Cheops

Cheops
Description:
Nieuwe technologie maakt van de bedrijfswereld meer dan ooit een survival of the fittest. Wie niet mee is, verdwijnt. Wie panikeert ook. Het komt erop aan te weten wat relevant is voor úw business, zodat nieuwe technologie u niet inhaalt en oude technologie u niet tegenhoudt.
Dat is wat Cheops doet. Onze 300 IT-experts denken strategisch met u mee en maken uw bedrijf efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever.

35+ LE upGrowth Microsoft EU

Vlerick Business School

Vlerick Business School is zeker van beschikbaarheid IT-infrastructuur dankzij uitbesteed beheer

Intervest

Intervest verhuurt flexibele werkplekken met IT in de cloud

Services:
Virtualization, Azure, Backup & Recovery, Cloud Migration, Colocation... and 8 more
Partnerships:
Fortinet, Extreme Net., VMware, HPE, HP, +2 […] more
HQ:
Kontich, Belgium
Branches: Gent and 1 more

Cheops Reviews

Write a Review

Nu onze IT gecentraliseerd is via de Cheops Cloud en ook door Cheops wordt beheerd, draait alles efficiënter, meer flexibel en veiliger. IT security heeft voor ons de hoogste prioriteit aangezien we voortdurend bezig zijn met financiële transacties. We werken in verschillende tijdzones dus een constante ondersteuning en permanente uptime zijn voor ons uiterst belangrijk.
Onze interne IT-infrastructuur was afgeschreven en we zochten naar een manier om alles gebruiksvriendelijker, tegen een lager budget per gebruiker en veiliger te organiseren. Cheops kwam met een offerte waarin we ons perfect konden vinden.

Achim Deviaene, Financial Officer
Incofin

Sinds Cheops onze IT-infrastructuur beheert, hebben we geen ongeplande downtime meer gehad. Dat kunnen we ons als internationaal opleidingsinstituut ook niet permitteren. Elke uitval van onze IT-infrastructuur – van de internetverbinding tot de gegevensopslag - heeft een grote impact op onze activiteiten. We gebruiken bijvoorbeeld ook digitale leerplatformen met lesmateriaal en interactieve oefeningen, en die moeten altijd beschikbaar zijn.
Onze IT-afdeling is niet zo groot - een 12-tal medewerkers - waardoor het soms moeilijk is om de juiste mensen aan te trekken en aan boord te houden. We hebben dan ook beslist om het beheer uit te besteden. Zo zijn we zeker van de continuïteit en worden we altijd ondersteund door specialisten.
Cheops begreep goed wat onze noden zijn en leverde een voorstel dat qua service en budget het best beantwoordde aan onze verwachtingen.

Jan Van Hyfte, IT Manager
Vlerick Business School

De grootste toegevoegde waarde halen we uit de ondersteunende managed services van Cheops. Zij organiseren alles en volgen het op, inclusief de rapportering over de campagnes. Als organisatie investeer je soms in een product waar vervolgens niets mee gebeurt. Dankzij de opvolging door Cheops wisten we dat we ook echt resultaten zouden halen. Zij boden ons niet louter een product aan maar wel een complete service. Cheops heeft samen met ons de set-up gedaan, die snel gebeurd was aangezien alles online verloopt.

Genkis Gurlek, IT-manager
Claeys & Engels

Onze oude servers, die draaiden in de hoofdvestiging in Lübeck, werden instabiel en kregen stilaan geen ondersteuning meer. We konden toen kiezen om te investeren in nieuwe on-premise hardware maar we beslisten om over te stappen naar de cloud. Cheops overtuigde ons met hun voorgestelde aanpak, expertise en internationale scope.
We mikken als onderneming heel bewust op de digitalisering en automatisering van onze processen. Daardoor zijn we natuurlijk ook meer afhankelijk van IT. Onze data en applicaties moeten dus altijd beschikbaar zijn. Door onze IT-infrastructuur over te hevelen naar de cloud en centraal te laten beheren door Cheops, hebben we een veel grotere garantie op continuïteit en hoeven we niet te vrezen voor downtime. We krijgen bovendien ondersteuning door een team van specialisten voor alle aspecten van onze IT-omgeving. Zelf kunnen we al die expertise onmogelijk in huis halen. We hebben nu intern nog maar één medewerker nodig die verantwoordelijk is voor de hardware en die kan nu onbezorgd op vakantie vertrekken. Dat was vroeger wel anders.

Joachim Pinn, Managing Director
Bruhn Spedition

Cheops levert en onderhoudt onze hardware en software, beheert de servers, geeft IT-ondersteuning aan de eindgebruikers – ook voor de mobiele toestellen - en zorgt ervoor dat onze IT-omgeving, inclusief de internetverbindingen, altijd werkt.

Jean-Paul Sols, CEO
Intervest

Managed Service Providers near Kontich

 • Kontich
  Een jong team van 50 ICT-addicts - experten in systemen, netwerken en technologie. We steken graag de handen uit de mouwen, schouder aan schouder met je eigen medewerkers. More
 • Antwerpen
  Acom is een team van gepassioneerde IT professionals: adviseren, installeren, herstellen, onderhouden en bewaken van uw omgeving zijn onze specialiteiten. More
 • Kontich
  ITCE has been providing IT services to SMEs for almost 20 years. That’s why we understand better than anyone the types of IT challenges the businesses face today. With the ITCE subscription service, … More
 • Ranst
  OB-V-US was founded back in 2015 with only one thought in mind: Becoming leading experts in the field of Enterprise workplace, cloud management and security. More
 • Edegem
  ePact is de hybrid cloud poot van de Uptime Group, de infrastructuurcluster binnen Cronos Group. Als onderdeel van een groter geheel is ePact bij uitstek in staat om op het gebied van digitale … More

View Map of MSPs near Brussels

Are you from Cheops? Edit your profile
Managed Service Providers near Brussels

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.