Unica ICT solutions

Unica ICT solutions
Description:
Unica Schutte ICT is een landelijk full-service ICT-dienstverlener die al meer dan 20 jaar de marktontwikkelingen vertaalt naar effectieve ICT-oplossingen. Met ruim 150 specialisten verzorgen wij de complete ICT-keten op het gebied van levering, implementatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren. Onafhankelijk advies is de basis van de dienstverlening, waarbij Unica Schutte ICT met haar brede portfolio als ICT-partner fungeert. Hierdoor zijn wij in staat een bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen.
#MSP Select Netherlands

Every year Cloudtango honors the most successful managed service providers with MSP Select Netherlands. By being selected, Unica ICT solutions demonstrated a track record of successfully delivering innovative IT solutions while exceeding customer expectations.

30+ SME LE upGrowth ISO 27001

Continu

Continu wordt volledig ontzorgd dankzij partnership met Unica ICT Solutions

Drake & Farrell

Drake & Farrell permanent beschikbaar dankzij robuust datacenter

Services:
VoIP, Backup & Recovery, Cybersecurity, Data Storage, Hyper-convergence... and 11 more
Partnerships:
Veeam, Aruba, Avaya, Cisco, Citrix, +10 […] more
HQ:
Hoevelaken, Netherlands
Branches: Rotterdam and 4 more
Website:
Tel:
088-2222676

Unica ICT solutions Reviews

Write a Review

In onze depots kan bijna 55 kilometer aan archief worden opgeslagen. We bewaren stukken tot in de eeuwigheid volgens de wet- en regelgeving. Zo moet het in de depots constant achttien graden zijn met een relatieve luchtvochtigheid van vijftig procent. Unica kwam met oplossingen om dat op een duurzame wijze te realiseren.
Maandelijks bespreken we de gang van zaken. Ook over verduurzaming, dat is een continu proces. Unica denkt hierin mee en biedt heel goede begeleiding.

Patrick Reeuwijk, coördinator Facilitaire Zaken
Gelders Archief

Een grote wens was om realtime inzicht te hebben in de status van inspecties, onderhoudswerkzaamheden en storingen. Daarnaast wilden we graag één contactpersoon voor een zo direct en eenvoudig mogelijke communicatie. Unica kon aan beide wensen voldoen. Bovendien vinden wij het prettig om te werken met een lokale partij, die de Twentse mentaliteit kent en begrijpt.
Al bij het eerste bezoek van de monteur waren mijn collega’s van de technische dienst zeer tevreden over de aanpak, vakkennis en nauwkeurigheid van de monteur van Unica, die heel precies was in de omgang met de materialen. Tijdens reguliere overleggen worden de verbeterpunten en wensen uitvoerig besproken. De mensen van Unica denken mee in oplossingen. Ze leveren wat wij vragen en soms zelfs meer.

Truus Soetman, Facilitair inkoper
DEC BV International

Unica heeft de aanbesteding gewonnen met een combinatie van prijs en plan van aanpak. Wat ons bevalt aan Unica zijn de goed omschreven processen en de snelle storings- en onderhoudsopvolging. Zeker voor het theater en de bioscoop is het belangrijk dat storingen snel worden opgelost en dat onderhoudswerkzaamheden zo worden uitgevoerd, dat alle voorstellingen gewoon door kunnen gaan.
Onze huurders zijn zeer te spreken over Unica. De communicatie verloopt prettig, werkzaamheden worden keurig afgestemd en afspraken worden netjes nagekomen. Als gebouweigenaar is dat natuurlijk precies wat we willen horen. Bij de gemeente Assen letten we heel erg op klantbeleving. Als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.

Ralph Roosendaal, projectleider onderhoud
Gemeente Assen

Wij zijn een dynamische onderneming en investeren in nieuwe technologieën. Dat doen we onder meer samen met Unica. Unica biedt Boston Scientific compleetheid door verschillende diensten vanuit één organisatie aan te bieden. Ze levert snelle service en de medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van onze installaties en bedrijfsvoering.

Jos de Swart, Interim Facility & Procurement Manager
Boston Scientific

We hebben samen met Unica Schutte ICT een doel: Ons partnership voortzetten. We zijn de samenwerking dan ook gestart om een langdurige relatie met elkaar op te bouwen. In die relatie gaat het om geven en nemen, waarbij we er te allen tijde met elkaar goed uit moeten komen, ook als er misschien een storing is. ICT is inmiddels zo complex geworden dat het bijna onmogelijk is om de ontwikkelingen bij te benen. Daarin kunnen we op onze ICT-partner Unica Schutte ICT terugvallen.

Dennis de Jong, ICT-manager
ROVA

Wij willen verrast worden met zaken waar we zelf nog niet over hebben nagedacht.
De kennis en kunde die Unica Schutte ICT in huis heeft, was voor ons de belangrijkste reden om de overstap naar het externe datacenter te maken.

Ans Lemmens, ICT-manager
Lunet Zorg

Unica Schutte ICT zorgt voor continuïteit van ons productieproces. De fusie zorgde voor stabiliteit. Aan de hand van diverse constructieve gesprekken met Unica Schutte ICT, hebben we op basis van prijs, toekomstvisie en een stuk historie besloten de samenwerking voort te zetten.

Edward van Dam, Manager Financiën
CurTec

Er zitten zeker nog samenwerkingskansen voor ons in, omdat er nog veel verandert binnen de TCR Groep. Klanten verwachten steeds meer registratie en ICT speelt daarin een belangrijke rol. De TCR Groep wil zich onderscheiden van andere bedrijven, door constant te letten op vernieuwingen op ICT-gebied. Unica Schutte ICT helpt ons daarbij.

Thijs Kappert
TCR Groep

Het zelflerend vermogen van Unica Schutte ICT versterkt onze samenwerking.

Robert Kommeren, ICT-manager
Wensink

Managed Service Providers near Hoevelaken

 • Veenendaal
  Cegeka helpt ondernemingen om sterk te staan en te groeien in een digitale wereld. Dit is mogelijk dankzij onze geavanceerde IT-oplossingen, een strategische manier van denken en een praktische … More
 • Veenendaal
  SPEYK is jouw ICT kennispartner uit het midden van het land: Veenendaal. Met meer dan 15 jaar ervaring een betrouwbare ICT dienstverlener voor zakelijke dienstverlening en het onderwijs. Ons doel is … More
 • Barneveld
  Fellowmind maakt als innovatieve businesspartner bedrijven binnen uiteenlopende branches toekomstbestendig. Dat doen we middels de slimme inzet van Microsoft cloud oplossingen, het stimuleren van … More
 • Leusden
  Sinds 2003 is SJ-Solutions gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van omgevingen voor storage, computing, back-up, archivering en virtualisatie. Stabiele oplossingen voor de … More
 • Amersfoort
  CAM is a service knowledge organization, specialized in the design, implementation and management of facility data centers (private clouds). Our solutions are in line on current issues in the areas … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Unica ICT solutions? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.

×