Centric Netherlands B.V.

Centric Netherlands B.V.
Description:
Grote kans dat je vaak in aanraking komt met Centric. Als je betaalt in de winkel. Als je een paspoort aanvraagt. Als pensioenen op tijd worden uitgekeerd. Talloze organisaties en hun klanten rekenen iedere dag weer op onze technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en gekwalificeerde professionals. We helpen onze klanten doen waar zij goed in zijn. Samen zorgen we dat vitale processen in onze samenleving áltijd doordraaien.
#Global100

Global100 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Centric Netherlands B.V. demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

30+ SME LE ISO 27001

OLVG, stadsziekenhuis Amsterdam

Centric supports OLVG when upgrading from Windows 10.

Graaco

Logistiek dienstverlener Graaco biedt diverse logistieke- en verpakkingsactiviteiten, waaronder 3PL en 4PL-[…]

Services:
Web Development, Azure, Cloud Migration, CRM, Cybersecurity... and 13 more
Partnerships:
CommVault, Fortinet, Cisco, IBM, Oracle, +7 […] more
HQ:
Gouda, Netherlands
Branches: Son and 4 more

Centric Netherlands B.V. Reviews

Write a Review

Ik noem onze relatie met Centric altijd een goed huwelijk. Als zaken sneller opgepakt moeten worden dan normaal, doet Centric daar niet moeilijk over. En moet ik plotseling afwijken van de gemaakte afspraken, dan is dat ook geen probleem. Centric stelt zich dus zeer flexibel op. En dat helpt ons de klanttevredenheid hoog te houden. Kijk je naar de afgelopen jaren, dan halen wij een tevredenheidspercentage van ongeveer 90%. Dat we met Centric samenwerken draagt daaraan bij. Bovendien past Centric qua cultuur gewoon goed bij Tata Steel.

Nino Fucci, Sitemanager Nederland
Tata Steel

Centric is transparant in de werkzaamheden die ze uitvoeren, de kosten die ze rekenen en de beslissingen die ze nemen. Zo kan ik – als ik daar behoefte aan zou hebben – een zeer gedetailleerde uitsplitsing krijgen van de kosten voor een bepaalde melding. Centric stelt zich meer op als een businesspartner dan een IT-leverancier. Zijn er hobbels, dan kijken we samen naar hoe we die hobbels kunnen oplossen in plaats van ons strikt aan de letter van de wet te houden. Het resultaat is een informeel, gelijkwaardig en prettig contact. Natuurlijk zit er verschil tussen de medewerkers en is de een wat beter op een bepaald gebied dan de ander; dat is logisch. Er zit ook weleens iemand tussen waarmee het niet klikt. In dat geval trekken wij aan de bel en neemt Centric vroegtijdig actie. En dat is misschien nog wel het belangrijkste: niet alles kan altijd vlekkeloos verlopen, maar incidenten moeten wel vlekkeloos worden opgelost.

Dyone De Bie
SNS REAAL

Zowel Doetinchem als de gemeenten Aalten, Doesburg en Oude IJsselstreek gebruikten al langer verschillende Oracle Database Servers. Eind 2012 wilden we die servers samenvoegen en een gezamenlijk licentiemodel gebruiken. Met een ODA kun je je servercapaciteit en licenties goed afstemmen op het gebruik van verschillende databases. In een samenwerking met vier gemeenten is dat een enorm voordeel.
Want als je precies weet waarnaar je op zoek bent, kun je heel gemakkelijk een vastomlijnde aanbesteding opstellen. Centric deed ons uiteindelijk het beste aanbod voor de hardware en zo kwamen de levering en de implementatie alsnog bij één partij te liggen.

Ernst Vetketel, Projectleider ICT Beheer
Doetinchem

Met de aanbesteding zetten wij een stip op de horizon, maar juist de leverancier is als expert bij uitstek in staat om in te schatten hoe je die op een goede manier bereikt. Wat zijn de risico’s en hoe ga je daarmee om? Waar liggen kansen? Wat ons vooral aansprak was dat Centric het project vooral sámen met de opdrachtgever wilde realiseren. Centric vroeg en kreeg ruimte om directief op te treden als dat nodig was om de vaart erin te houden. Centric heeft af en toe knopen moeten doorhakken. Er was tenslotte sprake van tijdsdruk. Dat past prima in het concept van prestatie-inkoop: Centric als expert, die in belangrijke mate verantwoordelijk is voor het formuleren én realiseren van een adequate oplossing. Voor ons was de herindeling een nieuw proces, met de nodige onzekerheden en verschillende meningen. Centric is echter al vele keren betrokken geweest bij fusies en weet vanuit die ervaring wat daarbij komt kijken. Vandaar dat we bij de aanbesteding niet zozeer hebben gezocht naar een leverancier, maar naar een partner. En ik moet zeggen dat we heel tevreden zijn met de wijze waarop Centric daaraan invulling heeft gegeven.

Henk Herweijer, Teamleider I&A
Goeree-Overflakkee

We hebben hier geen servers meer voor dataopslag. En alle applicaties, ook die van andere leveranciers, draaien nu in de datacentra van Centric.
We zijn al jaren geleden tot de conclusie gekomen dat wij als gemeente te klein zijn om alle ICT in huis te houden. In eerste instantie hebben we ingezet op een samenwerkingsverband met buurgemeenten, maar halverwege bleek dat niet te werken. Toen moesten we wat anders. We hebben nog onderzocht of we konden aansluiten bij andere samenwerkingsverbanden, maar dat viel tegen. Vreemd genoeg zijn er nauwelijks gemeenten of samenwerkingsverbanden met een vergelijkbare situatie waarbij we ons konden aansluiten. Je moet dan veel compromissen sluiten. Dat is het voordeel van de huidige oplossing. Centric is een professionele partij waarmee we een puur zakelijke relatie onderhouden.

Erwin Koenen
gemeente werkendam

Het is als IT onze taak om de primaire processen van Rochdale te ondersteunen. Wij proberen informatie die nodig is voor het verhuren, onderhouden en, in mindere mate, bouwen van woningen zo goed mogelijk bij onze gebruikers te brengen. Door de infrastructuur als dienst af te nemen, kunnen we ons beter richten op die taak.
In 2009 wilden we het beheer al niet meer zelf doen. We investeerden nog wel in hardware, maar plaatsten die uitbesteed in het datacenter van Centric. We vinden het helemaal niet meer belangrijk dat we eigen servers hebben. Die gedachtesprong hebben we gemaakt.

Jan Abels, Manager ICT
Rochdale

De kennis die je daarvoor van onze interne organisatie nodig hebt, kunnen we niet delen met andere banken of een derde partij. Meestal kopen we pakketten maar steeds vaker ontwikkelen we ook applicaties zelf, vooral aan de rapportagekant. Dat scheelt een hoop afhankelijkheid en risico’s.
Het hele betalingsverkeerproces, inclusief het businessproces en de onderliggende IT-systemen hebben we bij Centric belegd. Dat geldt ook voor het werkplekbeheer. Dat zijn delen van onze IT waar we goed kunnen profiteren van de ervaring van een IT-dienstverlener als Centric.

André van der Tol, hoofd applicatieontwikkeling
BNG Bank

De insteek is om inwoners meer te betrekken bij wat de gemeente doet en waarom. Daarom werken we met Centric aan een manier om de begroting digitaal, overzichtelijk en eenvoudig leesbaar te presenteren. Zo kunnen we met een interactieve website in een oogopslag de basisinformatie tonen. En willen bezoekers dan nog meer weten, dan kunnen ze dieper de begroting in voor de detailinformatie. In Hengelo vinden wij het belangrijk om altijd op moderne manieren te werken en aan te blijven sluiten bij onze burgers. Als Gemeente Hengelo doen we daarom zoveel mogelijk digitaal.

Jan Kamies, beleidsadviseur ICT
Gemeente Hengelo

De lessons learned van het afgelopen jaar zullen zich vertalen in een vernieuwde SLA en nieuwe werkafspraken en komen zo onze bedrijfsvoering ten goede. Kijkend naar de outsourcing in bredere zin, dan is het een groot voordeel dat we ons kunnen focussen op onze primaire doelstelling. Wij hoeven ons minder bezig te houden met IT, een onderwerp dat veel tijd en kennis vraagt. Mede dankzij de governance hebben we het vertrouwen dat de IT bij Centric in de juiste handen is. Die zekerheid dat we op onze leveranciers kunnen bouwen, is voor Propertize onmisbaar.

Ineke Sinnema, Manager IT
Propertize

Dat pakte dusdanig goed uit dat we nu alweer een jaar van hun diensten gebruikmaken. Waar het op neerkomt, is dat Centric alle ‘standaard’ applicaties, die onze medewerkers gebruiken, conform onze richtlijnen configureert en vervolgens als ‘kant en klare pakketjes’ uitrolt. We hebben verschillende smaken, zoals msi packages of virtuele packages en kunnen per applicatie aangeven welke instellingen er gehanteerd moeten worden. Dat werkt heel makkelijk op basis van intake documenten. Een bijkomend voordeel is, dat de kosten lager zijn ten opzichte van onze vorige packaging leverancier.

Pepijn van der Veen, senior medewerker Local Provisioning & Support
GDF Suez Energie Nederland

Wij werkten al een aantal jaren succesvol samen, dus Centric was voor ons een logische partner. In het tweede kwartaal van 2014 draaiden de workshops met Centric en Microsoft op volle toeren en eind mei tekenden we een nieuw contract met Microsoft. Dit was ook de start van het daadwerkelijke migratieproject. In goed overleg kozen we voor een partnership met Centric en Microsoft met duidelijk belegde verantwoordelijkheden. Wij zijn zeer positief over hoe Centric dit partnership is aangegaan en daarbij de banden met Microsoft verder heeft versterkt.

Mike van Rooijen
Heijmans

Ik ben tevreden over hoe de samenwerking is verlopen. Centric heeft veel energie in de POC gestoken en ook alle gebruikers waren positief over de MDM-omgeving. Als dat niet zo was, hadden we ook niet besloten om ermee verder te gaan. Inmiddels is de XenMobile-omgeving organisatiebreed in gebruik.

Dirk Klumpers, manager System Engineering
TUI Nederland

We zijn zeer tevreden over Centric en de performance van de installateurs. En dan bedoel ik niet alleen het aantal installaties dat ze verrichten, maar ook de manier waarop ze met onze klanten omgaan. Bovendien is Centric goed in staat met ons mee te denken over de toekomst.

Erwin Rensen, director technical service
Ziggo

Managed Service Providers near Gouda

 • Alphen aan den Rijn
  Uw organisatie succesvol door geweldige ICT Onze missie is “Uw succes mogelijk maken door geweldige ICT”. Dit doen wij door informatie- en communicatietechnologie toegankelijk, betrouwbaar, … More
 • Zoetermeer
  Campai ontzorgt haar klanten door het volledige of gedeeltelijke IT beheer uit handen te nemen. Zo stellen wij bedrijven in staat om te focussen op de eigen core-business.
  Het resultaat - … More
 • Capelle aan den IJssel
  INISI levert hoogwaardige ICT infrastructuren. Door onze expertise, ruime ervaring en betrokkenheid zorgen wij ervoor dat infrastructuren, en daarmee de bedrijfsvoering van onze klant, optimaal … More
 • Schoonhoven
  Sinds 1995 totaalaanbieder op het gebied van ICT, telefonie en online strategie binnen het MKB. Binnen deze drie departementen kunnen we op alle vlakken service verlenen aan de meest uiteenlopende … More
 • Capelle aan den IJssel
  De ICT-zorgen uit handen nemen van uiteenlopende organisaties op een persoonlijke, betrokken manier, daar ligt onze kracht. We passen ons graag aan jouw uitdagingen van vandaag en morgen aan. More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Centric Netherlands B.V.? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.