acom

acom
Description:
Acom is een team van gepassioneerde IT professionals: adviseren, installeren, herstellen, onderhouden en bewaken van uw omgeving zijn onze specialiteiten.

35+ SMB SME upGrowth

Services:
VoIP, Virtualization, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365, Managed IT... and 4 more
Partnerships:
VMware, Veeam, Ruckus, Microsoft, HPE, +4 […]
HQ:
Antwerpen, Belgium

acom Reviews

Write a Review

Na een analyse van ons gehele netwerk zijn wij in zee gegaan met Acom. Vanaf het eerste ogenblik hadden ze mijn vertrouwen voor 100% gewonnen.
Enkele maanden geleden hebben we de stap gezet om over te stappen van een cloud omgeving naar onze eigen servers. Een investering die niet over 1 nacht ijs is gegaan. Ik had alle vertrouwen in Maarten die het verhaal niet voorstelt als een roze wolk, maar die de mogelijke obstakels ook mee op tafel legt.

Alles begon met een offerte die minutieus werd geanalyseerd in onze kosten-batenanalyse. Het gaat tenslotte over een hele investering. Maarten heeft de uitzonderlijke capaciteiten om ingewikkelde IT-taal over te brengen op een simpele IT leek.
Het overzetten van data blijkt niet zo eenvoudig te zijn als we dachten. Hier en daar doken problemen op, maar Maarten en zijn team hebben die steeds met de volle aandacht en zorg aangepakt. Ons integratieverhaal is nog niet helemaal afgewerkt, maar in goede communicatie met onze nieuwe IT partner, heb ik er alle vertrouwen in dat alles dubbel en dik in orde komt.
Ook de helpdesk van Acom mag in de bloemetjes worden gezet. Zij weten prioriteiten te stellen, en handelen heel snel waar nodig. Alle praktische vragen worden snel en met zorg behandelt. Acom is niet enkel een IT partner. Acom investeert ook in haar klanten, en kan daarom met recht en reden als een eigen IT-afdeling voor de KMO worden beschouwd.
Daarnaast zijn ze een vriendelijk en tof team, kortom een plezier om mee samen te werken!

Steve Rau & Kristien Van Herck
B&L Accounting

Voor onze projecten is een goede IT omgeving heel belangrijk voor een snelle en vlotte communicatie en daarom zijn we bij acom gaan aankloppen. Om mijn visie te implementeren heb ik een sterke IT infrastructuur nodig en dus een sterk ICT partner!

Evert Eykerman
Godevaart Gereedschappen

Na een analyse van ons gehele netwerk zijn wij in zee gegaan met Acom. Vanaf het eerste ogenblik hadden ze mijn vertrouwen voor 100% gewonnen.

Waar ik in het verleden met IT bedrijven ervaren heb dat het eerst altijd draait om de sales en dat nadien de beloofde service niet volgt is dit bij Acom helemaal het omgekeerde. We hadden verschillende problemen met onze toenmalige infrastructuur, ze hebben dit rechtgezet met de aanwezige middelen zonder onnodige kosten te maken.


Als KMO krijg je een vaste technieker/ITer toegewezen die u steeds bijstaat en uw netwerk perfect kent. Onlangs was er een grote ingreep in ons netwerk nodig om de snelheid te verhogen. Hierdoor was er een tijdelijke uitval van het netwerk en Internet. Ze hebben de werkzaamheden ´s avonds gedaan om de hinder te beperken, met 2 techniekers tot 21.00h gewerkt, dit is weinig IT bedrijven aangewezen.
Intussen bijna 5 jaar meer dan 100% tevreden.

Jelle Van de Cloot, Zaakvoerder
Autotruck VDC

Managed Service Providers near Antwerpen

  • Kontich
    Nieuwe technologie maakt van de bedrijfswereld meer dan ooit een survival of the fittest. Wie niet mee is, verdwijnt. Wie panikeert ook. Het komt erop aan te weten wat relevant is voor úw business, … More
  • Kontich
    Een jong team van 50 ICT-addicts - experten in systemen, netwerken en technologie. We steken graag de handen uit de mouwen, schouder aan schouder met je eigen medewerkers. More
  • Kontich
    ITCE has been providing IT services to SMEs for almost 20 years. That’s why we understand better than anyone the types of IT challenges the businesses face today. With the ITCE subscription service, … More
  • Temse
    Information Technology is migrating to the cloud. Your procedures and processes are consuming both time and money. Digital transformation is directing you to cloud projects and these become unstable, … More
  • Ranst
    OB-V-US was founded back in 2015 with only one thought in mind: Becoming leading experts in the field of Enterprise workplace, cloud management and security. More

View Map of MSPs near Brussels

Are you from acom? Edit your profile
Managed Service Providers near Brussels

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.