Compute AS

Compute AS
Description:
Compute gruppen leverer et bredt spekter av tjenester innenfor virksomhetsstyring til kunder i SMB markedet. Det betyr at vi kan bistå med tjenester og profesjonell rådgiving innenfor fagområder som IT drift, ERP programvare, økonomi/regnskap, dataanalyse/business intelligence og HR tjenester som rekruttering, kompetanseutvikling og HR administrasjon.

20+ SMB SME upGrowth

Services:
Virtualization, Cloud Migration, Cybersecurity, Data Storage, Hyper-convergence... and 6 more
Partnerships:
Microsoft
HQ:
Bergen, Norway

Compute AS Reviews

Write a Review

Radøygruppen AS har brukt MTI IT Service AS som sin IT Leverandør siden 2003. Vi er avhengig av at IT-løsningen fungere som den skal til enhver tid.
MTI IT Service AS har som vår IT leverandør vært en stabil, pålitelig og kompetent partner. MTI IT har levert robuste og fremtidsrettede IT-løsninger, samt support som til enhver tid har støttet våre behov i forhold til vekst og utvikling. Vi kan derfor til enhver tid konsentrere oss om det vi er best til; Utvikle og produsere avanserte stålkonstruksjoner i verdensklasse!

Lasse Ståløy, Administrerende direktør
Radøygruppen AS

Dynaplan er ei høgteknologibedrift som leverer strategisimulatorar til Europas største konsern. Når det gjeld teknologispørsmål som ligg utanfor vårt kjerneområde, brukar me MT IT-service som vår rådgjevar.

Magne Myrtveit, gründer og dagleg leiar
Dynaplan AS

Managed Service Providers near Bergen

  • Bergen
    Upheads er en IT-avdeling. Men ikke en typisk IT-avdeling. Upheads er en IT-avdeling for andre bedrifter. Bedrifter som vil opp og frem og har bestemt seg for at data-problemer ikke skal stå i veien … More
  • Nyborg
    Vestpro ble stiftet i 2006 og eies av de ansatte. Selskapet er solid og har både faglig og forretningsmessig god utvikling. Med en ordnet økonomi håndteres omfattende leveranser effektivt. Langvarige … More

View Map of MSPs near Norway

Are you from Compute AS? Edit your profile
Managed Service Providers near Norway

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.