Lemontree

Lemontree
Description:
Uw organisatie succesvol door geweldige ICT Onze missie is “Uw succes mogelijk maken door geweldige ICT”. Dit doen wij door informatie- en communicatietechnologie toegankelijk, betrouwbaar, veilig en betaalbaar te maken met een geweldige gebruikerservaring en “first class” support. Het resultaat is rust in uw organisatie en focus op uw core business. Onze opdrachtgevers waarderen onze manier van werken met een 9,4 en omschrijven Lemontree op basis van 3 essentiële kernwaarden: competent, authentiek en transparant.
#MSP Select Netherlands

MSP Select Netherlands 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Lemontree demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

25+ SME LE upGrowth Microsoft EU ISO 27001 ISO 9001

Yakult

Yakult – een klein flesje, met een grote missie

Verzuimdata

Als informatiehub van verschillende instanties moet IT van Verzuimdata het altijd doen.

Services:
Virtualization, Hyper-convergence, Hosted Exchange, Email Security, Data Storage... and 16 more
Partnerships:
VMware, SolarWinds, Microsoft, HPE, Dell, +4 […]
HQ:
Alphen aan den Rijn, Netherlands

Lemontree Reviews

Write a Review

Stichting ALS heeft voor OneDesk Mobile Charity van Lemontree gekozen. Met OneDesk Mobile Charity hebben de medewerkers van Stichting ALS de beschikking over een volledig ingerichte cloud werkplek tegen een zeer aantrekkelijke prijs per maand. Deze werkplek is eenvoudig te gebruiken en omvat de IT-werkplek alsmede vaste en mobiele telefonie. Op de werkplek kunnen de medewerkers via een gebruikersvriendelijk dashboard bij alle applicaties en bestanden van Stichting ALS. Deze werkplek is gebaseerd op Microsoft Office 365. Tevens is vaste en mobiele telefonie gekoppeld aan de werkplekken waardoor de medewerkers, ongeacht locatie, goed bereikbaar zijn en slim gebruik kunnen maken van telefonie vanaf de werkplek. Ook antivirus, monitoring van de werkplek en updates van besturingssysteem en applicaties is in de werkplek opgenomen.
Medewerkers van Stichting ALS kunnen overal veilig en betrouwbaar werken en zijn niet meer gebonden aan kantoor of aan lastige oplossingen met VPN en RDP. Ook ondersteunt Lemontree Stichting ALS bij het beheer van infrastructurele zaken als switches en firewalls.

Gorrit Jan Blonk
Stichting ALS Nederland

Lemontree, ICT dienstverlener gespecialiseerd in Cloud toepassingen, is een samenwerking aangegaan met netwerkorganisatie Fundis. Lemontree levert 11 ondernemingen die aangesloten zijn bij Fundis een toegankelijk werkplekconcept onder de naam OneDesk Mobile. Ruim 1300 medewerkers hebben nu altijd en overal de beschikking over voor hen relevante werkapplicaties.
In het OneDesk Mobile concept van Lemontree is Microsoft Office 365 geïntegreerd en eenvoudig toegankelijk gemaakt via een gebruikersvriendelijk dashboard. Voor het beschikbaar stellen van bedrijfsapplicaties wordt gebruik gemaakt van Microsoft Azure. Lemontree is voor de 11 Fundis ondernemingen verantwoordelijk voor het beheer van de Azure cloud backend omgeving. En draagt samen met partner Southernhill zorg voor de implementatie en het beheer van de lokale bekabelde en draadloze netwerkinfrastructuur.

Saskia Otten, manager backoffice bij Fundis Services
Fundis

WNK Personeelsdiensten heeft voor Lemontree gekozen na een gewogen puntensysteem, waarin kwaliteit, match in cultuur cq. persoonlijke omgang en prijs werden beoordeeld. WNK personeeldiensten gaat een contract aan om voor in ieder geval de komende drie jaar haar Citrix XenApp, backend omgeving en bedrijfsapplicaties op een Infrastructure as a Service omgeving te laten draaien. De omgeving is inmiddels succesvol door Lemontree gemigreerd, geconfigureerd, opgeleverd en in beheer genomen. Daarnaast heeft Lemontree zorg gedragen voor een goed presterend en veilig intern netwerk, welke ook draadloos beschikbaar is voor medewerkers.

Ryon Hink, systeembeheerder
WNK

Haagstate advocaten was op zoek naar een betrouwbare en kundige partij om IT te ondersteunen. Hiertoe heeft het kantoor gekozen voor Lemontree, die de IT-omgeving in beheer heeft genomen en ondersteunt. Allereerst heeft Lemontree het gebruik van SharePoint eenvoudiger gemaakt en hier functionaliteit aan toegevoegd, waardoor werken stukken veiliger en betrouwbaarder is geworden. Ook werd Proactief Desktop Management geïmplementeerd met onder andere third party patch management.

Haagstate
Haagstate advocaten

Om evofenedex gefaseerd naar de gewenste ICT-omgeving te helpen is de implementatie opgedeeld in drie stappen. De eerste stap, welke inmiddels is gezet, is om waar mogelijk SaaS te gaan inzetten voor de bedrijfsapplicaties en de bedrijfsapplicaties waar dit (nog) niet kan door inzet van Microsoft Azure naar een pay-per-use IaaS model te brengen. In fase twee zal een aantal bedrijfsapplicaties met maatwerk, waaronder ERP-applicaties, ontvlecht worden en als standaardapplicaties via SaaS worden afgenomen. De derde stap die deels parallel loopt aan stap twee is om de online werkplek OneDesk Mobile uit te rollen naar de gebruikers. Met deze werkplek krijgen gebruikers een zeer gebruikersvriendelijke omgeving, waarin samenwerken, mobiliteit, nieuws delen, intranet, productief in teams werken en de ontsluiting van de bedrijfsapplicaties samenkomt.

Pieter is erg onder de indruk van het project en de samenwerking. “in een doorlooptijd van vijf weken hebben we zeer snel en vakkundig de omgeving gemigreerd en in gebruik kunnen nemen. Het is af en toe best spannend geweest en een hele intensieve periode geweest, want in dit soort ICT-projecten kun je het eigenlijk alleen maar fout doen. De organisatie verwacht dat alles gewoon netjes door blijft draaien, terwijl er onder motorkap best wel veel veranderd in korte tijd”. Hans voegt hieraan toe: “Als ICT-manager krijg je niet snel complimenten van eindgebruikers. Maar in dit project gingen de duimen omhoog. Onze gebruikers hebben totaal geen last gehad van de migratie en waren erg blij met hun nieuwe omgeving”.

Pieter van der Bas, lid MT
Evofenedex

Aurora Weber is projectleider bij de stichting in Rotterdam. “We zijn in een periode van dertien jaar gegroeid van ongeveer veertig naar meer dan honderdveertig medewerkers. Inmiddels bestaat onze organisatie uit vier afdelingen: a. dag- en nachtopvang, b. beschermd wonen, c. ambulante woonbegeleiding & maatschappelijk werk, en d. activering & dagbesteding. De groep mensen aan wie we ondersteuning bieden is heel breed: van mensen die langdurig worstelen met een drugsverslaving voor wie afkicken geen optie meer is tot werkende mensen die na een echtscheiding geen huurwoning konden vinden en daardoor in de problemen zijn geraakt, van een bed, bad en brood voorziening voor uitgeprocedeerde asielzoekers tot aan dagbesteding voor mensen met een justitiële achtergrond”, vertelt Aurora.
Dit betekent dat het werk van de 140+ medewerkers heel divers is en er aan verschillende behoeften voldaan moet worden. Zo hebben alle kantoormedewerkers in ondersteunende functies een eigen werkplek op het hoofdkantoor en alle ambulante woonbegeleiders een laptop. Maar de meeste andere zorgverleners gebruiken helemaal geen computer of werken op een gedeelde computer die ergens in een kantoortje staat. Weber: “De kern in onze begeleiding is dat we proberen aan te sluiten bij de persoonlijke en vaak complexe leefwereld van onze cliënten. Waar andere zorgorganisaties vanuit een medisch dossier werken, draait het bij ons veel meer om persoonlijk contact maken. Dat maakt dat veel van onze medewerkers weinig affiniteit hebben met ICT.”

Aurora Weber, projectleider bij de Nico Adriaans Stichting
Nico Adriaans Stichting

Lemontree had een hyperconverged stretched cluster oplossing van HPE SimpliVity voorgesteld, waarbij beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid een elementaire rol speelden. “Deze omgeving biedt alle facetten om de bedrijfsapplicaties goed en snel te laten draaien voor onze eindgebruikers. Bovendien is het een toekomstgerichte oplossing waarbij we onze data veilig kunnen opslaan. Ook is de betrouwbaarheid van onze back-up oplossing enorm verbeterd wat een enorme opluchting voor me is. En heel belangrijk: de performance van ICT is flink verbeterd.

Martin Snellink, hoofd ICT
Konnekted

“Onze belangrijkste eis was meer bedrijfszekerheid met hetzelfde budget”, vertelt Remery. Dat uit zich vooral in het garanderen van 24/7 beschikbaarheid, een betere performance en het verlagen van de recoverytijd. “Voorheen werd er ’s nachts een back-up gemaakt. Dankzij HPE SimpliVity worden VM’s nu in en paar seconden gebackupt en hersteld”, zegt Remery. “Een groot voordeel is dat je de back-up niet langer apart hoeft aan te schaffen. HPE SimpliVity heeft een ingebouwde back-up en biedt beschikbaarheid van het hoogste niveau”

Dirk Remery, Manager ICT bij Brink
Brink

“Halverwege 2020 zijn we overgegaan naar OneDesk Mobile. Eigenlijk toevallig tijdens Covid, maar dat was wel een zeer geschikte periode om over te gaan op deze nieuwe oplossing. Iedereen kan daarmee beter, veiliger en sneller thuiswerken. En heel essentieel, we kunnen nu volledig gebruik maken van videobellen en heel veel handige functies om samen te werken op afstand. Ook is het nu veel gemakkelijker om applicaties, informatie en belangrijke activiteiten terug te vinden en we kunnen gewoon weer video en zwaardere content op de werkplek bekijken. De implementatie ging soepel vertelt Hemmes met een glimlach: “Ik ben op vakantie gegaan terwijl onze mensen en Lemontree zich bogen over het omzetten van de omgeving en de migratie van de data. Maar ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord. En door een Covid-proof training is iedereen duidelijk geïnstrueerd hoe de nieuwe omgeving werkt”.

Thijs Hemmes, fiscalist en medeoprichter
HSK

Managed Service Providers near Alphen aan den Rijn

 • Grote kans dat je vaak in aanraking komt met Centric. Als je betaalt in de winkel. Als je een paspoort aanvraagt. Als pensioenen op tijd worden uitgekeerd. Talloze organisaties en hun klanten rekenen … More
 • Zoetermeer
  Campai ontzorgt haar klanten door het volledige of gedeeltelijke IT beheer uit handen te nemen. Zo stellen wij bedrijven in staat om te focussen op de eigen core-business.
  Het resultaat - … More
 • Waddinxveen
  Informatics is een klein IT bedrijf midden in de randstad. Al 25 jaar in Waddinxveen, midden in de driehoek Zoetermeer, Gouda en Alphen a/d Rijn. Met 10 medewerkers houden we de lijnen kort en kunnen … More
 • Sbit Hospitality ICT Services is specialized in ICT solutions for hotels. From our office The Netherlands we offer WiFi, IP Television with Netflix and Apple/Android device streaming, IP camera’s, … More
 • Leiderdorp
  Four IT is een multidisciplinair ICT-bedrijf en ontzorgt op de hele lijn in diverse IT-diensten. Van de levering of afvoer van hardware, (digitale) werkplekvoorzieningen, clouddiensten, netwerkbeheer … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Lemontree? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.