Procano AS

Procano AS
Description:
Procano har 40 medarbeidere og avdelinger i Brevik, Stockholm, Gjøvik og Oslo. Hovedkontor er i Oslo. Selskapets primærmarkeder er Norge og Sverige, med de øvrige nordiske land som sekundærmarkeder. Selskapet har for tiden 330 kunder med til sammen 5.300 medarbeidere. Våre kunder opererer innenfor ulike bransjer. Fellestrekket er at de stiller store krav til sin IT-leverandør, hva gjelder support, service, fleksibilitet og kompetanse. Procano er blant annet Microsoft Gold Certified Partner, Lenovo Premium Business Partner, HP Partner, Dell Partner og Broadnet Sertifisert Gullpartner. Selskapet omsatte for 62,1 MNOK i 2016 og med kontinuerlig vekst siden 2008. Selskapet har en meget solid finansiell plattform og ble i 2014 kåret til gaselle-bedrift for 7. år på rad.

20+ SMB SME upGrowth

CEMAsys

I dag leverer vi full-service IT-drift og -forvaltning med fokus på skytjenester fra Microsoft, hvor selskapet utnytter […]

Dreamwork

Høy sikkerhet er viktig for Dreamwork Rekrutteringsbyrået bruker ny teknologi og digitale kanaler når de leter etter de […]

Services:
Virtualization, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365, Managed IT, IT Consulting... and 4 more
Partnerships:
VMware, Microsoft, Lenovo, HPE, HP, +3 […]
HQ:
Porsgrunn, Norway
Branches: Stockholm and 1 more

Procano AS Reviews

Write a Review

Vi la opp til en strukturert og metodisk prosess. Procano scoret gjennomgående høyest i samtlige evalueringsrunder. De skilte seg tidlig ut med å forstå våre forretningsmessige behov, ikke bare de IKT-tekniske kravene.

Joakim Hines Bredahl, tidl. Mid-Office Director
Verdane Capital Advisors

Procano sitt mangfoldige tjenestetilbud, deres evne til å forstå våre forretningsmessige behov og raskt implementere en løsning optimalisert for oss, var avgjørende for vårt valg.

Didrik Paus, General Manager
Fish Vet Group Norge AS

Procano forvalter de tjenestene vi trenger for å gi et best mulig digitalt tilbud til våre barn, foreldre og ansatte i barnehagene, samt administrativt ansatte.

Thor Erling Skøien, Eiendomsforvalter
Læringsverkstedet

Å arbeide med Procano gir oss fred i sinnet; våre data og tjenester er sikret og profesjonelt ivaretatt.

Noralf Gamlem, CIO
Vard Group AS

Managed Service Providers near Porsgrunn

  • Sandefjord
    Anskaffelse av nytt ERP-system er et viktig strategisk valg for alle bedrifter. Det er viktig å velge riktig forretningsløsning og like viktig å velge riktig partner for implementering og støtte. Det … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from Procano AS? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.