Insign.it

Insign.it
Description:
Als toonaangevende organisatie in de IT branche zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, implementeren en beheren van hoog beschikbare IT-oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften en strategische doelstellingen van onze klanten. Relaties waarvan wij de IT- infrastructuur beheren en onderhouden, kunnen zich maximaal concentreren op hun core business. Wij waarborgen continuïteit, kwaliteit en efficiëntie die je van een hoogwaardig IT-dienstverlener mag verwachten.

20+ SMB SME ISO 27001 ISO 9001

Leolux

Levering en implementatie van een IT-infrastructuur verspreidt over 2 productie locaties.

Vostermans Ventilation

Levering en implementatie redundant datacenter concept.

Laurentius Ziekenhuis

Advisering, levering en implementatie van een nieuwe storage infrastructuur gebaseerd op NetApp technologie.

Crowe Peak

Levering en implementatie van een nieuwe IT-infrastructuur op basis van hoog beschikbaarheid.

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS... and 13 more
Partnerships:
Citrix, HPE, Extreme Net., Pure Storage, Cisco, +10 […] more
HQ:
Venlo, Netherlands

Insign.it Reviews

Write a Review

Voor nu zijn we in ieder geval zeker de komende jaren voorzien van een ultra goed systeem. Ik merk zelf ook dat het systeem een stuk robuuster is als de voorgaande jaren.

Marco Gielen
Leolux

Van Seacon mag je verwachten, dat we ons verplaatsen in onze klanten en andere stakeholders en altijd oplossingsgericht met hun meedenken, essentieel hiervoor is dat we de technische basis goed hebben staan. Met deze partner voorzien we in deze vereisten voor nu en in de toekomst. Hierdoor zijn we in staat altijd voorop te lopen in de kwaliteit van onze dienstverlening en onze toegevoegde waarde zeker te stellen.

Sylvester van de Logt
Seacon Logistics

In het ontwikkelingsproces van onze nieuwe serveromgeving hebben wij actief samengewerkt met Insign.it. Deze samenwerking hebben wij als zeer prettig ondervonden. De experts van Insign.it hebben veel kennis in hun vakgebied en een uiterst professionele houding; een betrouwbare aanrader.

Rob Hoogers
Cabooter Group

Onze eindgebruikers merken flinke verbeteringen. Applicaties werken sneller waardoor meer rapporten gedraaid worden en dus meer inzicht wordt verschaft.

Ruud Rutten
Bruynzeel Storage Systems

Insign.it is al jaren een van onze vaste IT-partners. Ook in dit traject hebben zij zich bewezen als een partij die goed meedenkt in de structuur en cultuur van de klant, waren zij goed bereikbaar en kwamen met goede hands-on oplossingen.

Remco Tiel
Chassé Theater

Een hoge beschikbaarheidsgarantie van onze IT-infra is essentieel voor Vostermans Ventilation. Onze steeds complexere industriële automatisering is hier medeafhankelijk van. Samen met de deskundigheid van Insign.it zijn we erin geslaagd deze infra beschikbaarheid naar een hoger niveau te tillen.

Gerard Ottenheijm
Vostermans

Insign.it adviseerde ons het gebruik van een extern datacenter. Hierdoor heeft Munckhof een solide techni-sche infrastructuur gebouwd voor de toekomst en is Munckhof in staat om een nog hogere beschikbaarheid en performance te leveren.

Peter Hesen
Munckhof

Mede door het hoge niveau van professionaliteit door Insign.it hebben wij deze infra “overhaul” kunnen realiseren. Mooi om te zien dat Insign.it dit niveau ook behoud tijdens het beheer van onze omgeving.

Patrick van der Bovenkamp
Crowe Peak

De implementatie van de Pure storage oplossing is zeer soepel verlopen en de eerste resultaten zijn gewel-dig: de performance is significant verbeterd en het beheer is echt eenvoudig.

Clifford Lenkens
Quantore

Managed Service Providers near Venlo

 • Venlo
  ZeroPlex, een jong bedrijf waarin deskundigheid, enthousiasme en eigenzinnigheid hand in hand gaan. Een bedrijf waarbinnen slimme technologie, marketing en vormgeving elkaar ontmoeten, elkaar … More
 • Venlo
  ICT als aanjager van je business Meer succes met slimme ICT-oplossingen Als ICT-partner helpen we jou met het optimaliseren en innoveren van je business. Van de inzet van onze consultants op … More
 • Venlo
  Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Systemec is een onafhankelijke en strategische partner van … More
 • Panningen
  2WCF is specialist in ICT oplossingen en dienstverlening voor het MKB. Ons doel is u als ondernemer zorgeloos en effectief te laten werken met een kantoorautomatisering die volledig voldoet aan uw … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Insign.it? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.