Previder

Previder
Description:
Previder maakt techniek voor mensen werkbaar. We leveren het gehele IT-fundament. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, we begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters.
#MSP Select Netherlands

MSP Select Netherlands 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Previder demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

10+ LE upGrowth ISO 27001

Huuskes

Previder faciliteert sterke groei Huuskes door toepassing slimme IT

Topicus

Topicus, vooraanstaande ICT-dienstverlener in de sectoren Finance, Onderwijs, Overheid en Zorg, vertrouwt voor zijn IT-[…]

Services:
VoIP, Backup & Recovery, Cloud Migration, Colocation, DaaS... and 14 more
Partnerships:
VMware, Veeam, Ruckus, NetApp, Microsoft, +4 […]
HQ:
Hengelo, Netherlands
Branches: Vianen

Previder Reviews

Write a Review

Het mooie van Previder is wat mij betreft dat ze voor alles specialisten in huis hebben. Het inrichten van een server is per slot van rekening iets heel anders dan het uitvoeren van systeembeheer. Bovendien kwamen ze vanaf de eerste inventarisatiefase al met een hele ‘boost’ aan vragen en opmerkingen, dat werkte ook voor ons heel verhelderend.

Harald Wagter, COO
SES Creative

Previder is flexibel en kundig. En heeft een breed portfolio. Wij kunnen snel schakelen met de juiste mensen. Die toegankelijkheid vind ik erg bijzonder en prettig. In het geval van een groot incident of een storing kan ik alle verantwoordelijke mensen van Previder bereiken, want hun 06-nummers staan gewoon in mijn telefoon.

Henk Bartels, IT-manager
NL Healthcare

We verwerken tientallen miljoenen transacties per jaar. De markt voor online transacties groeit snel net als het aantal klanten. Een half uurtje downtime kan grote financiële schade opleveren. Previder levert ons hosting over twee datacenters. Dit zorgt ervoor dat onze diensten bij een storing gewoon blijven draaien.
De migratie is als een zonnetje verlopen. Ons werd verteld dat alles vlekkeloos zou verlopen, omdat dit bij andere klanten ook zo was gegaan. Ik was daar wat sceptisch over, maar dat is dus ook werkelijk gebeurd. Het was technisch gezien niet zo complex, maar door het grote aantal serversystemen was het toch een uiterst kritische operatie.

Patrick Wolbert, Manager Service Support
Sqills

Ik had al eerder met Previder samengewerkt in mijn vorige baan en dat was een heel prettige samenwerking. Previder begrijpt de processen in de zorg en snapt hoe belangrijk die zijn voor het welzijn van onze cliënten. Maar uiteindelijk kozen we met name voor Previder omdat we hele heldere afspraken konden maken. Dankzij Previder krijgen we veel meer kwaliteit voor ons ICT-budget.

Mark Strampel
De Baalderborg Groep

Na de succesvolle uitvoering van een pilotproject hebben we steeds meer bij Previder ondergebracht. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat het bedrijf onze vaste IT-partner is geworden.

Remco Oonk
Gemeente Hof van Twente

De snelheid is echt vervijfvoudigd. We kunnen bovendien makkelijk opschalen als een bepaalde locatie daarom vraagt. Daarnaast hebben we tegenwoordig managed verbindingen en hoeven we niet meer onze eigen netwerkrouter te beheren. Dat doet Previder nu van afstand. Wij hoeven enkel aan te geven welke diensten we voorrang willen geven in de Quality of Service en zij regelen het in.
Previder heeft een nuchtere no nonsense mentaliteit.

Richard Groeneveld
Wasco

Alles draait nu in het datacenter van Previder. Iedereen kan overal inloggen en heeft vervolgens toegang tot al zijn gegevens. Het is een prettige en veilige manier van werken. Er zijn weinig storingen en de helpdesk van Previder lost problemen over het algemeen snel op; meestal remote, dus zonder dat er iemand fysiek op pad hoeft te gaan. In het begin hebben we wel wat opstartproblemen gehad, maar inmiddels draait het allemaal prima. Wij kunnen ons nu echt richten op onze primaire bezigheden. Bovendien hebben we de kosten goed in de hand. We hoeven niet meer zwaar te investeren in hardware en kennis, en we kunnen goed inschatten welke financiële gevolgen verdere groei van onze organisatie met zich mee zal brengen.

Oscar Westerhof
Symphony

Ordina is zeer goed bekend met datacenters en weet dus precies waarop te selecteren. Dat maakt onze uitverkiezing extra bijzonder. We zochten een echte partner, professioneel en flexibel, die recht deed aan onze groeiambitie voor beheerdiensten. Die partner hebben we gevonden in Previder.

Jos de Haas, Directeur Managed Service Centers
Ordina

Een cloud-leverancier moet echt bij je passen qua sfeer en aanpak. Er is eigenlijk geen tussenweg. De datacenters van Previder zien er netjes en verzorgd uit, en over alles is goed nagedacht. Bovendien zijn de medewerkers eerlijk en oprecht, en ze hebben echt hart voor de zaak. We hebben een volledig nieuwe cloud-based IT-omgeving bij Previder staan. Die is groter dan de oude, maar de prijs is lager en flexibel schaalbaar.

Hinne Reitsma, Teamleider Informatiebeheer
Informatiehuis Water

Previder levert de infrastructuur waarop wij de oplossingen voor onze klanten bouwen. Zij erkenden het groeiende belang van DigiD en toen wij de eerste opdrachten kregen, was het een logische keuze om de certificering gezamenlijk te doorlopen.

Jurgen van Kreij, CEO
Innovadis

Ik heb van huis uit iets met ICT, het heeft al jaren mijn interesse en ik volg graag alles wat er op dit gebied gebeurt. Maar ik ben natuurlijk geen expert. Daarom hebben we als organisatie bewust een eigen ICTer in huis. En bij specifieke vragen, doen we regelmatig een beroep op Previder als kennispartner.
Alles draait wat mij betreft op het gewenste niveau.

Arjen Lammersen
RJ Safety Security

We hadden het gevoel dat zij het best bij ons pasten, en ze kwamen ook met een goede prijs. Verder vind ik het zelf een voordeel dat ze hier in de buurt zitten. Ik heb slechte ervaringen met mensen die van ver moeten komen. Wat ons ook bevalt aan Previder, is dat ze Heutink ICT als zusterbedrijf hebben. Dat betekent dat ze de educatieve wereld goed kennen. En we hebben bij Previder nu alles in één hand gelegd, ik heb voor alles één aanspreekpunt. Dat vind ik makkelijk.

Tobi Brinkman, hoofd automatisering en applicatiebeheerder
BLOM Opleidingen

Klanten hebben vaak eigen ideeën over hoe ze met hun opslag omgaan. Ze vinden het vaak spannend om data buiten de bedrijfsmuren te hosten. Previder helpt ons om die koudwatervrees weg te nemen.
De security is bij hen heel goed geregeld en data wordt opgeslagen boven NAP en in Nederland. Klanten van ons hebben daardoor geen compliancy-issues.
Sinds vorig jaar zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Dat is heel belangrijk voor ons, omdat we daarmee aan klanten laten zien dat ze A-merk dienstverlening krijgen. De kwaliteit van de dienstverlening van Previder speelt daar een belangrijke rol bij. We verwachten de komende jaren intensief te blijven samenwerken.

Wim Vis
Expansion

Wij moeten erop toezien dat onze machines en applicaties draaien, Previder zorgt voor de continuïteit van de stroomvoorziening en de connectie met de buitenwereld. Omdat onze rollen zo duidelijk gescheiden zijn, hebben we elkaar alleen nodig bij calamiteiten. En dat is in al die jaren nog nooit voorgekomen. Wij doen ons ding en zij doen hun ding, en kennelijk doen we dat allebei goed.
Wanneer zij in onze rack iets opmerken waarvan ze denken dat het misschien niet klopt, krijgen we netjes een belletje. Wat ik ook prettig vind, is dat we klanten gewoon kunnen meenemen naar het datacenter om hen te laten zien: kijk, hier staat je data. Dat is een factor die in de toekomst nog meer van belang gaat worden, want in deze tijd lijkt het soms wel alsof data overal ter wereld verspreid staat. Een dergelijk bezoekje kan dan heel geruststellend werken.

Maarten Hassink, Projectmanager
CTA Consulting

Veiligheid is ontzettend belangrijk voor ons. Onze oplossing is ontwikkeld met ‘safety by design’ in het achterhoofd. In tegenstelling tot onze vorige leverancier, konden we bij Previder virtuele webservers huren.

Dhr. de Boer
Fysiomanager

Reggefiber heeft voor Previder gekozen vanwege de technische kwaliteit van het datacenter en de facilitaire mogelijkheden in het gebouw. Een goede uitwijkmogelijkheid bij calamiteiten is voor onze organisatie van levensbelang. In geval van calamiteiten moet de organisatie op korte termijn weer door kunnen draaien. Vandaar deze keuze.

Everhard Wienke, Manager Development
Reggefiber

Managed Service Providers near Hengelo

 • Almelo
  Connectworks IT professionals is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van ICT. Onze focus richt zich op het uit handen nemen van al uw IT zorgen. Of het nu gaat om een complete … More
 • Hengevelde
  Vertrouw op optimale kwaliteit en service.
  Wij zijn ICS uw ict partner.
  Heeft u een zakelijke ICT-vraag? Dan heeft ICS het antwoord voor u. Dankzij ons team van enthousiaste medewerkers … More
 • Hengelo
  Odin Groep is een thuis voor IT-bedrijven en professionals. Met onze drie bedrijven Previder, Heutink ICT en Winvision zorgen wij voor tienduizenden online werkplekken, IT-omgevingen, websites en … More
 • Enschede
  Infrastructure-as-a-Service provider operation from various ISO 27001 certified datacenter. Using a tiered infrastructure all type of cloud needs can be met. Users can deploy a hybrid or public cloud,… More
 • Hengelo
  IT Infrastructuur Specialist
  IT is onmisbaar in bedrijfsvoering.Een niet goed werkende IT infrastructuur heeft een enorme impact op bedrijfsprocessen. Meer dan 25 jaar geleden onderkende … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Previder? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.