ilionx Group bv

ilionx Group bv
Description:
Wij bevinden ons middenin de digitale revolutie. Dit tijdperk brengt wezenlijke veranderingen met zich mee; hoe wij als mens denken, ons gedragen en hoe wij samenleven. Waar de gebruiker zich in het verleden moest schikken naar de mogelijkheden van technologie, breekt er nu een periode aan waarin de technologie zich aanpast aan wensen van de gebruiker. Deze verandering zorgt ervoor dat organisaties op een andere wijze om moeten gaan met hun klant, de mens die hun producten koopt of gebruik maakt van hun diensten.
#Global100

Global100 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, ilionx Group bv demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

20+ LE upGrowth Microsoft EU ISO 27001 ISO 9001

Services:
Virtualization, AWS, Azure, Backup & Recovery, Cloud Migration... and 14 more
Partnerships:
Redhat, SAP, Barracuda, Citrix, Amazon, +2 […] more
HQ:
Utrecht, Netherlands
Branches: Amersfoort and 10 more
Website:
Tel:
088 059 0500

ilionx Group bv Reviews

Write a Review

Van de drie partijen die we hadden aangeschreven, sprong ilionx er positief uit. Ze kwamen niet alleen met een oplossing die volledig was toegespitst op onze situatie, waaruit bleek dat ze goed naar onze vraag hadden geluisterd. Ook bij de referenties die we hadden opgevraagd kregen we een goed gevoel.

Sjors van der Hoorn
D-rt Groep

We waren niet alleen onder de indruk van de mogelijkheden die het pakket bood, ook het enthousiasme en de kennis van ilionx spraken ons bijzonder aan. Ze dachten bovendien goed mee met wat we wilden. De energie in het team zorgde ervoor dat het echt leuk was om samen te werken. Ook positief is dat ilionx het resultaat heeft overgedragen aan de organisatie. Vaak zie je dat consultants zichzelf onmisbaar willen maken, maar dit project is echt afgerond. Onze business-analist Harmen van Munster heeft inmiddels zelf in een aantal sprints nieuwe aanvullingen ontwikkeld. Als we straks andere data willen ontsluiten die nog niet in het model zitten, zal ilionx weer de partij zijn om mee samen te werken.

Coen Boxem, IT-manager
Myler

Voor ons was al vrij snel duidelijk dat de opdracht naar ilionx ging. Voor Ilionx is gekozen vanwege haar ervaring met beide platformen (IBM Domino en Office265 /SharePoint), de expertise van het team en de wijze waarop kennisoverdracht vorm wordt gegeven. Met deze aanpak heeft ilionx het vertrouwen van ons gewonnen om dit traject succesvol uit te kunnen voeren.
In sprints van twee tot drie weken is er een solide basis gelegd voor het nieuwe intranet. Door de intensieve samenwerking hebben wij een omgeving neergezet die volledig door Mercedes zelf gedefinieerd is qua functionaliteiten. Dit resulteerde in een demonstratie die aan het eind van de sprint voor enthousiasme heeft gezorgd bij alle medewerkers.

Marc Roet, manager
Mercedes

Ze denken proactief met ons mee, komen ongevraagd met aanbevelingen; ze zeggen het niet alleen, maar pakken ook door. Dat vinden we erg prettig; een adviseur die alleen doet wat wij vragen, is simpelweg niet toereikend.
Dat doet ilionx continu, of het nu gaat om penetratietesten of geavanceerdere testen, we kunnen er voortdurend van op aan dat de veiligheid van onze data en applicatie onder controle is.

Maurice Sanders, Manager IT Development & Security
I-FourC

Wij zochten naar een oplossing die past bij de cloud-visie van de organisatie. Een oplossing die voorbereid is op de vraag van morgen en ondersteuning biedt bij efficiënt werken. Het is belangrijk voor ons om alles samen te brengen in een omgeving die uitnodigend is en echt meerwaarde biedt. Door de toenemende digitalisering zochten wij naar een platform dat zich richt op informatie die ertoe doet. Met de digitale werkomgeving die ilionx heeft ontwikkeld, is relevante informatie voor medewerkers eenvoudig beschikbaar. Daarmee ondersteunen we hen beter in hun dagelijkse werkzaamheden en bieden we onze cliënten nog betere zorg.

Kevin Feenstra, IT-manager
Humanitas DMH

Managed Service Providers near Utrecht

 • Utrecht
  Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloud-omgevingen voor een groot aantal klanten in heel Nederland. Dankzij jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar … More
 • We operate in Sweden, Norway, Finland, Denmark, the Netherlands, Belgium, Spain, the Czech Republic, Lithuania, Latvia, Slovakia, the UK, the US and Germany. We help organisations store, connect, … More
 • Premium Cloud Service Partner voor ICT op maat. Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel … More
 • Utrecht
  BPSOLUTIONS helps companies become smarter and achieve progress by organizing their Mission Critical IT.
  On the one hand, we ensure your IT is -and remains- up and running and, on the other … More
 • 123AUTOMATISERING biedt u een breed scala aan flexibele ICT mogelijkheden op vlak van: Cloud, VoIP, Enterprise Wi-Fi, Connectivity binnen het MKB segment. Uw onafhankelijke partner voor betaalbare … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from ilionx Group bv? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.