Voxtra

Voxtra
Description:
Met een gedreven team, een persoonlijke aanpak en kennis van zaken bieden we KMO's een totaaloplossing voor hun volledige IT- en Telecominfrastructuur.

5+ SMB upGrowth

Services:
VoIP, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365, Managed IT, ERP... and 2 more
Partnerships:
Microsoft, HP, Fortinet, 3CX
HQ:
Eeklo, Belgium
Website:
Tel:
09/395 44 00

Voxtra Reviews

Write a Review

Via mond-aan-mond reclame hadden wij gehoord dat Voxtra ons kon helpen bij de vervanging van onze oude server. Na dit project zijn we vaste klant geworden en raden wij Voxtra nu ook aan bij onze klanten.

Marc Vermassen, Zaakvoerder
Kantoor Vermassen NV

Wij zijn een accountantskantoor met als troef juridisch en fiscale expertise.
Bij de verbouwingswerken van ons nieuw kantoor werd Voxtra ons aangeraden door onze elektrotechnieker. Het eerste contact met de zaakvoerder voelde meteen gemoedelijk aan!
We hadden nood aan een delijk uitgebouwd computernnetwerk op maat van onze onderneming. Voxtra installeerde bij ons het volledige netwerk en een telefooncentrale waardoor zij volledig aan onze behoeften voldeden.
De support van Voxtra is makkelijk bereikbaar en de wachttijden voor een interventiezijn kort. Ze zijn snel van aanpak, erg vriendelijk en behulpzaam. Het zijn ook echte experten in hun vak, bovendien is hun facturatie transparant en eerlijk.
We hebben een goed contact met zowel de zaakvoerders als de medewerkers en spreken hen aan met de voornaam, dit maakt het contact vlotter en strookt meteen ook perfect met onze eigen manier van werken! Wij bevelen Voxtra zeker en vast aan aan onze collega ondernemers!

Chantal Geeroms, Administratief medewerker
FISCAAL ADVIESBUREAU DE SMET BV

Enkele jaren geleden werden we klant bij Voxtra, dit omdat het direct duidelijk was hoe goed hun know how over hun producten is.
Ze denken mee met hun klanten en zorgen ervoor dat de telefonie op maat van het bedrijf gemaakt zal worden.
Hun snelle service en duidelijke communicatie is samen met hun correcte prijs alles wat je maar kan wensen als klant.

Kimberley De Winter, Zaakvoerder
CUBE

Ik heb Steven leren kennen via een gemeenschappelijke relatie en al snel werd de eerste samenwerking een feit. Onze firma kende een gezonde groei en Steven was de juiste man op het juiste moment. Sindsdien werken we op regelmatige basis samen en onderhoudt Voxtra ons netwerk en zowat alles wat er aan hangt. Dankzij Voxtra kunnen we genieten van een stabiel netwerk, hebben we één aanspreekpunt én snelle interventies. Steven en Stéphanie kennen onze firma door en door; dat werpt zijn vruchten af!​

Koen Van Wiemeersch, Zaakvoerder
Van Wiemeersch

Managed Service Providers near Eeklo

  • Gent
    ITAF is a leading ICT company for SMB in Belgium with offices across the country. Founded in 1999 and over the years the company has grown to over 70 employees, consultants, and specialists who are … More
  • Aalter
    Als voorlopers en true believers in het potentieel van cloudoplossingen realiseerde CloudCom zijn eerste projecten al in 2009. Sindsdien zijn we een stabiel en financieel gezond bedrijf gebleven dat … More

View Map of MSPs near Brussels

Are you from Voxtra? Edit your profile
Managed Service Providers near Brussels

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.