Upheads

Upheads
Description:
Upheads er en IT-avdeling. Men ikke en typisk IT-avdeling. Upheads er en IT-avdeling for andre bedrifter. Bedrifter som vil opp og frem og har bestemt seg for at data-problemer ikke skal stå i veien for dette. Sagt litt mer konkret, er vi IT-avdelingen for bedrifter som ønsker en problemfri hverdag innen lokal IT drift, sentraliserte IT-tjenester eller tjenester i nettskyen (cloud computing).

25+ SME LE upGrowth Microsoft EU

Nationaltheatret

Slik jobber vi med IT for Nationaltheatret. Ikke noe drama – bare personlig oppfølging og trygghet.

Håmsø

Da Håmsø Patentbyrå gikk opp i skyen fikk de seg en grønn overraskelse

Services:
Virtualization, SharePoint, Microsoft 365, DevOps, Data Storage... and 3 more
Partnerships:
HPE, Aruba, F-Secure, Microsoft, HP, +2 […]
HQ:
Bergen, Norway
Branches: Heimdal and 5 more
Website:
Tel:
51 22 70 00

Upheads Reviews

Write a Review

Vi er svært godt fornøyde med service, responstid og kompetanse hos IT-konsulentene.

Dr. Jon W. Hausken, daglig leder
Klinikk Hausken

Vi vil absolutt anbefale Upheads som IT-leverandør til alle andre bedrifter som vurderer å skifte IT-bedrift!

Linn Schønemann, IT manager
Nationaltheatret

Overgangen fra lokal IT til Upheads Cloud gikk smertefritt, og cloud-løsningen fra Upheads er stabil og fungerer utmerket. Vi har i dag ingen egen IT-avdeling, så vi bruker også Upheads på drift og vedlikehold av vår IT-plattform. Upheads sørger for installasjon av ny programvare, oppdatering av plattform, kontroll på brukere, og on-site support. Vi er godt fornøyd med cloud-løsningen fra Upheads og måten de drifter vår IT-plattform på.

Egil Tønnesen
Bartec Technor

Vi har brukt Upheads som driftsleverandør i flere år. Når vi nå skulle over på ny plattform, vurderte vi flere løsninger. Lokal eller cloud? Vi fikk tilbud fra andre aktører, men Upheads sin cloud-løsning var den som kom best ut. Uken etter avtalen var signert var vi oppe på vår nye løsning, gammelt lokalt utstyr var ute av våre lokaler og vi kunne fortsette som før.
Vi opplever løsningen som driftssikker, rask og tilfredstillende til våre høye krav om fleksibilitet og oppetid. At vår IT-plattform i dag er ute av huset merkes ikke i den daglige driften.

Magne Fjetland
Øster Hus Gruppen

Managed Service Providers near Bergen

  • Bergen
    Compute gruppen leverer et bredt spekter av tjenester innenfor virksomhetsstyring til kunder i SMB markedet. Det betyr at vi kan bistå med tjenester og profesjonell rådgiving innenfor fagområder som … More
  • Nyborg
    Vestpro ble stiftet i 2006 og eies av de ansatte. Selskapet er solid og har både faglig og forretningsmessig god utvikling. Med en ordnet økonomi håndteres omfattende leveranser effektivt. Langvarige … More

View Map of MSPs near Norway

Are you from Upheads? Edit your profile
Managed Service Providers near Norway

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.