode, stabile løsninger, der tager højde for vores setup og vores organisation. De har som altid været agile og fleksible under implementeringen.

Ricki Sørensen, IT-driftschef
Køge Kommune

Man skal gøre det, der er nødvendigt. For Toyota Danmark er det vigtigt at have troværdige samarbejdspartnere, som ikke forsøger at sælge dem noget, de ikke har brug for.

Niels Lynge, Senior Specialist, Systems & Infrastructure
Toyota Danmark

Min kollega indhentede forskellige tilbud på Cisco-udstyr. Her stod Netteam stærkest, og samarbejdet er foregået fuldstændig gnidningsfrit. Netteam har leveret til aftalt tid, og det har de i hele taget været et fornuftigt samarbejde.

Claus Sand Strawbridge, eCommerce Marketing Director
Guldsmeden Hotels

De to gange, vi har haft brug for hurtig udrykning, har Netteams teknikere været der med det samme. Og i forhold til udviklingsopgaverne er de rigtig gode til både at give sparring og lære fra sig, så jeg ikke behøver at ringe en anden gang med samme problem.

Jørgen Dinesen, IT-chef
København Zoo

De er skarpe. Vi har selv dygtige teknikere, der kommer dybt ned - men Netteams eksperter kommer dybere på hver deres område. De kunne sikkert også godt have oversolgt os et eller andet, men det har de ikke gjort.

Morten Munk Fejbord, It-driftscehf
FTF-A

Forventninger udvikler sig, og der har Netteam vist stor fleksibilitet undervejs i projektet. Jeg har hele vejen igennem følt mig i gode hænder og har fået den hjælp og sparring, jeg har behov for. Netteam stiller også op, når det brænder på – og de allokerer de nødvendige ressourcer. Det er en god organisation at have bag sig.

Knud Nielsen, Systemadministrator
Nationalmuseet

Managed Service Providers near Lynge

 • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More
 • Ballerup
  timengo er et veletableret kompetencehus, der favner alt hvad du har brug for i din cloud transformation.
  Vi kombinerer markedsledende kompetence indenfor salg, rådgivning og optimering af … More
 • MIRANDA Partners er en IT-konsulentvirksomhed, der udvikler og rådgiver om optimale løsninger - altid med kunden i centrum. Vores filosofi er, at kundens succes er vores succes. Det er derfor … More
 • Hørsholm
  Vi rådgiver virksomheder om IT – og hjælper med at føre strategierne ud i praksis. Vi rådgiver også vores kunder om produktvalg og om, hvordan de opnår den bedste pris. Så IT-chefen får mere tid, og ø… More
 • Vi skaber forbindelser, der styrker og fremtidssikrer vores kunders digitale infrastruktur. Vi tænker sikkerhed ind i alt, hvad vi gør, og hvad vi gør, er at skræddersy løsninger inden for netværk, … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Netteam Technology A/S? Edit your profile
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.