Connectworks

Connectworks
Description:
Connectworks IT professionals is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van ICT. Onze focus richt zich op het uit handen nemen van al uw IT zorgen. Of het nu gaat om een complete herinrichting van de IT-infrastructuur, het koppelen van vestigingen, het aanleggen van netwerken, servers of back-up, ConnectWorks beschikt over de juiste expertise en ervaring. Ons advies is persoonlijk, helder en gericht op de situatie binnen uw onderneming. Hierbij worden zaken als kwaliteit, service, betrouwbaarheid en prijs niet uit het oog verloren.

Ons team bestaat uit toegewijde professionals met expertise en passie voor het vakgebied. Wij kiezen ervoor om samen met u te kijken naar de beste aanpak om zo tot de optimale oplossing en uitwerking te komen. Dankzij onze ruime ervaring binnen
... verschillende branches kunnen wij u de passende oplossing bieden.
Met de juiste mix van expertise, ruime ervaring en onze persoonlijke benadering helpen wij u graag op weg naar een optimale ICT-infrastructuur.
#MSP Select Netherlands

MSP Select Netherlands 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Connectworks demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

20+ SME LE upGrowth ISO 27001

Services:
VoIP, Virtualization, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365, Managed Printing... and 4 more
Partnerships:
HP, Fortinet, Acronis, Microsoft, 3CX, +1 […]
HQ:
Almelo, Netherlands
Website:
Tel:
085-744 1430

Connectworks Reviews

Write a Review

Sinds jaar en dag vertrouwt Zuivelhoeve op de expertise en de producten van Connectworks. Een bedrijf met precies die handen-uit-de-mouwen mentaliteit die bij ons past. Doelmatig én doeltreffend.

Renze de Graaf, ICT Manager
Zuivelhoeve

Connectworks is een partij waarmee we al heel lang samenwerken. Zij ontzorgen ons volledig op het gebied van ICT en volgend jaar ook met de telefonie. Connectworks heeft kundige mensen in huis. Zij zijn altijd prima bereikbaar indien nodig en leveren snel. Zij kennen onze organisatie en medewerkers goed en dat werkt bijzonder prettig.

Luc Bannink, Eigenaar
AT Groep

Connectworks is voor ons de perfecte partij in IT. Zij hebben de juiste mentaliteit en komt gemaakte afspraken na.

Fred de Blok, Manager ICT
Hartman tuinmeubelen

NX Filtration maakt een explosieve groei door. Connectworks zorgt dat we ons over het IT deel geen zorgen hoeven te maken. Met tijdig advies, vernieuwende producten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van security zorgen ze dat onze systemen & IP veilig blijven en we gelijktijdig de gebruiksvriendelijkheid verbeteren.

Joris Kooiker, Finance Manager
NX Filtration

Wij hebben gekozen voor Connectworks omdat zij voor onze organisatie aan totaal oplossing aanbieden op gebied van vaste en mobiele telefonie, digitale werkplekken, data opslag en digitale beveiliging. Connectworks heeft mij voorafgaand aan de overgang goed geïnformeerd over mogelijkheden, een totaalaanbieder die ons ont zorgt was precies wat we zochten. Binnen afzienbare tijd is onze gehele organisatie gedigitaliseerd.

Joris Jipping, Eigenaar
Team Sanders makelaars

Connectworks is voor ons een prettige partner die mee denkt op vele facetten van onze IT omgeving en snel acteert op de momenten dat het nodig is.

Bart Wientjes, Partner
Boers en Lem

Ik ervaar Connectworks als een professioneel en kundig partner met een hands-on mentaliteit die met haar tooling ons IT-landschap pro-actief monitort en waar nodig geautomatiseerd bijstuurt. Hierdoor kan ik mij bezighouden met de werkelijke behoeften van de business.

Sebastiaan Ekkelkamp, ICT Application Manager
Krehalon

Managed Service Providers near Almelo

 • Hengelo
  Previder maakt techniek voor mensen werkbaar. We leveren het gehele IT-fundament. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar de … More
 • Hengelo
  Odin Groep is een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Met onze drie bedrijven Previder, Heutink ICT en Winvision zorgen wij voor tienduizenden online werkplekken, IT-omgevingen, websites en … More
 • Hengelo
  IT Infrastructuur Specialist
  IT is onmisbaar in bedrijfsvoering.Een niet goed werkende IT infrastructuur heeft een enorme impact op bedrijfsprocessen. Meer dan 25 jaar geleden onderkende … More
 • EG Computer Specialisten is sinds 2007 een totaalleverancier van ICT-producten en diensten met ervaren en klantgerichte medewerkers.
  Bij EG Computer Specialisten bent u aan het juiste adres … More
 • Interstroom adviseert bedrijven al vanaf 1995 op het gebied van netwerkbeveiligingen, internettoepassingen en ontwikkelt praktische toepassingen met behulp van internettechnologie. De aanwezige … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Connectworks? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.