SJ-Solutions BV

SJ-Solutions BV
Description:
Sinds 2003 is SJ-Solutions gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van omgevingen voor storage, computing, back-up, archivering en virtualisatie. Stabiele oplossingen voor de belangrijkste data ter wereld: uw data!
Daarnaast bent u voor High Performance Computing oplossingen (HPC) bij ons aan het juiste adres. Als Authorized Partner voor o.a. Fujitsu, Netapp en CommVault hebben wij de kennis in huis om ook voor uw organisatie het beste uit deze producten te halen.

20+ SMB

Vezet

Sinds 1914 is Koninklijke Vezet een pioneer in de landbouw, productie en levering van verse produkten voor de […]

Gelderse Vallei

ZGV is afhankelijk van een aantal storage platformen voor de kritieke zorg die zij levert aan de gemeenschap. Eén […]

Services:
Virtualization, Server Mgmt, IaaS, Hyper-convergence, Data Storage... and 3 more
Partnerships:
Zerto, Cisco, CommVault, Fujitsu, HPE, +6 […]
HQ:
Leusden, Netherlands

SJ-Solutions BV Reviews

Write a Review

Ik kon niet geloven dat hetgene wat Fujitsu voorstelde mogelijk was, maar we hadden de tests uitgevoerd en waren onder de indruk over de prestaties op het aantal schijven. Het was duidelijk de beste oplossing voor de beste prijs en hadden de testresultaten om het te bewijzen.
De installatie verliep vlekkeloos dankzij Fujitsu, SJ-Solutions B.V. en DataCore. We konden alle virtuele systemen snel migreren zonder verstoring van onze dienstverlening, wat extra belangrijk is voor een ziekenhuis waarbij we geen downtime kunnen permitteren in verband met risico’s voor de gezondheid van onze patiënten. We hebben nu een stabiele, schaalbare oplossing die de prestaties levert die we nodig hebben.

Vincent te Koppele, Hoofd ICT
Ziekenhuis Gelderse Vallei

Er was geen evaluatieproces, omdat SJ-Solutions B.V. weet hoe wij denken en wat de eisen zijn. Dus toen ze met een voorstel kwamen om Fujitsu hardware met DataCore in te zetten, waren we ervan overtuigd dat het zou voldoen aan onze behoeften. Er was wel een tijdsdruk, omdat de huurovereenkomst op onze bestaande hardware op zijn einde liep. Echter, een goede voorbereiding aan de kant van SJ-Solutions B.V. en Fujitsu zorgden ervoor dat we klaar waren voor de implementatie.
Het was een geweldige ervaring om te werken met Fujitsu, SJ-Solutions B.V. en DataCore, en de nieuwe oplossing stelt ons in staat om een hoger niveau van dienstverlening te kunnen bieden aan onze klanten. We zullen het zeker overwegen om weer samen te werken met Fujitsu als onze technologie behoeften doorontwikkelen.

Andre Weits, ICT Manager
Koninklijke Vezet

SJ-Solutions kent onze omgeving en heeft een aantal potentiële ETERNUS storage ontwerpen voorgesteld. Alleen Fujitsu en SJ-Solutions kunnen de oplossing binnen de deadline leveren, terwijl ze ook nog eens voldoen aan onze eisen en ons budget. Dat maakte ze de beste keuze om het nieuwe storage platform te leveren, configureren en installeren.
Er heeft een enorme prestatieverbetering plaatsgevonden – ergens in de regio van 180.000 IOPS, wat betekent dat onze kritieke EAM-applicatie twee keer zo snel is. Gebruikers zijn dus extra productief en minder geïrriteerd.

Siwart van der Veen, Manager ICT
KLM Equipment Services BV (KES).

Managed Service Providers near Leusden

 • Veenendaal
  Cegeka helpt ondernemingen om sterk te staan en te groeien in een digitale wereld. Dit is mogelijk dankzij onze geavanceerde IT-oplossingen, een strategische manier van denken en een praktische … More
 • Amersfoort
  Fellowmind maakt als innovatieve businesspartner bedrijven binnen uiteenlopende branches toekomstbestendig. Dat doen we middels de slimme inzet van Microsoft cloud oplossingen, het stimuleren van … More
 • Veenendaal
  SPEYK is jouw ICT kennispartner uit het midden van het land: Veenendaal. Met meer dan 15 jaar ervaring een betrouwbare ICT dienstverlener voor zakelijke dienstverlening en het onderwijs. Ons doel is … More
 • Amersfoort
  CAM is a service knowledge organization, specialized in the design, implementation and management of facility data centers (private clouds). Our solutions are in line on current issues in the areas … More
 • Ede
  Welnet is your Managed IT Service provider which delivers the IT of tomorrow right at your doorstep. Personally, fast and secure. More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from SJ-Solutions BV? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.