VM IT Oy

VM IT Oy
Description:
VM IT tarjoaa IT-palveluita ja ratkaisuja pk-yrityksille ja yhteisöille. Palveluita ovat hallitut ylläpito, asiantuntija, kapasiteetti ja hankintapalvelut. Asiakkaat saavat kaikki IT-palvelut ja laitteet käyttäjän taskusta pilvipalveluihin. Näin ollen asiakas säästää aikaa, rahaa sekä resursseja ja saa aina parhaan mahdollisen hyödyn irti tuottavuudesta.

10+ SMB

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity, Data Storage... and 8 more
Partnerships:
VMware, Cisco, Citrix, Dell, HP, +7 […]
HQ:
Espoo, Finland

VM IT Oy Reviews

Write a Review

Voisin suositella VM IT:tä PK-yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan IT-kumppanin itselleen. Meille valinnassa tärkeitä kriteereitä olivat luotettavuuden ja palveluvarmuuden lisäksi kyky antaa asiakastukea, joka on toteutunut VM IT:n kanssa.

Mikael Salmi
Asianajotoimisto Fenno

Kun teemme makukortteja ja olemme elintarviketuotantolaitos niin IT-järjestelmät ovat siinä todella tärkeässä roolissa, meidän on pystyttävä dokumentoimaan kaikki ERP- järjestelmäämme. Tietokoneiden täytyy olla toimintakunnossa ja kaiken datan saaminen on elintärkeää, varsinkin jos sattuisi sellainen harmillinen tilanne, että vaikkapa jossain raaka-aineessa olisi virheitä.
VM IT:ltä saamme nopeasti laadukasta puhelinpalvelua. He voivat ottaa tarvittaessa myös etäyhteyden. He ovat ammattilaisia IT-palveluissa.
Tietoturva meillä tarkoittaa sitä, että me voimme luottaa kaiken dokumentoimamme menevän oikeaan paikkaan ja luottaa siihen, ettei ulkopuolisia ole kiinni meidän järjestelmissämme. Se on meille äärimmäisen tärkeätä samoin kuin palvelun stabiilisuus ja siihen me voimme luottaa VM IT:llä,
Kasvun myötä vaihdoimme mm. ERP-järjestelmämme ja samassa yhteydessä totesimme, että meidän on otettava pieni hyppy myös koskien IT-ratkaisuja, sillä tarvitsimme ammattimaisen ja ammattilaisen palvelun, meillä onkin tapana sanoa IT-toimittajastamme VM IT:stä, että se on tarpeeksi pieni välittämään, mutta tarpeeksi iso osaamaan.

Dan Berglund
Opes Corporation Oy

Olemme luottaneet VM IT:n toimintaan ja olleet yrityksen asiakkaita siitä lähtien, kun VM IT perustettiin vuonna 2013.
Toimitukset asiakkaille ovat monesti kiireellisiä. Koska tavarat pitää välillä saada lähtemään asiakkaalle muutaman tunnin varoajalla, kyse on myös meidän uskottavuudestamme luotettavana toimittajana.
VM IT:llä voi olla ehdotuksia, mitä kannattaa tehdä. Esimerkiksi joihinkin riskeihin voi olla hyvä reagoida. Yhteistyömme on sujunut erittäin hyvin − olen tosi tyytyväinen.
VM IT:n palvelunlaatu on ollut todella hyvä. Olemme aina saaneet avun. Isommissa taloissa voi tulla eteen tavoitettavuusongelmia. Joidenkin yritysten tukeen ei voi soittaa ollenkaan, vaan asia pitää laittaa sähköpostilla. VM IT:n kanssa asiat saadaan puhelimessa kuntoon nopeasti.
Siinä yhdistyy kaksi hyvää puolta. Mitä nopeammin VM IT pystyy ratkomaan ongelmia, sitä enemmän heille jää aikaa muihin töihin. Toinen puoli on, että me saamme avun nopeasti.
Kuukausiveloituksella kustannukset ovat ennakoitavissa. Tämä palvelukonsepti VM IT:llä on ollut alusta lähtien, ja olemme todenneet sen hyväksi.

Juha Paakkonen
Beijer Oy

Managed Service Providers near Espoo

 • Helsinki
  Tietoevry creates purposeful technology that reinvents the world for good. We are a leading technology company with a strong Nordic heritage and global capabilities. Based on our core values of … More
 • Helsinki
  Nordcloud is a European leader in cloud implementation, application development, managed services and training. It’s a recognised cloud-native pioneer with a proven track record helping organisations … More
 • Helsinki
  Olemme IT-palveluyritys, joka huolehtii yritysten verenkierrosta ja auttaa asiantuntijoita työskentelemään fiksummin. Perustyömme on huolehtia, että 10-300 hengen asiantuntijaorganisaatioiden IT, … More
 • Loihde Cloudon on pilviteknologioihin ja hyperskaalan pilvialustoihin – Microsoft Azure, Google Cloud, AWS – erikoistunut asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme siirtämään sovelluksia ja dataa … More
 • Helsinki
  Tarjoamme asiakkaillemme uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntä… More

View Map of MSPs near Finland

Are you from VM IT Oy? Edit your profile
Managed Service Providers near Finland

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.