Top Managed Service Providers in Sweden

 • Atea Sverige AB

  Kista, Stockholms län

  Atea Sverige AB

  Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT environments. We think it is essential to be close to you as a customer and that’s why we have around 30 local offices across Sweden, employing 1900 people. About 1000 of our staff are consultants, who help companies and organizations throughout the country to exploit the potential of IT more effectively.

  Company Size: 1,001-5,000 Employees Client type: LE

  Partners: VMware, Cisco, Citrix, Dell, EMC², HP ...

  Recent Clients

  Scania Srf konsulterna Vadstena Kommun ITS
 • Advania

  Stockholm, Stockholms län

  Advania

  Advania är med sina över 1000 medarbetare i Sverige, Island, Norge och Danmark en av de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden. Med en uttalad målsättning att vara den mest flexibla och värdeadderande leverantören hjälper vi våra kunder inom områdena IT-outsourcing, affärssystem, processautomatisering, contact center, IT-infrastruktur och integrationslösningar samt datacenter. Vi är certifierade inom ISO 9001 och ISO 27000.

  Company Size: 501-1,000 Employees Client type: SME, LE

  Partners: VMware, Cisco, Dell, EMC², Google, HP ...

  Recent Clients

  Euro-Center Handelsanställdas förbund Magine Netcontrol
 • Iver

  Solna, Stockholms län

  Iver

  Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att bli den bästa nordiska leverantören av IT-drifttjänster. Iver levererar IT-tjänster som möjliggör våra kunders fulla potential. Det gör vi med personligt engagemang, innovativa lösningar och kompetens i framkant, med målet att vara en långsiktig, hållbar partner.

  Company Size: 1,001-5,000 Employees Client type: LE

  Partners: VMware, Microsoft, IBM, Cisco, Amazon

  Recent Clients

  Veolia Nordic Hultafors Group AB S-Invest Trading AB Loipart
 • Cygate

  Solna, Stockholms län

  Cygate

  Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Vi är en del av Telia och på Sveriges största nät kan vi erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med både bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer. Våra 750 medarbetare på 21 orter i Sverige gör det möjligt. Vi arbetar nära våra kunder och skapar lösningar åt bland …

  Company Size: 501-1,000 Employees Client type: LE

  Partners: VMware, Avaya, Check Point, Cisco, Citrix, Dell ...

  Recent Clients

  Svenska Mässan Vara kommun Didriksons Swedavia
 • Nordlo

  Stockholm, Stockholms län

  Nordlo

  Nordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå. Med strategisk rådgivning, ett nära samarbete och med ansvarsfulla val av innovativ teknik hjälper Nordlo kunderna att driva digitaliseringen framåt. Vi har över 740 medarbetare på 41 orter i Sverige och Norge, omsättningen uppgick år 2020 till 1,4 miljarder SEK.

  Company Size: 501-1,000 Employees Client type: LE

  Partners: Microsoft, Kemp, HPE, HP, Cisco

  Recent Clients

  Wedholms Transticket MTA Bygg Miltronic
 • Invid Jönköping

  Jönköping, Jönköpings län

  Invid Jönköping

  INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Med vår erfarenhet och kompetens får du en bekvämare vardag och lösningar som stödjer och utvecklar din affär. Som partner är vi engagerade och vi hör av oss med jämna mellanrum för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Skulle något krångla, finns vi nära och är snabbt på plats när det behövs. Vårt partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Vi har alltid ögonen på omvärlden för att …

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SME, LE

  Partners: Pure Storage, Veeam, Adobe, Cisco, Citrix, Dell ...

  Recent Clients

  ACG Gruppen APM August Pettersson AB HV71 Forserum Safety Glass
 • Proact IT Group AB

  Kista, Stockholms län

  Proact IT Group AB

  Proact is Europe's leading Independent storage integrator and cloud services enabler. Delivering business agility since 1994 we help organisations across the globe reduce risk, reduce cost and most importantly deliver flexible, available and highly secure IT services. Our solutions cover all aspects of data storage, virtualisation, networking and security - with over 3,500 projects successfully delivered and 70PB of data under management in the Proact Enterprise Cloud. Proact deliver …

  Company Size: 1,001-5,000 Employees Client type: LE

  Partners: Riverbed, Veeam, Splunk, Amazon, Cisco, CommVault ...

  Recent Clients

  University of Copenhagen Skandiatransport BiP Solutions Rufus Leonard
 • IT-Total

  Solna, Stockholms län

  IT-Total

  Vår affärsidé är att levererar tjänster på ett säkert sätt för att hjälpa våra kunder i deras digitaliseringsresa. Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagsstiftningen. Det innebär att all personal på IT-Total är säkerhetsprövade. Vi sitter i nya säkra lokaler som är indelade i säkerhetszoner. Vi använder oss dessutom av de säkraste och högst miljöklassade datacentren i Sverige och vi har svensk leverans.

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SME, LE

  Partners: VMware, Aruba, Cisco, Dell, EMC², Fortinet ...

  Recent Clients

  Inkopio Apollo Taxi Stockholm
 • Infozone

  Stockholm, Stockholms län

  Infozone

  Vi arbetar med det vi är bäst på. Vi är experter på system management, virtuell infrastruktur, systemutveckling och Business Intelligence. Vi levererar kundanpassade, effektiva och robusta IT-system samt strukturerar och automatiserar era IT-miljöer för optimal funktion, drift och ekonomi. Våra erfarna resurser och vår expertis tar fram innovativa lösningar för våra kunders behov. Som kunder hos oss får ni information, kunskap och stöd i alla lägen. Vi hjälper er individuellt eller i team dä…

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SME, LE

  Partners: Nutanix, Microsoft, Citrix, Bitdefender

  Recent Clients

  Boliden Bergsöe AB Hultafors Group ClearOn Office Depot
 • JSC it-partner AB

  Nässjö, Jönköpings län

  JSC it-partner AB

  En IT-partner att lita på JSC är en IT-partner med stort fokus på våra grundvärderingar - kunskap, ärlighet och långsiktighet. Vår drivkraft är att göra våra kunder mer konkurrenskraftiga och mer lönsamma med rätt IT-stöd.

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SME, LE

  Partners: Cisco, HP, HPE, Meraki, Microsoft

  Recent Clients

  Offecct Forma Framtid Rörvik Timber Trivselhus
 • Fouredge AB

  Stockholm, Stockholms län

  Fouredge AB

  Fouredge är en IT-leverantör baserad i Stockholm med expertis inom outsourcing för små och medelstora bolag. Sedan 2007 har vi skapat sinnesro för IT-ansvariga genom att leverera stabila IT-lösningar och professionell support. Rätt lösning, för dig – helt enkelt!

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SMB, SME

  Partners: Microsoft, EMC², Dell, Citrix, Cisco

  Recent Clients

  SH Pension Iterio Stanley Security Sverige Stretch AB
 • Axians Sverige

  Linköping, Östergötlands län

  Axians Sverige

  Vi på Axians är fullkomligt övertygade om att medarbetare som trivs och gillar att gå till jobbet gör en bra insats vilket går hand i hand med visionen om att skapa ICT-branschens mest nöjda kunder. I Sverige och Danmark så består vår verksamhet av över 450 medarbetare och som en del av en koncern med 8000 medarbetare i 15 länder så är Axians en av de stora internationella aktörerna inom Information Communication Technology (ICT). Tillsammans skapar detta nätverk förutsättningar för ICT-proffs …

  Company Size: 501-1,000 Employees Client type: LE

  Partners: VMware, Citrix, EMC², f5, Fortinet, HP ...

  Recent Clients

  Acreo Nationalmuseum Hemsö
 • IXX IT-partner AB

  Ängelholm, Skåne län

  IXX IT-partner AB

  IXX är ingen IT-leverantör. Vi är en partner som levererar nya affärsmöjligheter och accelererar tillväxten för våra kunder. Vi må vara experter på att utveckla ledande IT-lösningar. Men det som verkligen utmärker oss är istället två saker. Vårt tankesätt. Och vårt arbetssätt.

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SME, LE

  Partners: Trend Micro, Symantec, SonicWall, Microsoft, HPE, HP ...

  Recent Clients

  Marco Lekmer Ängelholm–Helsingborg Airport FC Rosengård
 • RedBridge AB

  Stockholm, Stockholms län

  RedBridge AB

  We assist organisations to understand how they can integrate cloud computing into their existing IT strategies in Sweden and the Nordics. With our base in Open Source and Hosting (Linux/Xen plattforms) we have the knowledge to build the next generation of federated infrastructure environments. With our professional services we can help enterprises assess and deploy cost-effective cloud infrastructures, and accelerate the adoption of the cloud.

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SMB, SME

  Partners: Redhat, Amazon

  Recent Clients

  TUI Nordic SOS Barnbyar VD Lodon AB Klart.se
 • Further AB

  Kista, Stockholms län

  Further AB

  Further AB grundades 2004. Vår verksamhet bedriver vi på ett långsiktigt sätt, med högsta möjliga medarbetar- och kundnöjdhet som främsta mål. Vi tror att de båda parametrarna står i direkt förhållande till varandra, att en nöjd medarbetare är den som har störst förmåga att ge utmärkt service till våra kunder. Vi försöker också att stödja olika samhällsprojekt och organisationer som gör vår värld till en lite bättre plats att leva i. Vill du veta mer om vilka organisationer vi stödjer kan du …

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SMB

  Partners: Microsoft

  Recent Clients

  Excosoft Oy Malthe Winje Automation AB Panea AB
 • Active Solution

  Stockholm, Stockholms län

  Active Solution

  Kostnad och storlek för sensorer och styrenheter har reducerats till ett minimum. Snabbt internet finns till låg kostnad och oändliga möjligheter till databearbetning och datalagring ges via molnet. Detta sammantaget gör det möjligt att mäta, kontrollera och även styra "saker" till en väldigt liten kostnad. Vilka möjligheter ger detta ditt företag? För att hjälpa dig att förstå den tekniska utvecklingen och hur detta kan bidra till din verksamhet, erbjuder vi en halvdagsworkshop. När du är …

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SME, LE

  Partners: Microsoft

  Recent Clients

  StreamShed Arlanda Express
 • Rg19 i Norden AB

  Stockholm, Stockholms län

  Rg19 i Norden AB

  Vi har varit verksamma i över 50 år och har lång erfarenhet som utvecklats inom Industri-Matematik med unik kompetens inom IT-drift, system, plattformar, applikationer, integration och säkerhet. I kombination med vår långa erfarenhet kan Rg19 som fristående verksamhet samtidigt dra nytta av att vara ett mindre, snabbrörligt och flexibelt företag som innebär att vi har en mer personlig närhet till våra kunder. Tvärs igenom våra tjänsteområden löper gemensamma erbjudanden och kompetenser såsom sä…

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SMB, SME

  Partners: Oracle, Microsoft, IBM, HPE, HP

  Recent Clients

  CfN, Centrum för näringslivshistoria Ahlsell StayAt
 • Elastx

  Stockholm, Stockholms län

  Elastx

  Our high performance Openstack infrastructure is based in Sweden and is the foundation for our next generation automated platform. With custom provisioning and private PaaS you get the true value of running your applications in the cloud.

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SMB, SME

  Partners:

  Recent Clients

  Bonnier News Storebadge Reforce Björn Lundén
 • Dozer

  Stockholm, Stockholms län

  Dozer

  Vi tar helhetsanvar och/eller levererar spetskompetens för ditt företags IT-lösningar. -Säkerhet,PKI-Lösningar, brandväggslösningar, kryptering, intrångskontroll. -Implementering Totala nätverkslösningar, specialiserade lösningar på t.ex. backup och mobilitet. -Inköp Vi hjälper er vid större inköp med bid-förfaranden och produktkunskap. Vi har också logistiska och juridiska specialkunskaper. -Drift Vi löser er IT-Drift med totalansvar eller med specialiserade insatser i er unika miljö…

  Company Size: 2-10 Employees Client type: SMB

  Partners: Microsoft

  Recent Clients

  Affärslogik AB
 • DEVOTEAM SWEDEN

  Malmö, Skåne län

  DEVOTEAM SWEDEN
  (0)
  No Reviews Available

  We combine design and technology to swiftly transform ideas into reality: We call it Creative Tech. Our agile teams design and develop custom software for mobile, web and the cloud. Our business is built on close collaboration with our clients and to attract, grow, and learn from the best digital minds.

  Company Size: 51-200 Employees Client type: LE

  Partners: Salesforce, Microsoft, Google, Amazon

 • Altitude 365 AB

  Stockholm, Stockholms län

  Altitude 365 AB
  (0)
  No Reviews Available

  Altitude 365 är ett molnbaserat IT-tjänsteföretag som arbetar globalt och avdramatiserar vägen till molnet. Vår affärsidé är att förstå företags behov och genom molnets fördelar förvandla medarbetarna till produktiva hjältar, så att de kan fokusera på vad de gör bäst!

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SMB, SME

  Partners: Microsoft

 • Xperta AB

  Stockholm, Stockholms län

  Xperta AB
  (0)
  No Reviews Available

  Xperta är ett renodlat konsultbolag, det betyder att vi säljer inga licenser, vi säljer inga skrivartoner, vi äger inget datacenter och vi återsäljer ingen hårdvara. Det enda vi har är personer. Och kunskap. Massa kunskap. Vi tillför marknaden spetskompetens inom IT. Vi bygger våra lösningar på molnbaserade datacenter, kundens egna datacenter eller en blandning av de båda. Vi har stort fokus på Microsoftbaserade molntjänster och vårt huvudmål är att hjälpa våra kunder bli snabbare, mer …

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SMB, SME

  Partners: Microsoft

 • Basefarm AB

  Solna, Stockholms län

  Basefarm AB
  (0)
  No Reviews Available

  Basefarm is a European Managed Service Provider. We create market leaders by integrating the key competencies for digital transformation – big data, cloud computing and information security, into one service offering. Our delivery model covers everything from ”idea to cable”; we provide strategic advice, implementation projects and infrastructure operations under one management and on any cloud. Basefarm was founded in 2000 and our team of 760+ top engineers and advisors are servicing global …

  Company Size: 501-1,000 Employees Client type: LE

  Partners: Dell, Redhat, Microsoft, NetApp, Oracle, EMC² ...

 • Certezza

  Stockholm, Stockholms län

  Certezza
  (0)
  No Reviews Available

  Att ha en god informationssäkerhet är inte något som införs i organisationen och sedan kan anses vara klart. Informationssäkerheten måste underhållas kontinuerligt. Detta arbete är allt ifrån att hålla systemen uppdaterade och rätt konfigurerade till att ha personalen utbildad och säkerhetsmedveten. Certezza har ett komplett tjänsteutbud inom informationssäkerhetsområdet som vi har delat in i sex olika områden. Tanken är att kunna erbjuda er tjänster inom informationssäkerhetsområdet i alla …

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SMB, SME

  Partners: Zscaler, WatchGuard, Symantec, Kemp, IBM, Check Point

 • Accigo

  Stockholm, Stockholms län

  Accigo
  (0)
  No Reviews Available

  Accigo ble grunnlagt i 2007 fordi vi så et behov i markedet. IT-bransjen var reaktiv med mange mislykkede prosjekter og misfornøyde kunder som et resultat. For oss var det krystallklart, IT-bransjen trengte konsulenter og kunder som turte og kunne ta reelt ansvar. Det trengtes en kultur der alle tok ansvar og våget å utfordre hverandre. Det handlet i stor grad om å hjelpe kundene til å være en god kunde og at både kunde, leverandør og konsulent ønsket å ta ansvar og dermed være en del av et …

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SME, LE

  Partners: Microsoft

 • Zelly

  Stockholm, Stockholms län

  Zelly
  (0)
  No Reviews Available

  Zelly är ett IT-bolag i Stockholm med fokus att erbjuda företag användarvänliga, kvalitativa och moderna molntjänster, oavsett storlek på företaget. Med vår samlade erfarenhet har vi verktygen att skapa och erbjuda rätt lösningar för det nuvarande men även det framtida behovet.

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SMB, SME

  Partners: Microsoft, Citrix

 • Enzure AB

  Enskede, Stockholms län

  Enzure AB
  (0)
  No Reviews Available

  Vi säkerställer att ni lyckas med er IT och kan fokusera på er kärnverksamhet. Detta genom att ta vara på er verksamhets förutsättningar och krav. Vi hoppas att få ert förtroende genom att ge god och lyhörd service, bred kompetens och effektiva lösningar.

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SMB

  Partners: Microsoft

 • byBrick AB

  Stockholm, Stockholms län

  byBrick AB
  (0)
  No Reviews Available

  Med en passion för modern IT så navigerar vi varje dag företag genom det alltmer komplexa landskapet inom teknologi. Det är här vi skapar värde för våra kunder, genom att införa och förvalta precis rätt typ av IT lösningar. byBrick Operations är en komplett IT-partner. Våra affärsområden sträcker sig från drift, support och infrastruktur till säkerhet och managed hosting. Våra kunder ger oss ett övergripande eller avgränsat ansvar för deras IT-miljö - vårt erbjudande ger utrymme för …

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SMB, SME

  Partners: Webroot, VMware, SonicWall, Microsoft, Meraki, Cisco

 • Svenska Coegi AB

  Göteborg, Västra Götalands län

  Svenska Coegi AB
  (0)
  No Reviews Available

  Visst är det tråkigt när IT upplevs som krångligt, tidskrävande och problem uppstår i tid och otid? Låt oss hjälpa er att reda ut IT-problemen en gång för alla! Coegi är nämligen Västsveriges mest omtyckta IT-företag. Vi brinner för att erbjuda IT-tjänster som fungerar och låter er verksamhet fokusera på det ni är bra på. Vi är dessutom ett drivet och glatt gäng som levererar en mer personlig och professionell serviceupplevelse än många andra aktörer i branschen. Visst låter det fantastiskt? …

  Company Size: 2-10 Employees Client type: SMB

  Partners: Dell, Apple, HP, Lenovo, Microsoft, Ruckus

 • ITS Nordic

  Solna, Stockholms län

  ITS Nordic
  (0)
  No Reviews Available

  Vi på ITS Nordic levererar smarta IT-, telekom- och utskriftslösningar till alla typer av företag. Våra lösningar bygger på den absolut senaste tekniken och tanken är att våra kunder ska kunna jobba, maila, surfa, skriva ut och kopiera, utan några störningar och avbrott. Vi ser vår roll som en pålitlig IT-partner som tar ansvar, är tillgänglig och problemlösande. När vi ser till att våra kunders IT och kommunikation fungerar, kan de fokusera på sin kärnverksamhet och strategiska utmaningar. …

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SME, LE

  Partners: Microsoft, HPE, Citrix

 • GDM Konsult AB

  Sundsvall, Västernorrlands län

  GDM Konsult AB
  (0)
  No Reviews Available

  Vår affärsidé är att leverera kostnadseffektiva och kundanpassade it-tjänster till större kundverksamheter. Vårt mål är att vara kundens naturliga val av it-partner och medarbetarens naturliga val av arbetsplats. Vi tror att detta gör oss till en av regionens ledande leverantörer av kvalitativa it-tjänster och till regionens mest eftertraktade it-arbetsplats. Våra ledord är kvalitet, effektivitet, långsiktighet och trovärdighet.

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SME, LE

  Partners: Redhat, Microsoft

 • EdgeIT AB

  Västra Frölunda, Västra Götalands län

  EdgeIT AB
  (0)
  No Reviews Available

  It-lösningar som tar er in I framtiden. Edge bistår er med design, installation, projektering, driftssättning, driftsstöd och support av lösningar för unified communications.

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SMB

  Partners: RSA, Mitel, Microsoft, Lenovo, Kaspersky, IBM ...

 • QLS quality solutions

  Göteborg, Västra Götalands län

  QLS quality solutions
  (0)
  No Reviews Available

  Det är kärnvärden som genomsyrar allt vi gör och anledningen till varför våra kunder väljer att arbeta tillsammans med oss, år efter år. Våra medarbetare är erfarna experter inom det mesta som rör ditt nätverk och dina kommunikationslösningar – allt ifrån wireless och datacenter till säkerhetslösningar, SD-WAN och design, alla med en viktig gemensam nämnare – en stor passion och ett genuint intresse för vad de sysslar med.

  Company Size: 2-10 Employees Client type: SMB

  Partners: Meraki, HPE, Extreme Net., Cisco

 • WiseArc Advisors AB

  Mölndal, Västra Götalands län

  WiseArc Advisors AB
  (0)
  No Reviews Available

  As IT infrastructure specialists, we ensure that your organization’s digital mobility, security, and IT performance meet the changing demands of your industry. Our commitment to quality and reliable infrastructures allows you to concentrate on your core-business rather than IT challenges.

  Company Size: 2-10 Employees Client type: SMB

  Partners: Fujitsu, Citrix

 • Swoscom AB

  Lund, Skåne län

  Swoscom AB
  (0)
  No Reviews Available

  Swoscom ABs affärsidé är att, direkt och genom partners, tillhandahålla molntjänster och klassiska datahallstjänster med personlig service och som kan användas i både privata och publika moln för små och medelstora företag. Vår definition på molntjänster är tjänster som produceras på annan plats än där kunden fysiskt sitter och som konsumeras och debiteras efter utnyttjande. I vår produktportfölj finns tjänster som co-location, virtuella kontor, hosted exchange, IP-telefoni, backuptjänster, …

  Company Size: 2-10 Employees Client type: SMB

  Partners: Google, Amazon, Microsoft, Veeam, VMware

 • VETA Konsult Sverige AB

  Gustavsberg, Stockholms län

  VETA Konsult Sverige AB
  (0)
  No Reviews Available

  VETA offers best-in-class IT support services and solutions. Let us take care of your IT requirements while you focus on your business. Here are a few ways we make IT maintenance easy for you: VETA can take care of all your IT requirements so you can focus on other revenue generating activities. Our team works hard to ensure our client’s IT infrastructure functions smoothly. Here are a few ways we make IT maintenance easy for you: With over 17 years of experience,, we offer state-of-the-…

  Company Size: 2-10 Employees Client type: SMB

  Partners: Microsoft

 • Endit AB

  Kumla, Örebro län

  Endit AB
  (0)
  No Reviews Available

  Vår erfarenhet gör att vi kan få din IT att fungera. Vi gör IT enkelt. Utan att du behöver bry dig. Vi är lätta att komma i kontakt med. Tillgänglighet är något vi ständigt arbetar med. Att slutföra de uppdrag vi tar på oss är för oss en självklarhet. IT kan betyda väldigt olika saker beroende på vem man pratar med. Vi är bra på att anpassa oss efter just din situation.

  Company Size: 2-10 Employees Client type: SMB

  Partners: Datto, Dell, HP, Microsoft, Sophos

 • Shibuya

  Borås, Västra Götalands län

  Shibuya
  (0)
  No Reviews Available

  Secure IT from Sweden. Shibuya's services in cloud and infrastructure, IT support, digital workplaces and cyber security are vital parts of the clients' everyday operations. Therefore a solution from Shibuya meet the highest demands on on security, availability and business efficiency. With a Nordic tech company, with local data centers and manned 24/7 operations, clients can rest assured that their valuable data stays where they want it to be. Shibuya is certified for ISO 27001, 14001, …

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SME

  Partners: IBM, Microsoft

 • LOAD

  Kista, Stockholm County

  LOAD
  (0)
  No Reviews Available

  När systemen aldrig någonsin får stanna krävs en IT-partner som lever upp till extremt höga krav. Vår spetskompetens är din trygghet.

  Company Size: 11-50 Employees Client type: SMB

  Partners: IBM, SAP

 • Pedab

  Borås, Västra Götalands län

  Pedab
  (0)
  No Reviews Available

  Pedab provides IT-infrastructure, software solutions and services from selected suppliers to european companies. Pedab has 130 employees in 9 countries, including Sweden, Norway, Denmark, Finland, Iceland, Estonia, Lithuania, Latvia and France. Pedab provides products from leading vendors such as IBM, Huawei, Symantec, Centrify, Lenovo, Supermicro, Informatica and Clavister. The turnover of the Pedab Group for 2017/18 amounted to EUR 200 million, corresponding to a growth of 24.2 percent.

  Company Size: 51-200 Employees Client type: SMB

  Partners: VMware, Symantec, SAP, Lenovo, IBM, Huawei ...

Customer Spotlight

Dina Försäkringar

Iver har sedan 2011 varit leverantör av IT-drifttjänster till Dina Försäkringar. I samband med att avtalet förlängdes fö[…]

By Iver

CEVT

CEVT samarbetar med Nordlo för en skalbar och stabil IT-plattform

FAR

FAR är en branschorganisation för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister. […]

By Iver

Södra Skogsägarna

Skapa ”Skogsbranschens bästa IT-lösning”! Det var uppmaningen Torbjörn Svärd, CIO för Södra Skogsägarna fick av […]

Client Reviews

 • Solna
  Vi är Stockholms största taxibolag, men vi är för små för att bygga en egen IT-avdelning med den spetskompetens, dygnet-runt-övervakning och support som krävs. Eftersom vår verksamhet bygger på att vi alltid är igång är en stabil och övervakad driftmiljö A och O. Vi har flera affärskritiska system som vi inte kan lägga i något publikt moln. IT-Total ansvarar för allt som … more
  Carl Vad-Schütt, CTO
  Taxi Stockholm
 • Stockholm
  Med Fouredge som vår partner så behöver vi ej själva ha någon kompetens för nätverk vilket vi tycker är skönt eftersom vi då kan fokusera på våra egen kärnverksamhet. Jag vill även lyfta fram att den flexibilitet Fouredge tillför är ovärderlig för alla våra projekt och siter. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Fouredge som nätverksleverantör.… more
  Patrik Ström, CIO
  Bonava AB
 • Stockholm
  Vi har ett fint och väldigt enkelt samarbete med Infozone som förstår de utmaningar vi står inför och ständigt hjälper oss med rätt lösningar för att utveckla Skånetrafiken. more
  Pär Svensson
  Skånetrafiken
 • Jönköping
  INVID tar det viktiga helhetsansvaret inom IT på ett väldigt seriöst sätt. Vi uppskattar deras lyhördhet och förmåga att proaktivt informera oss om nya effektiviseringsmöjligheter inom IT. more
  Camilla Carlsson, ekonomichef
  Conform Collection
 • Solna
  Vi ser att tjänstekonceptet fungerar. Vi blir mindre sårbara när det gäller egen kompetens kring teknisk infrastruktur och kan istället fokusera på att bli bra beställare från ett affärs- och verksamhetsperspektiv. Vi kan ha fokus på att stötta verksamheten och det blir helt enkelt roligare och mer motiverande att jobba på det sättet. Det är lika viktigt att personkemin … more
  Torbjörn Svärd, CIO
  Södra Skogsägarna
 • Stockholm
  Efter Dozer hjälpt oss med flytten till molnet känns det som vi jobbar på kontor 2.0. more
  Abbe Adler, VD
  Affärslogik AB
 • Ängelholm
  IXX stack ut från mängden genom att vara en IT-partner som verkligen förstod vår verksamhet och anpassade en lösning till våra behov. Det märks att de lägger energi på att sätta sig in i kundens verksamhet och att de har erfarenhet från att hjälpa många olika branscher inklusive andra idrottsorganisationer. more
  berättar Klas Tjebbes, VD
  FC Rosengård
 • Vi hade möjlighet att återanvända tidigare investeringar av hårdvara, vilket var väldigt bra. I den nya lösningen har vi fokuserat på våra kunder genom att göra oss mer tillgängliga. Vi har nu bättre verktyg i vår nya lösning för att underlätta i vår vardag. Den nya lösningen är dessutom skräddarsydd för att passa vår verksamhet. more
  Tommy Grahn, VD
  Nevotex AB
 • Stockholm
  Vi har samarbetat med Office IT-Partner i ett år nu, främst med en lösning för ett IT-hotell. Och jag tycker att samarbetet har kommit igång bra. Vår kontaktperson beskriver lösningar så att den ekonomiska nyttan går fram och han förstår vår verksamhet. Blickar vi framåt ser det också lovande ut och jag hoppas mycket på Office IT-Partner. IT-Partners strategiska … more
  Lars Toresson, Ekonomichef
  Andersson & Rask AB
 • Solna
  Tillsammans med Candidator har vi skräddarsytt lösningar som är anpassade efter våra behov idag och i framtiden. Förvissade om att vår IT och telefoni alltid fungerar kan vi fokusera på vår kärnverksamhet. more
  Fredrik Karlsson, Vice VD
  Serneke

Map View