Rackhosting

Rackhosting
Description:
Siden starten tilbage i 1998, har fokus i Rackhosting været erhvervskunder og god, personlig service. Dengang var vi blandt de første udbydere af webhoteller i Danmark. Senere udvider vi bl.a. med hosting af servere for danske virksomheder og udvikling af hjemmesider til vores kunder.

Vores første serverkunde fik vi allerede i 1999. Det var TvDanmark, som i dag hedder SBS/Discovery. Flere hundrede kunder er kommet til efterfølgende.

I dag har vi to forretningsspor i Rackhosting: Hosting af IT-infrastrukturløsninger (IaaS) og hosting af webapplikationer (websites og webapplikationer). Vores nuværende produktpalette i Rackhosting inkluderer bl.a. VPS Hosting, Cloud Server Hosting og vores flagskib Virtual Datacenter baseret på VMware vCloud.

I Rackhosting
... kan hoste og administrere næsten alle de udfordringer du kan kaste efter os, lige fra det trivielle IT system til drift af komplekse globale forretningsapplikationer. Og du er i sikre hænder, fordi vores datacentre og infrastruktur bygger på kompromisløs teknik og IT sikkerhed.

Visionen for Rackhosting er, at være Danmarks førende erhvervsleverandør af cloud hosting og altid yde det høje, personlige serviceniveau vi er så kendt for. Vi går ikke bare langt for kunderne - vi er med hele vejen! Hos Rackhosting kan du altid regne med at få den løsning der er teknisk og økonomisk mest fordelagtig.

20+ SMB upGrowth

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Bare Metal, Cloud Migration, Colocation... and 14 more
Partnerships:
Pure Storage, Microsoft, HPE, Fortinet, Cisco, +3 […]
HQ:
Taastrup, Denmark

Rackhosting Reviews

Write a Review

Mediehuset Ingeniøren A/S har på få år taget rejsen fra eget serverrum til co-lokation hosting og videre til public cloud med Rackhosting. Første trin i 2013 var udflytning af både servere, firewalls, SAN og netværksudstyr fra eget serverrum med argon-anlæg, køleanlæg, UPS og dieselgenerator. Det gik over alt forventning og gav store besparelser på strøm, serviceaftaler og administration. Samtidig slap vi også for at etablere serverrum, da virksomheden skulle flytte.
I 2016 fortsatte rejsen med public cloud, hvor vi nedlagde vore egne servere og SAN og flyttede det til Rackhostings public cloud CloudCore ENTERPRISE. Samtidig nedlagde vi også vore to backup-systemer og overlod det til Rackhosting som betyder at vi nu har backup hvert 15. minut og kan restore på minutter i stedet for timer. Selve flytningen gik smertefrit, da Rackhosting kunne portere vores VMWare-miljø direkte ind i deres.
Nu skal vi slet ikke bekymre os om hardware mere. Vi skal ikke planlægge og budgettere med udskiftning eller opgraderinger mere, og vi kan skrue op og ned for udstyret og ydelsen, som vores behov kræver. Vi kunne også afskaffe dyre serviceaftaler på udstyret. Alle vore servere stod dengang foran en dyr udskiftning, og vore egne målinger viser, at de nye virtuelle servere hos Rackhosting yder væsentligt bedre end vores gamle.
Samarbejdet med Rackhosting har kørt fortrinligt, og vi har aldrig oplevet problemer med hverken stabilitet, performance eller support.

Jesper Bille Haun, It- og udviklingschef
Mediehuset Ingeniøren A/S

Jeg har arbejdet sammen med Rackhosting i flere år i forbindelse med større kundeprojekter men også i forbindelse med mine egne, lidt mindre, projekter. Jeg har altid oplevet Rackhosting som værende meget dedikerede og meget hjælpsomme i deres tilgang til at hjælpe kunderne. De sætter altid kundens behov i fokus.
Senest har jeg i forbindelse med mit nye projekt Kalto oplevet en virkelig super service, hvor Rackhosting har gjort alt, hvad de kunne for at hjælpe mit nye iværksætterprojekt. Jeg har altid oplevet stabil og hurtig serverdrift hos Rackhosting.

Tim Pedersen, Direktør Pace
Pace

Vi har igennem en årrække anvendt Rackhosting som samarbejdspartner til vores eget site samt kampagnesider på vegne af kunder. Alt hostes i deres cloud, da systemet selv op- og nedskalerer efter den trafik, der opstår. Før var reguleringen af de fysiske servere mere omstændig, så Cloud produktet mindsker absolut vores problemer og sparer tid. Lav loadetid og fleksibilitet kombineret med stor driftsikkerhed, er desuden 100 % vigtigt i forbindelse med kampagner, og firmaets priser finder jeg konkurrencedygtige.

Dennis Blynov, e-Marketing Director
Hjaltelin, Stahl & Co

Goenergi.dk er en kompleks side med mange programmer og servere, hvorfor vi har valgt at give Rackhosting alt ansvar for hosting, vedligehold og drift. Det har vi ikke fortrudt. Der er virkelig er tale om nørder, der går op i tingene! Servermiljøet kører, og vi har oplevet god service og kort responstid, samarbejdet kører godt.

Christian Borup-Larsen, it-projektleder
Go’ Energi

Vi har haft et nu 7-årigt samarbejde med Rackhosting og kan varmt anbefale deres services.
Nu er hosting ikke lige det mest sexede, men er bare noget der 'skal spille' - og det må man sige det gør hos Rackhosting.
Hvis der opstår spørgsmål eller problemer (det er jo it) håndteres det top professionelt af deres support og med en sjældent set hurtig respons - alle årets dage, hele døgnet rundt.
Og så er deres produktkatalog helt fantastisk.

Brian Østergaard
e-mergency

Managed Service Providers near Taastrup

 • Brøndbyvester
  Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de nyeste … More
 • Frederiksberg
  Vi hjælper vores kunder med at accelerere deres digitale transformation ved at bruge Microsoft cloud-løsninger, tilskynde til agil udvikling, implementere integrerede platforme og hjælpe slutbrugere … More
 • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More
 • Copenhagen
  Med TDC Erhverv som samarbejdspartner har du altid adgang til markedets bedste værktøjer. Fra enkle mobilløsninger til komplette samarbejdsværktøjer, fra cloud-løsninger til Internet of Things - vi … More
 • Ballerup
  timengo er et veletableret kompetencehus, der favner alt hvad du har brug for i din cloud transformation.
  Vi kombinerer markedsledende kompetence indenfor salg, rådgivning og optimering af … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from Rackhosting? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×