On-Site Automation

On-Site Automation
Description:
Onsite is een ICT-dienstverlener die ervoor zorgt dat ICT het werk van MKB-ondernemers ondersteunt. Sinds 1995 leveren wij zowel op afstand als op locatie diensten voor systeembeheer, netwerkbeheer en werkplekken. Daarnaast ontwerpen, implementeren en beheren we cloud-oplossingen en ICT-beveiligingsdiensten. Meer dan 150 MKB-ondernemingen met 10 tot 250 werkplekken zien hun resultaten groeien dankzij de betrokkenheid, betrouwbaarheid en bewezen oplossingen van Onsite.

25+ SMB upGrowth

Services:
SharePoint, Cybersecurity, Data Storage, Email Security, Hosted Exchange... and 7 more
Partnerships:
Veeam, Microsoft, HPE, HP, Fortinet
HQ:
Haarlem, Netherlands
Website:
Tel:
023 553 0620

On-Site Automation Reviews

Write a Review

Onsite snapt wat servicegerichte dienstverlening is. Voor een ondernemer is tijd geld, daarom zijn snelle ICT oplossingen een must. Vallenduuk Advocaten heeft al jaren een betrouwbare partner in Onsite gevonden.

N/A
Vallenduuk Advocaten

7 jaar geleden zijn we met ONSITE via een netwerkbijeenkomst, in contact gekomen. Vooral het enthousiasme van Ragnar en Dennis en de heldere kijk op ons automatiseringsvraagstuk hebben ons doen kiezen voor ONSITE.
Ze begrijpen goed dat wij als klein kantoor efficiënt moeten omgaan met ons automatiseringsbudget en komen dan ook altijd met passende oplossingen waarmee we dan weer jaren verder kunnen.

N/A
The IN Connection

Managed Service Providers near Haarlem

  • Of het nu gaat om telefonie, internet, systeembeheer of hard- en software: u wilt gewoon dat het werkt. En dat de levering en implementatie van nieuwe systemen en updates probleemloos verloopt. Daar … More
  • Schiphol-Rijk
    We create, control and change the highly complex ecosystems that are critical to the world. We develop IT solutions that take our clients into a new age, that we feel is only just beginning. We make … More
  • Amsterdam
    Cloutive started with a motivation to make perfect AWS best practices available to startups and scaleups.
    Our services are specifically designed to cater the needs of companies in their … More
  • Amsterdam
    Onze doelstelling is het blijvend verbeteren van de prestaties van bedrijven en overheden. Dit realiseren we door middel van performance improvement-projecten op het snijvlak van business en IT.
    More
  • Amsterdam
    Voor u als MKB’er is automatisering anders dan voor grotere bedrijven. Voor u is het vooral een effectief bedrijfsmiddel dat uw personeel in staat stelt optimaal te werken. Helaas: vaak werkt IT in … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from On-Site Automation? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.