PQR

PQR
Description:
Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloud-omgevingen voor een groot aantal klanten in heel Nederland. Dankzij jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR infrastructuren tot stabiele en dynamische werkomgevingen. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg. Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over hoge partner statussen en certificeringen.

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland, zodat onze klanten kunnen werken en groeien. De IT-professionals van PQR streven
... op elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers. PQR is opgericht in 1990 en heeft kantoren in De Meern en Amsterdam en telt meer dan 180 medewerkers.
#MSP Select Netherlands

MSP Select Netherlands 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, PQR demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

30+ LE upGrowth Government ISO 27001 ISO 9001

Deltares

Centraal in het toepasbaar maken van wetenschappelijke kennis staat vandaag informatietechnologie. Cruciaal daarin is […]

Gemeente Hardenberg

De ICT-infrastructuur van Hardenberg ondersteunt niet alleen de eigen organisatie. Ook de gemeente Ommen maakt gebruik […]

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS... and 14 more
Partnerships:
Dell, Nutanix, Fortinet, Citrix, Microsoft, +8 […] more
HQ:
Utrecht, Netherlands

PQR Reviews

Write a Review

Wij maken al een langere periode gebruik van vooraf ingekochte PQR-dienstverlening, zodat we qua kosten niet tegen verrassingen aanlopen en gegarandeerd aanspraak kunnen maken op de services van PQR. Aangezien de strippenkaart tegenwoordig onderdeel is van PQR Lifecycle Services en wij – zeker als het om onze ICT gaat – volledig ontzorgd willen worden, hebben wij een Premiumcontract afgesloten.
Wij kunnen binnen ons Lifecycle Services-contract aanspraak maken op de resources van PQR om pieken in de uit te voeren werkzaamheden op te vangen. PQR is bekend met onze infrastructuur en PQR-resources zijn van een hoog specialistisch niveau. Hierdoor zijn wij altijd in staat om onze verplichtingen na te komen en het gewone gewoon goed te doen. Wij willen ontzorgd worden en de Lifecycle Services geven hieraan een invulling op maat. Een vorm van dienstverlening waar wij erg tevreden over zijn.

Truus de Vries, Senior Medewerker Service
Mitros

PQR heeft onze nieuwe HP-storageomgeving geïmplementeerd. Twee keer per jaar wordt de omgeving onder de loep genomen en vindt er op basis van deze bevindingen strategisch overleg plaats. Met PQR en HP slagen wij er in om de continuïteit naar medewerkers en burgers van de Gemeente Breda te garanderen.

Gerson Talla
Gemeente Breda

Met PQR hebben wij de puzzelstukjes in elkaar gelegd en de voor ons ideale flexibele werkplek gecreëerd. De manier waarop PQR projecten aanpakt, lijkt op de manier waarop wij reizen voor onze klanten aanbieden. In beide gevallen zijn er standaard bouwstenen voorhanden die gecombineerd zorgen voor een oplossing op maat. Dat geldt voor reizen, maar ook voor een IT-infrastructuur. Onze 110 medewerkers werken nu een aantal weken in hun nieuwe workspace en zijn erg tevreden.

Jeroen van Diesen, Service Manager
Riksja Travel

Opvallend was de aanzienlijke verbetering in de opstarttijden van werkplekken. Er zijn ongeveer honderd applicaties gevirtualiseerd en het is mogelijk geworden om op afstand werkplekken beveiligd te benaderen. In de loop van 2014 zijn alle werkplekken gemigreerd naar de nieuwe ICT-infrastructuur: De samenwerking met PQR is goed bevallen. HTM en PQR praten inmiddels over de realisatie van een active-active twin datacenter concept.

Steven Zeelenberg, Manager Sc IT
HTM

Wij hadden al ervaring met PQR en Microsoft implementaties. In oktober 2012 hebben wij een project voor de installatie en configuratie van Microsoft System Center Configuration Manager 2012 uitgevoerd. Wij hebben PQR tijdens dit project als een kennispartij ervaren en waren uiterst tevreden over het uiteindelijk opgeleverde project.

Reinald Rodenburg, Afdelingsleider ICT
Wartburg College

De projectaanpak die PQR hanteert, werkt erg goed. We hebben buy-in van alle belanghebbenden binnen de organisatie gekregen, omdat we stapsgewijs te werk zijn gegaan. Duidelijk, overzichtelijk , met rapportages voor het management en de specialisten. Het eindresultaat mag er wezen! Met het budget van vijf jaar terug hebben we nu een ultramodern, redundant en schaalbaar twin datacenter weten te realiseren. De ICT-beheerkosten gaan niet omhoog; we doen nu meer voor hetzelfde geld!

Peter van Kuik, Projectmanager
Heerema Fabrication Group

De CAD-werkplekken van de gemeente Almelo passen niet binnen het flexconcept, omdat ze gebonden zijn aan de fysieke locatie waar de desktop met grafische kaart is geplaatst. Wij hebben PQR gevraagd om mee te denken over de manier waarop we de CAD-werkplekken toch in het flexwerkconcept op konden nemen. Wij sparren vaker met PQR over het onderwerp ‘centrale desktops’ en beschouwen hen als betrouwbare gesprekspartner, mede omdat ze bekend staan om hun expertise op het gebied van werkplekconcepten.

Evert-Jan van de Keuken, Beheerder Centrale ICT Infrastructuur
Gemeente Almelo

Managed Service Providers near Utrecht

 • Utrecht
  Wij bevinden ons middenin de digitale revolutie. Dit tijdperk brengt wezenlijke veranderingen met zich mee; hoe wij als mens denken, ons gedragen en hoe wij samenleven. Waar de gebruiker zich in het … More
 • We operate in Sweden, Norway, Finland, Denmark, the Netherlands, Belgium, Spain, the Czech Republic, Lithuania, Latvia, Slovakia, the UK, the US and Germany. We help organisations store, connect, … More
 • Premium Cloud Service Partner voor ICT op maat. Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel … More
 • Utrecht
  BPSOLUTIONS helps companies become smarter and achieve progress by organizing their Mission Critical IT.
  On the one hand, we ensure your IT is -and remains- up and running and, on the other … More
 • 123AUTOMATISERING biedt u een breed scala aan flexibele ICT mogelijkheden op vlak van: Cloud, VoIP, Enterprise Wi-Fi, Connectivity binnen het MKB segment. Uw onafhankelijke partner voor betaalbare … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from PQR? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.