ZeroPlex

ZeroPlex
Description:
ZeroPlex, een jong bedrijf waarin deskundigheid, enthousiasme en eigenzinnigheid hand in hand gaan. Een bedrijf waarbinnen slimme technologie, marketing en vormgeving elkaar ontmoeten, elkaar versterken. ZeroPlex ondersteunt haar klanten in de groei van hun ondernemingen. We doen dit met een hecht team van jonge professionals welke een frisse blik werpen op bestaande bedrijfsprocessen. Wij leveren pragmatische en doelgerichte oplossingen op het gebied van ICT en marketing. Eigenzinnig als we willen zijn, gaan we telkens op zoek naar slimme combinaties. Slim, door onze diensten optimaal aan elkaar te koppelen. Slim, door met een frisse blik naar uw bedrijf te kijken, u prikkelen tot vernieuwing en verandering. Een stap verder denken dan hier en nu is onze tweede natuur. Daarbij past vertrouwen... over en weer, een open communicatie met korte lijnen, passie en gedrevenheid. Jezelf telkens opnieuw uitvinden. Dat is iets wat ZeroPlex iedereen gunt. ZeroPlex gaat met u in gesprek en draagt slimme technologie en marketingoplossingen aan. Als partners goed voorbereid op weg naar morgen! Een functionele website, handige software voor uw interne logistiek, een mooie huisstijl, een moderne telefooncentrale of het beheer van uw computernetwerk. Zomaar een greep uit onze diensten. Daarvoor kunt u natuurlijk terecht bij diverse andere bedrijven. Dat kost echter tijd en geld en de logische koppelingen worden vaak gemist. Juist in die verbindingen schuilt onze kracht. ZeroPlex kan u een totaalpakket leveren, wil u als partner écht ontzorgen. Daarvoor staat een team van specialisten voor u klaar.Enthousiaste en gedreven mensen die ieder in hun vakgebied diepgaande kennis hebben. Daar waar deze kennis en diepgang elkaar ontmoeten, ontstaat de kracht van ZeroPlex!
#MSP Select Netherlands

MSP Select Netherlands 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, ZeroPlex demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

10+ SMB upGrowth ISO 27001 ISO 9001

Manufactuur B.V.

BIJ MANUFACTUUR IEDER ZIJN EIGEN FIREWALL EN WIFI NETWERK

VAEX

Onafhankelijk advies en producten waar je op kan vertrouwen.

Services:
VoIP, Server Mgmt, PaaS, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365... and 4 more
Partnerships:
Microsoft, Lenovo, Bitdefender, Acronis, 3CX
HQ:
Venlo, Netherlands

ZeroPlex Reviews

Write a Review

Het is erg fijn dat bij ZeroPlex alles onder één dak zit. Van software tot hardware, van cloud tot automatisering. Dit maakt het overzichtelijk.

Lisanne Rouwet, Manager Operations & Business Development
VAEX

ZeroPlex is een bijzonder bedrijf, ze zijn relatief jong qua team, maar absoluut kundig, doorpakkers en ze innoveren met ons mee. Compleet anders dan andere partijen in deze markt.

Karel Hermans, directeur
Kempen Transport

Met dit soort zaken is geen bericht altijd een goed bericht. Alle problemen worden in een handomdraai opgelost. Zo krijg je heel tevreden huurders.

Chantal van Kessel
Manufactuur B.V.

Met de kennis en betrokkenheid van ZeroPlex hebben we onze processen kunnen vertalen in een operationeel systeem waarbij we nog elke dag de mogelijkheid hebben om dit uit te breiden.

Roy Hendrix, QESH-Manager
Customs Support Safety

Het grote voordeel van ZeroPlex is dat zij de tijd nemen om samen te sparren over nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Hierdoor weten we vooraf dat de geplande ontwikkeling ook het gewenste resultaat zal opleveren.

Loek Berden, Business Controller
CTV Multimodal Container Transport

Ondanks dat het pro Deo is, doet dit niets af aan de professionaliteit van de software die ze voor ons hebben ontwikkeld en in beheer hebben.

Frans Verhaegh, secretaris
Stichting Maria Auxiliatrix Run (M.A.-Run)

Vanaf dag één betaalt de ICT-oplossing op maat van ZeroPlex zich terug!

Jeroen Hendrix, Owner
Hendrix Fruit & Vegetables

Managed Service Providers near Venlo

  • Venlo
    Als toonaangevende organisatie in de IT branche zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, implementeren en beheren van hoog beschikbare IT-oplossingen die aansluiten bij de specifieke … More
  • Venlo
    ICT als aanjager van je business Meer succes met slimme ICT-oplossingen Als ICT-partner helpen we jou met het optimaliseren en innoveren van je business. Van de inzet van onze consultants op … More
  • Venlo
    Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Systemec is een onafhankelijke en strategische partner van … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from ZeroPlex? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.