CloudCom

CloudCom
(0)
No Reviews Available
Description:
Als voorlopers en true believers in het potentieel van cloudoplossingen realiseerde CloudCom zijn eerste projecten al in 2009. Sindsdien zijn we een stabiel en financieel gezond bedrijf gebleven dat vandaag investeert in een gezonde groei. Onze CloudCom oplossing, gebaseerd op een hybride Cloud model, garandeert een technische sluitende, veilige, schaalbare en performante IT-oplossing waarbij onze service desk u ontzorgt van mogelijke issues. Ze garandeert ook continuïteit en volgt de evolutie van nieuwe technologieën waar deze investering anders bij u zou liggen. Onze oplossing wordt aangeboden in een transparant maandelijks prijsmodel dat u toelaat om uw investeringen eerder te richten op uw core business.
U kan bovendien beroep doen op ons uitgebreid eco-systeem van partners waardoor wij een single point of contact kunnen zijn voor uw ganse IT gerelateerde infrastructuur.

15+ SMB ISO 27001

Services:
VoIP, IaaS, Hosted Exchange, Email Security, Domain Hosting... and 18 more
Partnerships:
Veeam, Aruba, Barracuda, Bitdefender, Check Point, +9 […]
HQ:
Aalter, Belgium

Managed Service Providers near Aalter

  • Eeklo
    Met een gedreven team, een persoonlijke aanpak en kennis van zaken bieden we KMO's een totaaloplossing voor hun volledige IT- en Telecominfrastructuur. More
  • Deinze
    Sonorado beheert uw ICT-uitdagingen.
    We zijn een dynamische partner die ICT-kennis en ervaring koppelt aan gedrevenheid. Met oog voor de eigenheid van bedrijven en de diversiteit van sectoren, … More

View Map of MSPs near Brussels

Are you from CloudCom? Edit your profile
Managed Service Providers near Brussels

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.