Loihde Cloudon Oy

Loihde Cloudon Oy
Description:
Loihde Cloudon on pilviteknologioihin ja hyperskaalan pilvialustoihin – Microsoft Azure, Google Cloud, AWS – erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme siirtämään sovelluksia ja dataa pilveen, modernisoimaan IT-infrastruktuurin ja rakentamaan uutta liiketoimintaa pilven kyvykkyyksiä hyödyntäen.
Yritys perustettiin vuonna 2012 pilviteknologian varhaisvaiheessa. Alusta alkaen meillä on ollut yksi tavoite: auttaa yrityksiä hyödyntämään pilvipalveluita mahdollisimman turvallisesti ja hallitusti.

10+ SMB SME

Tokmanni

Yksi tärkeä osatekijä kasvun siivittämisessä ovat tehokkaat digitaaliset ratkaisut. Tässä kokonaisuudessa julkisilla […]

Peikko Group Oy

Peikon ICT-infrastruktuuria ajetaan julkipilven, yksityisen pilven ja konesalin muodostamassa hybridiympäristössä. […]

Services:
Web Development, Azure, Backup & Recovery, Cloud Migration, Colocation... and 8 more
Partnerships:
Veeam, Riverbed, Microsoft, Citrix
HQ:
Espoo, Finland
Website:
Tel:
020 7191 430

Loihde Cloudon Oy Reviews

Write a Review

Asiakastyytyväisyys on 5/5, olemme saaneet Onregolta juuri sitä mitä halusimmekin.

Lauri Neuvonen, IT-PALVELUPÄÄLLIKKÖ
TOKMANNI

Onregolla on hyvä, selkeä ja tuotteistettu malli julkisen pilven governance hallintomallin luomiseen. Meillä hallintomalli tehtiin heti julkisen pilven proof-of-conceptin jälkeen ja se auttoi meitä kiinnittämään huomiota asioihin, jotka tulee ottaa huomioon jo alkuvaiheessa, jotta vältytään haasteilta ja ongelmilta jatkossa. Samalla tuli havaittua, täsmennettyä ja korjattua jo olemassa olevan ympäristön asioita sekä puutteita.

Mika Kinnunen, Director, ICT & Business Process Development and Member of the Executive Board
Suomen Kaukokiito Oy

Harvoin on yhteistyö kumppanin kanssa näin ongelmatonta. Saimme kokoajan hyviä ehdotuksia siitä, mitä kannattaa huomioida eri vaihtoehdoissa, varsinkin palveluiden hinnoittelu ja lisensiointi tuottaa haasteita.
Kehittämisen pääfocus on ollut koko ajan Kevan liiketoiminnan ja kustannustehokkuuden parantaminen. Mahdollisessa tulevassa infrapalveluiden kilpailuttamisessa näkisimme mielellämme myös Onregon yhtenä tarjoajista.

Juha Mäkinen, IT-päällikkö
Keva

Tikkurila Oyj käyttää laajasti julkisia pilvipalveluita, ja julkisen pilven hallintomalli toteutettiin yhdessä Onregon kanssa. Yhteistyön lopputuloksena syntyi malli, jolla sisäisen IT:n sekä ulkoisten palvelutuottajien on mahdollista käyttää julkisen pilven resursseja yhdenmukaisella tavalla, tietoturvallisesti sekä kustannustehokkaasti. Näin julkinen pilviympäristö pysyy hallittuna.
Yhteistyö Onregon asiantuntijoiden kanssa oli miellyttävää, ja projektin kustannukset ja aikataulut suunnitellun mukaiset. Suosittelemme Onregoa kumppaniksi pilvihankkeissa.

Lauri Neuvonen, Manager, Datacenter Services
Tikkurila Oyj

Onrego toteutti meille julkisen pilven hallintomallin. Suosittelen Onregon palvelua muillekin.

Marko Altonen, Group Manager, Government ICT
Centre Valtori

Provincia on tuottanut julkisen pilven hallintomallin Onregon kanssa Onrego Cloud Governance-mallin mukaisesti,. Projektin lopputuloksena Provincia voi ottaa käyttöönsä julkisia pilvipalveluita käyttöön turvallisesti, määrämuotoisesti ja kustannustehokkaasti. Onregon toiminta oli laadukasta, ja projektin kustannukset raamien mukaiset. Suosittelemme Onregoa pilvikumppanina.

Antti Kovalainen, palvelupäällikkö
Provincia Oy

Managed Service Providers near Espoo

 • Helsinki
  Tietoevry creates purposeful technology that reinvents the world for good. We are a leading technology company with a strong Nordic heritage and global capabilities. Based on our core values of … More
 • Helsinki
  Nordcloud is a European leader in cloud implementation, application development, managed services and training. It’s a recognised cloud-native pioneer with a proven track record helping organisations … More
 • Helsinki
  Olemme IT-palveluyritys, joka huolehtii yritysten verenkierrosta ja auttaa asiantuntijoita työskentelemään fiksummin. Perustyömme on huolehtia, että 10-300 hengen asiantuntijaorganisaatioiden IT, … More
 • Helsinki
  Tarjoamme asiakkaillemme uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntä… More
 • Espoo
  VM IT tarjoaa IT-palveluita ja ratkaisuja pk-yrityksille ja yhteisöille. Palveluita ovat hallitut ylläpito, asiantuntija, kapasiteetti ja hankintapalvelut. Asiakkaat saavat kaikki IT-palvelut ja … More

View Map of MSPs near Finland

Are you from Loihde Cloudon Oy? Edit your profile
Managed Service Providers near Finland

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.